Dovolil si Hitler před vyhlášením války víc než Židi z Izraele?

Jaký je rozdíl mezi Lidicemi, Ležáky  a úděsnými nálety a mučením  obyčejných lidí z Palestiny? Všechny státy světa už protestují proti vraždám a šílenství náboženských vojenských komand z Izraele.

A stejně jako tenkrát je svět naprosto bezmocný, protože židé jsou všude a pronásledují a krutě trestají všechny mírové aktivisty někdy i smrtí!

Židi varovali i finskou vládu!

Izralské vojenské námořnictvo v sobotu ráno zakročilo proti finské lodi, která s propalestinskými aktivisty na palubě míří k pásmu Gazy. Uvedla to agentura AFP s odvoláním na mluvčího plavby.

Izrael nedávno varoval finskou vládu, že pokud se plavidlo pokusí narušit námořní blokádu Gazy, Izraelci proti němu zasáhnou. Mluvčí finského ministerstva Risto Piipponen požádal Izrael o zdrženlivost; upozornil, že loď není vojenská a že její pasažéři jsou civilisté.

Estelle vyplula 7. října z Neapole, její pasažéři jsou z Kanady, USA, Norska, Švédska, USA a Izraele a cesta byla plánována zhruba na dva týdny.

Sobotní zásah nebyl jediný

Izraelci před dvěma lety zasáhli nekompromisně proti tureckému plavidlu Mavi Marmara, které bylo součástí flotily plující ke Gaze s humanitárním nákladem. Akce izraelského speciálního komanda si tehdy vyžádala životy devíti tureckých aktivistů. Izraelský zásah vyvolal ve světě ostrou kritiku. Tel Aviv se všem vysmál, že střílet si bude do lidí jak chce a nikdo v tom židovskému komandu nezabrání.

A my se divíme, jak se západ na nás tenkrát v roce1939 "vykašlal" a sami mlčíme dnes také. Tak jaký je v tom rozdíl? Co se změnilo? A Hitler s jeho pochopy také hlásal, že jim střílíme nejlepší lidi, (Reinhard Heydrich) když to s námi myslí tak upřímně a dělají v Československu pořádek!!! A že Čechům dělá blokádu, aby nás chránil... A Lidice a Ležáky jsou pouze nutnost v boji za mír...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...