Proč se vláda (Petr Nečas a ODS) brání hloupostem a podvodům, o kladech mlčí nebo neumí?

Volně navazuje na:

Petr Pokorný: Kam kráčíš, drahá ODS? rok 2010 Virtually.cz

Je naprostou záhadou, proč zrůdy jako KSČ, KSČM, Grebeníčkové a jejich přátelé jsou v útoku a pravicové strany se řežou a brání. Má to logiku, když poslední tři čtyři roky jsou skutečně obdivuhodné? Fakta, aby to opět nebyl výkřik do tmy!

Stále se píše a mluví o katastrofálním zadlužování, o děsivé situaci mladých manželství, starých občanů a vůbec celé společnosti. Přitom ČSSD kam se dostane, je slutečná spoušť, od zadlužení ve vládách Kdo nejvíce zadlužil naši zem? Už nám nelžete, zde jsou fakta, až ke katastrofickému rozkrádání v krajích (Severozápad, Severovýchod, Jih, rozkrádačky na Moravě a další), ale přesto stále slyšíme Promopro a Opencard.Tupý politik Tluchoř hledá pseudoproblémy, které nikoho neruinují a ideologie nepodložená výsledky je naprosto k ničemu! Jasně že má pravdu Václav Klaus, že se má premiér vlády dohodnout. Ale kde vidí ty, kteří na dohodu přistoupí? V Grebeníčkovi? V Sámelové? Radku Johnovi či  v hejtmanu Haškovi, který nikam nechodí, nebo Sobotkovi (ČSSD)? Nebo dokonce v Rathovi?

Kdo dnes vidí, že byty jsou na historickém minimu po roce 1989 na truc vyhrožování ČSSD a komunistů po zavedení volného trhu.

Kdo dnes vidí, že stát si půjčuje za historicky nejnižší peníze (úrok jak nejlepší státy v Evropě) na truc spálené zemi, kterou hlásala ČSSD a komunisti?

Kdo dnes vidí, že nemocní mohou již dnes kupovat léky podle generik (léku obsaženém v tabletě, nikoliv značce) a od ledna např. Síť Dr. Max začne vyrábět sama a  vynechá zprostředkovatele, tedy farmaceutické firmy a sníží cenu (opět především pro důchodce)? „Budou to léky na bolest: Ibuprofen a Paracetamol. Do dvou let pak přibude asi třicet dalších volně prodejných léků,“ potvrzuje Luboš Korbelář

Kdo dnes vidí, ža za zdražení fotovoltaiky (a elektřiny) je zodpovědná Poslankyně Iva Šedivá (ČSSD) a Ladislav Urban (KSČM) a ČSSD komunisti nadávají na současnou vládu?

Kdo dnes vidí, jak fanatická ČSSD bojuje peticí "za Pražáky", kteří prý nezvládnou změnu některých linek a vesničtí především z Moravy se diví, jak že jsou ti Pražáci tupí?

Kdo dnes vidí stupidní výkřiky "Zdroje jsou" (Špidla) a "Dluhy se neplatí" (Škromach) v době nejrychlejšího zadlužení, kdy Evropa a svět prosperoval a dnes v době světové krize není kam sáhnout?

V době, kdy svět je zmatený z ekonomických katastrof Řecka, Portugalska, dokonce předlužené Francie či Německa prosperujícího na dluh, se ODS hroutí z jednoho procentního bodu a lhář Sobotka s Dientsbierem jsou nejpopulárnější. Jako před časem senátor Fischer, který za pár týdnů zmizel v zapomnění.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...