V Chánově dokonce cikáni vyhodili policistu z okna!

Podle webu Deníku, který na případ upozornil, zjišťoval mladý policista okolo 20:00 v domě informace o pohřešované osobě. Při tom se údajně dostal do problémů s nejméně jedním Romem, který jej bodl nožem do ruky, pořezal na hrudi a vyhodil ven.

Útočník jej pořezal a vyhodil z okna ve druhém patře panelového domu.

Dům je teď uzavřen a na místě jsou policejní hlídky, které nikoho nepouštějí ven ani dovnitř domu. Policie nasadila psovody, aby vypátrali útočníka. Pátrání komplikuje tma a fakt, že téměř všechny pouliční lampy jsou rozbité. Prohledávání okolních míst stále pokračuje. Prozatím se policie k celému případu nechce vyjadřovat.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
jarka95@email. cz
před 5 roky

A tak se nám to tu řeže. U nás cigáni vyhazují představitele zákona z okna a ve Francii se řežou Židi s Arabama. Super multi-kulti. Na Ukrajině laxní vyšetřování znásilnění dívky vyvolalo demonstrace ale u nás trvá každá aféra tak 1-2 dny. Pak všechna "demokratická" média jako na povel utichnou. Kromě případů, kdy je "napaden" Rom, když právě někoho okrádal nebo mlátil. Kdepak jsou rozhovory s matkou zraněného policisty? Kdepak je brečící přítelkyně nebo žena policisty? Nebo takové dojáky je povoleno ukazovat jen o Natálce? To jsme tu skvělou rodinu měli rok v přímém přenosu. Hm, napadá mě.... kdepak je vyšetřování s Bártou?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...