Kanada chce páku na Čechy, kteří po zamítnutí azylu nechtějí zpět domů

Kanada by chtěla s Prahou uzavřít dohodu řešící návrat neúspěšných žadatelů o azyl z Česka domů. Česká republika to ale odmítá s tím, že není nutné jít nad platné dohody obou zemí, jež tyto věci řeší. Před nedělním jednáním s kanadským premiérem Stephenem Harperem to řekl premiér Petr Nečas.Tolik tisková zpráva pro všechny deníky a zpravodajské stanice. ALE!

My občané bychom tuto zprávu měli tvrdě odmítnout!

Z dostupných faktů jasně doložitelných a v Kanadě volně přístupných je jednoznačné stanovisko: nejedná se o občany České republiky, ale jednu menšinu České republiky -  cikány, kteří zneužívali benevolenci našich i kanadských úřadů a prazvláštního antidiskrimančního zákona, který byl vykládán jako tyranie, pokud se od menšin (ale i majority) bude vynucovat řád a pořádek podle zákonů České republiky.

Je zajímavé, že Kanadu pseudoantidiskriminační lži nezajímají a okamžitě vrací cikány zpět k nám do vlasti. A to se zjištěním, že jenom pár jich bylo skutečně šikanováno. Zbytek hrubě a podvodně zneužíval sociální dávky, odcizoval, co mu do rukou přišlo a vyhýbání trestu kamufloval "sociální a rasistickou" diskriminací. 

Pan premiér Nečas by nás neměl zatahovat do problému, který se týká pouze jedné menšiny z mnoha a kolektivní vinou jsou do trestu vtaženi všichni včetně menšin vietnamských, polských či třeba slovenských. A to ani nemluvě o tom, že kvůli jedné menšině trpí většina občanů majority, která chce do Kanady legálně a podle pravidel.

Pan premiér Nečas nebo jeho tiskový mluvčí by se měl vyvarovat kolektivní viny a osočování poctivých a slušných občanů, kteří za nic nemohou. Nebo se kolektivní vina po fašistickém a bolševickém vzoru opět vrací do zákonů České republiky?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
DIANA
před 4 roky

dobry den
byla sem v kanade jednou na azylu a poslali nas zpet domu,a chtela jsem se zeptat jestli by sme se mohli vratit zpet do kanady.dekuji

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...