Dva plukovníci: manipulace v "Otázkách Moravce"

Poslední 15.7.2012  "OVM" opět patřily k těm, které rozhodí společnost. Podle ohlasů je vidět, jak mistrně jsou udělané. Leda, leda že by si někdo myslel, že Václav Moravec je hlupák. A to je nepravděpodobné.

Stručný popis rozdílnosti a následná stížnost po podrobném rozboru

Jedna strana už už vidí, jak se největší gauneři a korupčníci po desítkách zatýkají. Druhá skupina vidí mistrné dílo v politické části,která je zdánlivě objektivní, ale ve skutečnosti hraje na tupé stránky fanatického davu. A proto bude následný rozbor jednotlivých částí, jak se dá s veřejností manipulovat a lidé (většina) se postaví na tu "správnou stranu", kterou si přeje ve sportu rozhodčí, či v moderování zkušený moderátor. Prostě dav dostane tam, kam potřebuje!

A teď podrobně pro RRTV

a veřejnost

Plukovník Robert Šlachta, plukovník Tomáš Martinec o podplukovníkovi Mazánkovi a Parkanové

Hned v úvodu: páni plukovníci a pane Moravče, nikdo neprotestuje proti zatýkání Ratha, ani politiků ODS, pokud jsou důkazy. Nikdo nehanobí policii, jak jste úmyslně opakovali, ale údivně sledujeme jednoho podplukovníka Mazánka, jeho ochránce plukovníka Martince a nahrávky na smeč Lessyho od Tejce a Bublana. To je několik zvláštních osob, zvláštně se chovajících. Proto zmnožováním je opět další špína, jak zmanipulovat veřejnost.

A zatímco plukovník Šlachta věrohodně popisuje, že žádný současný politik ho ani odvolat nechtěl a útočil na něj tisk, plukovník Martinec tajemně hovoří a nátlacích, a že se potrefení brání! Jako Jourová?

Pane plukovníku Martinče jako Věra Jourová, které jste zničili život a my, poplatníci místo vašich lemplů platíme odškodné , která dostane od resortu spravedlnosti více než 138 000 korun. Ale ten resort platíme my daňoví poplatnci včetně Vás, plukovníku Martinče! A 9 miliónů, o které přišla, je prý promlčeno, pane plukovníku Martinče!

Nejdříve je puštěn Nečasův projev o plukovnících bez návaznosti proč to řekl, hned demagogie Zaorálka aby diváci byli správně naladěni: a hned otázka jak to strašně působí na chudáky plukovníky a podplukovníky!

1 Celou politickou diskuzí se nese Moravcovo násobně (6x) opakované: skutečně chce vláda snížením financí zabránit policii ve vyšetřování? Následná hloupá diskuze je bezpředmětná, když opět fakta: takto jsou sníženy mzdy pane Moravče ve stavebnictví, v tisku, u vás v televizi, kdy nejdražší moderátoři jsou odejiti, v potravinách - prodej atd atd.. Ten důvod není aby se neprodávalo či policie nevyšetřovala, ale že stát je zadlužen!!! A šetří se všude, proto tato zákeřná, opakující se otázka, je totální špína! Všichni máme mimo lékařů, učitelů a pár prominentů (dokonce i poslanci a vláda či důchodci mají nižší mzdy! "U policie je blbá nálada," tvrdí ředitel Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robert Šlachta. Jenomže ta je všude, pane plukovníku Šlachto, když dluhy překročily v celém světě únosnou mez!!

2) Do toho se pustí Nečasovo vyjádření o plukovnících a opět totálně demagogický projev Zaorálka, aby se Moravec opět ozval o zametání pod koberec a snížením peněz policii, protože vyšetřuje vládu!! A škleb a smích parlamentních zástupců a stínohra Moravce, který ironizuje protikorupční boj vlády. A hned se mluví o Kalouskovi, jak prý chce zabránit vyšetření korupce, jeho slovník....

3) Je velice zvláštní pane Moravče a plukovníku Martinče, když v další fázi sice dáte za pravdu děsivému obvinění ministra Kalouska Daňhelem a zapřením že se s někým z policie sešel (Respekt), aby pan plukovník v zápětí řekl, že korupce a úplatky Daňhela jsou v utajení, proto se bude prošetřovat veřejně Parkanová a Kalousek, ale tyto špíny nikoliv! (Parafráze, lze doslovný text dohledat)

4) Žádost o vydání poslance k trestnímu stíhání má podle plukovníka Martince  obsahovat pravděpodobnou právní kvalifikaci, takže z toho vyplývá i nepravděpodobnou právní kvalifikaci trestného činu a stručný popis skutků. Takže třeba že není vidět vzduch pane plukovníku? To snad ne!!!

5) Pane plukovníku Martinče, štosy navážené do Parlamentu byly o kauze CASA, kolik z toho je o vydání Parkanové? Zatím tvrdíte čtyři strany!!! a z toho víme oficiálně o dvou špatných! To potvrdil i bezpečnostní výbor z opozice, že je to na vodě! Policie chce bývalou ministryni obrany Parkanovou stíhat kvůli tomu, že nenechala zpracovat posudek na cenu letounů CASA. Vznikla tak údajně škoda až 658 milionů korun.  A jak může dělat posudky firma, která k tomu nemá oprávnění a vojenský materiál nesmí posoudit?

6) Vyhrožování Kalouskem, telefonáty a nejsou prý důkazy:  pokud je známo, operátoři musí data schovávat dlouhou dobu. V závažných obviněních (a toto je velice závažné, když policie dělá vzpouru proti vládě) se data mohou vytáhnout. Tak proč to najednou plukovníci odmítají?

A k tomu se samozřejmě  není ochoten v OVM nikdo z plukovníků vyjadřovat. Proč také. Mohla by se náhodou zjistit pravda. Ale proč tedy jsou pozváni do televize, když toto je základ absurdního obvinění podplukovníka Mazánka dle právních expertíz?

Jdeme stále výš a výš: kdo je víc, než vláda a nevyšší členové parlamentu? Snad vy, páni plukovníci a generálové budete zatýkat v OSN, v Bruselu či prezidenta USA? Kdo je vyšší než člen vlády a nejvyšší zákonodárná moc?

Závěr: nic se neřeší v "OVM" o faktických protestech ministra Kalouska z toho, za co je obviněna Parkanová. Prý je to tajné... Přesto  veřejně Moravec s plukovníky  projednává a řeší vinu, ale obhajobu ne! Jak za komunistů! A hlavně diváci co nesledují pozadí, naskočí na vlnu: Horáková je vina, žádáme trest smrti! Teprve za několik let je vystřízlivění, ale Horáková je mrtvá, rehabilitace už nepomůže. To je ta demokracie a spravedlnost páni plukovníci?

Celou dobu pláčete, jaký je veden nátlak. Ale fakta schází. Co je ve vydání Parkanové, když to všechno musíme posuzovat? Posuzujeme zločinnost Parkanové, obhajobu nikoliv? Skutečně pouze obhajoba je utajena? Nikomu nepřísluší, pane Martinče, hodnotit trestní posudek. Ale přitom se dozvíme, že kolega Mazánek odvedl velmi dobrou práci, jsou Vaše slova, policejní plukovníku Mazanče? Tak co se smí hodnotit a veřejnost slyšet? Jenom Vaše fakta a nikoliv jiná pod gescí Moravce a manipulování veřejnosti?

A na závěr se dozvíme že Mazánek je hrdina, že právě proto odházejí policisté, a hned poslanci zpochybní vyšetřování GIPS. Samozřejmě opět Bublan a Tejc.

Je to hnus!

Celé se nese v duchu: zatkneme Lessyho a Martince, dáme je do tvrdé vyšetřovačky a uvidíme, zda z nich něco nevypadne. To by bylo, abychom z nich něco nevytloukli.

Na závěr: nikdo soudný asi nenamítá vyšetřování rozkrádání, nikdo neprotestuje proti zatýkání i třeba členů vlády, ale pokud to předložíte veřejnosti a policie organizuje protivládní vzpouru, (Buřič),  pokud veřejně žádáte zatýkání vyslance lidu - poslance  -  nejvyšší ústavní činitele, MUSÍTE PŘEDLOŽIT JASNÁ OBVINĚNÍ  jako u Ratha, jinak jste podezřelí ze vzpoury proti státu,  vládě  a lidu (nikoliv Parkanové) vy, páni plukovníci a podplukovníci!

Doslov: Buřič - velitel odborů vyhlásí  válku vládě a neposlušnost a jmenuje Tejce a Bulana a Humla (ČSSD) v Hyde Parku jako dobré spolupracovníky, oni to potvrdí, dejme si to do kontextu této kampaně a není třeba příliš chytrosti, aby člověk nevěděl, která bije. Pane Kalousku, nevím, zda jste vinni. Ale budu bojovat za spravedlnost,(obrazně) za Vaše a paní Parkanové očištění od sprostých nařčení podpásovou cestou, abych mohl nakonec v demokratické a právní volbě říct: jděte k čertu nemám vás rád!

Takže ve finále se dozvíme že se vše má veřejně projednávat pouze důvěryhodnost hlavního svědka Daňhela, vyhozeného za úplatky je utajená....

Celé zde:

  • Otázky Václava Moravce

Skutečně nikdo neobhajuje kriminálníka Ratha z ČSSD nebo kriminálníka z ODS, ale tuto frašku několika jedinců - důstojníků policie - prostě nelze přejít mávnutím ruky! Zneužití a kamufláže jsou očividné! Ale mazaně překroucené! A mimochodem: operátoři musí mít rozhovory dlouho schované, pane plukovníku Lessy a plukovníku Martinče,tak lze dohledat. I podplukovníka Mazánka......

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 4 roky

Před chvílí bylo stručně oznámeno že "zvláštní svědek přátel ČSSD Daňhel byl zatčen....

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...