Zoufalá situace Palestinců, na každém rohu smrt. Jak se bránit?

Sem tam si Izraelec cvičně zabije palestinské dítě, sem tam si Izraelec cvičně zabije Araba z Palestiny. No a co? Stejně se svět bojí a nic jim neudělá, zatímco Araby zmasakruje. Že Izrael má nejmodernější armádu, přestože skoro nic světového nevyrábí, nerostné bohatství nemá...

Že USA už přes dluhy nevědí, kudy kam a přesto na každý povel o dodání zbraní Izraeli kývnou?

Přece je známo, komu patří dnes v USA bankovní domy a největší kapitál. Že vláda USA se už z oprátky nevysmekne a skáče, jak Mosad píská... Proč se jí ještě říká americká vláda, když samostatně už vůbec nerozhoduje je záhadou. Nějaká Čína nebo Rusko... To je k smíchu.

Tak proč by si i izraelské děti nehrály s Molotovovými koktejli? Stejně se jim nic nestane!

Arabská rodina byla na cestě za nákupy. Taxík, v němž seděly také dvě děti, vzplál a převrátil se. Při útoku Molotovým koktejlem bylo  šest lidí zraněno, z toho dva vážně. „Policie zadržela tři podezřelé ve věku 12 a 13 let,“ řekl agentuře AFP policejní mluvčí Micky Rosenfeld. Deník Jerusalem Post napsal, že by školáci mohli být vyšetřováni na svobodě. 

Stanice BBC připomněla, že po útoku proti taxíku jen o pár hodin později napadli jiní židovští mladíci svého palestinského vrstevníka v centru Jeruzaléma. Hoch utrpěl vážná zranění.

Útoků židovských radikálů proti Palestincům bylo v posledních měsících několik. Měly být reakcí na opatření izraelské vlády proti rozšiřovánížidovských osad na Palestinském území. Terčem útoků se staly i mešity.

http://www.mapy.cz/s/4XTD

Židovští radikálové působí především na Západním břehu, kde útočí na palestinská obydlí, přepadávají vozidla, ničí zemědělská stavení a zapalují mešity. K podobným akcím se uchylují i v samotném Izraeli v oblastech, kde žije arabská populace. Hanlivé nápisy se objevily i na křesťanských kostelech.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...