Ladislav Jakl, kandidát na prezidenta - jak ho znáte i neznáte

SVOBODNI.CZ        

www.svobodni.cz

Jeden z přestavitelů tažení proti neuvěřitelné bruselské byrokracii a zrůdnému přerozdělovacímu systému.

Absolvent univerzity Karlovy – obor žurnalistika

 

Ladislav Jakl
Ladislav Jakl

1) Po roce 1989 poslancem ČNR,

2) Vedoucí Úřadu Rady ČR pro rozhlasové a televizní vysílání,

3) Novinář v Lidových novinách.

4) Od tzv. Sarajevského atentátu v roce 1997 blízkým spolupracovníkem Václava Klause, nejdříve v Poslanecké sněmovně, od roku 2003 je tajemníkem prezidenta republiky.

5) Ředitel politického odboru prezidentské kanceláře

 

 

 

 

"Voliči mají mít skutečný výběr. Pokud budou všichni ostatní kandidáti hájit vysoké daně, zadlužování státu a schvalování bruselských smluv, chceme mít proti nim kandidáta, který bude zastnáncem svobody člověka a odpůrcem jejího neustálého oklešťování, ať rukou našich zákonodárců či tlakem mezinárodní organizací. Proto jsme vybrali pro prezidentskou volbu Ladislava Jakla. Nedovedu si představit, pro koho bychom pak hlasovali ve skutečných volbách, kdyby zde takový kandidát nebyl. Jakl bude určitě jedinou volbou i pro mnoho voličů, kteří dosud volili ODS."

Petr Mach
18.6.2012

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
jumbo
před 4 roky

(„veď mě dál, cesssssto má")."

Co to jako je ty voe? Ladík Jakl mimo jiné hraje v týhle super bigbítový kapele Folimanka Blues. Ano, čtete dobře, FOLIMANKA BLUES, fakt si to dejte: www.folimankablues.cz. Kuci hrajou ten svůj českej bigbít po liberálně zahulenejch českejch hospůdkách a Ladík se naváží do Pavla Bobka. No ty voe. To je asi jako kdyby se kuci z Divokýho Billa naváželi do Johnnyho Cashe. Neuvěřitelný. A Ladík na závěr Pavla Bobka "zesměšňuje" smrtelným džoukem: "Jestli on si ho pan Jiránek neměl v tom klobouku nechat." POZOR, VTIP! Jako Bob a Bobek, máte to? Králíci z klobouku. Pavel Bobek. Hradní humor. Úplně je slyšet, jak se tomu s Vaškem Klausů chichotají.

jumbo
před 4 roky

proč si blbečci radši nezvolíte můru okamůru? ten je aspoň ZÁBAVNEJ A NEDĚLÁ OSTUDU na rozdíl od týhle tlustý dutý nuly:
O politickejch "názorech" Ladislava Jakla, podržtašky a tajemníka Václava Klause, nemá cenu mluvit. Co byste chtěli, je to správnej uvědomělej pravičák s fešáckým culíkem a teplým bydlem na Hradě. Dělá, na co má. Ladík se teď ale na svým blogýsku na iDNESu pustil do Pavla Bobka: "Celé mládí na mne během normalizace volal z komunistického rádia a televize, až se mi do uší vrylo jeho dlouhé s („veď mě dál, cesssssto má")."

jumbo
před 4 roky

chudinkové, jen si zvolte tuhle vypitou uchvástanou lopatu. ono tý ostudy ještě nebylo dost na tom hradě. soudnej člověk o tuhle nulu ¨pohledem ni sluchem nezavadí. hňupové jí dají svůj hlas. vypitej populista co nic kromě opileckýho chvástání (to i ten klaus měl aspoň svou směšnou úroveň) neumí. Jukli jste se na jeho nápady a výroky? pořád nic? jste stejný dutý lopaty? nic jinýho mi z toho nevychází: pivo, žvásty chvásty a tlupa idiotskejch žoviálních lopat. nebylo by spíš záhodno vrátit hradu ztracenou důstojnost nějakým kandidátem co nemá místo mozku zvětralou pivní břečku?

Brabec
před 4 roky

Znám názory Bobošíkové, Jakla, Zemana. Ostatní neznám, nebo jsou vždy v souhlase s průběhem událostí, nebo mají několik státních příslušností

Zeolit
před 4 roky

I jako dlouholetý volič ODS, s největší pravděpodobností odevzdám svůj hlas pro Ladislava Jakla. Budu tak demonstrovat svůj vztah k Unii, která mi nevoní. Jsem zvědavý, kolik hlasů nakonec El Džej získá...

Tóna
před 4 roky

Je to referendum proti eurofanatikům? Co chtějí ostatní kandidáti? Jsem taky pro Jakla.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...