Ach ti novináři, Václav Klaus je čitelný (pro někoho)

Nestřílejte slepými náboji, nestřílejte ani ostrými naslepo. Věc je naprosto průzračná, až křišťálová, jak by řekl bývalý fascinující premiér Standa Gross. Pouze nedvojsmyslně.

Vážně si myslíte, že Václav Klaus chce svůj celoživotní postoj změnit? Vážně si myslíte, že Václav Klaus chce rozložit ODS z ješitnosti, či dokonce hlouposti? Ani dvacet let vám nestačilo k poznání, co se ve skutečnosti děje?

Co spojuje dříve mlčící menšinu ODS?

Přece EU a když vám nestačilo, co řekl v Itálii, když jste nepochopili, co řekl  pro britský list The Sunday Telegraph tak polopaticky.

Je ochoten skousnout ne stoprocentní reformu, je ochoten skousnout ne šťastně připravenou důchodovou reformu, ale v kombinaci s přezíravým postojem k jasné definici EU, kdy euroval = rozvalina, máme ručit za dluhy zadlužených, i když nejsme v měnové unii, připravuje se federace a připravuje se vysátí našich peněz na špatné úvěry matkami bank, zrušení centrálních národních bank a to vše pod fanatickým dohledem knížete  Schwarzenberga a jemu podobných jako ministra zahraničí a tolerance části ODS…. Nikdo se nebrání, nikdo občany České republiky nebrání a Václav Klaus je sám a sám. A dokonce skoro nikdo z ODS v Evropě už Václava Klause – prezidenta – nebrání, dokonce i když prasata jako Vieweghové, Bursíkové a jim podobní ho sprostě urážejí kopáním do kotníků, protože na přímé střety s důkazy jsou příliš zbabělí.

Hrozba je za dveřmi

Mojmír Hampl (ČNB) Velice závažné: Naše peníze už nám skoro nepatří?

 

Jasně, že asi nikomu z nás se nelíbí, že si musí vynutit důrazné slovo přes Tluchoře a jemu podobné. Že to potom nevypadá až tolik věrohodně. Jenomže proč část ODS tápe mezi odmítáním EU, až po jeho lokajství typu Fischerů -  kandidátů na prezidenta, kteří se raději špiní s komunistickými vrahy, než by se vzdali své kariéry? Dnes zase rýpou rypáky před honorací z Bruselu, přestože zkušenosti s komunistickou kolektivistickou verbeží nejsou tak pradávné?

Musím čestně přiznat, že jsem i já lehce zapochyboval pod náporem demagogů a eurográzlů. Skutečně eurográzlů, nikoliv už eurofanatiků, protože stejně jako ti, co přidávali jedovatý metanol do alkoholu a museli vědět, že je to smrtící, i eurográzlové musí vědět, že je pro nás svěrací kazajka Barossova koktejlu Evropské unie smrtící. A že opět může při dalším dramatickém ekonomickém propadu z předlužení vypuknout násilí války s ohniskem v Evropě!

Protože tam, kde nejsou peníze, nastává krize a demagogie, končí demokracie a svoboda, vítězí fašismus a komunismus.

Stačí se podívat: opět komunistům s bolševickým myšlením Sámelových a Grebeníčků přibývají volební preference! Strašné! Vážně si nebezpečí zatím nikdo neuvědomuje? Opět Václav Klaus vidí dál než na špičku nosu?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...