Budou ještě nějaké volby?

Politická (j)elita Eurosojuzu vykopala za poslední rok mezi sebou a obyčejnými Evropany hluboký Mariánský příkop. Ani přes něj na lid nedohlédne. Vox populi je přeřván arogantním vydíráním, nátlakem a DLP (dojemný lidský příběh).



Majoritní společnost není xenofobní ani rasistická. Pouze se projevuje zdravý rozum a pud sebezáchovy.
Tak je na jedné straně tlak šéfů a na druhé názor obyčejných euroobyvatel. Názorem establishmentu jsme masírováni každý den z maistreemu.



Celý text najdete na novém webu www.skrytapravda.cz zde:

Budou ještě nějaké volby?

.

.

.

.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
n
před 15 dny

Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.novinky.cz/domaci/419167-vym...

n
před 15 dny

Stačí si poslechnout poslední vysilání p.Kollera na svobodném vysílači ....navedl mne kolega...volby další nebudou, ale socan -babiš eurokoncentrák .....

*antibuzna*
před 15 dny

Samozřejmě, že volby budou.

Hnutí ANO bude po těchto volbách totálně znemožněno, protože buď následná koalice mimo hnutí ANO zcela odstaví ANO do opozice, nebo bude koalice s ANO, kdy Babiš se bude tlačit na premiéra, ale na této pozici se zcela zhroutí, protože Babiš není pro tuto práci připraven, nemá schopnosti pro tuto činnost a není schopen zvládnout tento pracovní nápor.

Pokud by se Babiš opravdu stal premiérem, tak vláda nemá šanci vydržet celé volební období a bude to totální propadák.

Babiš je neštěstím pro ČR, ale potenciál debility českého národa je tak vysoký, že se může přihodit cokoliv.

Ideální by bylo zachovat současné Status Quoe, to je ideální konstelace, kdy je vidět, že ekonomika ČR jen kvete a lidem se rychle zvyšuje životní úroveň.

*antibuzna*
před 15 dny

Článek je ukázkovým příkladem, jak blogosféra šíří bezdůvodnou atmosféru strachu, kterou se následně snaží napasovat na vládu a tímto podkopávat pozice jinak velmi úspěšné vlády ČR.

Tento článek, jak je psáno, vznikl před rokem a vidí vše černě a že nejpozdějí příší týden budeme zavaleni vlnou miliónu uprchlíků a všechny nás budou terorizovat a vraždit a znásilňovat.

Jak vidíme, tak rok s rokem se sešel a situce v ČR je velmi bezpečná.

Jediný bordel tady dělá Herman, Kocáb, Ruml, Kraus, Gazdík a podobná veteš ve snaze svrhnout prezidenta ČR.

Dále pak dělá bordel arogantní Hlávka, který kvůli pitomé občanské zaměstná policii na půl dne, jako by neměl nic jiného na práci.

Navíc si vzpomínám, jak arogantně se tento Hlávka choval ve vysílání k Opusovi, ktrého nutil, ať se představí celým svým jménem (jinými slovy ať se legitimuje) a když to Opus odmítl, tak ho Hlávka ustřihl z vysílání. :))

Zde také PP nutil Opuse ať se legitimuje a když to Opuds odmítl, trk ho navždy PP zablokoval pod záminkou, že prý se Opus choval neslušně, ovšem zcela PP přehlížel, že Opusovi nadávali do těch největších hovad a on si to jen nenechal líbit.

Velmi směšně pak působí katastrofické ekonomické prognózy PP-ho, kdy pokles o prázdninách z důchvodu dovolených vydává za nástup ekonomického krachu ČR a naprosto následně ignoruje fakt, že v září ČR nejenže tento prázdninový výpadek dohnala, ale že současně česká ekonomika výkon ještě navýšila.

Ten, co to cáluje
před 15 dny

Opusiantibuzno, který kraj Český republiky je Řecko? A když o tobě někdo řekne hovado, tak to není nadávka, ale diagnóza. Psát o sobě jako třetí osobě je už skutečný hydrocefalismus.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...