Jakým právem komické figurky degradují prezidenstký úřad?

Komické a trapné figurky, které popisuje už Jaroslav Hašek v osobě Pepy Vyskoče, dokonce s drzostí slepičí farmy: Klára Samková, Táňa Fischerová, Zuzana Roithová či Jana Bobošíková a přidáme li potetovaného cvoka Vladimía Franze, karierního bolševika Jana Fischera, je to tristní výhled.

A můžeme přidat velmi nevýrazné Sobotky, Schwarzenbergy, podivné Švejnary a šašky - synáčky prozřených komunistů Dienstbiery, je plejáda trapnosti a degradace u nás vážené funkce uzavřena.

Zeman, Dlouhý, Jakl - tři kandidáti, kteří trochu splňují svojí vizí možného uvažování, ale Dlouhého opět degraduje 11 let v KSČ. NENÍ TO SMUTNÝ, VELICE SMUTNÝ VÝHLED? .

Ano, Václav Havel také nebyl žádný génius, ale léta, která vedl disent (skutečný) a kladl odpor proti zrůdné bolševické, komunistické ideologii ho opravňovaly k této funkci v počátečním období.

Ale jak dál?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Slušný občan
před 4 roky

Za situace, kdy jsou národu v televizi neustále prezentovány jako vzor všech ctností mafiánské typy serebrit s minulostí pornoherců, prostitutek atd. výše uvedené figurky do toho přesně zapadají. Chybí do toho jen Bakala - ale nebojme se, už si chystá cisařské sídlo na Hradě (pro neznalé: název HAVLOVA KNIHOVNA).
Tento národ elitu již nemá.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...