Chceš mír Palestinče přes OSN? Vystřelíme ti mozek, zní z Izraele.

Blahopřání palestinskému lidu

Upřímně se raduji z dalšího mírového kroku ke svobodě palestinského lidu, který schválilo OSN s podporou většiny Valného shromáždění. A zároveň jako občan České republiky se hlubokou lítostí omlouvám za hlasování našeho ministerstva zahraničí vedeného ministrem Schwarzenbergem . Není to má a části českých občanů vůle! Přeji mír palestinskému a izraelskému lidu.

 

Toto blahopřání zasílám s vědomím, že:

Jsem ateista a nikdy nebudu inklinovat k žádnému náboženství

Odmítám mešity na našem území,  protože zatím nikdy společně dlouhodobě nedokázali žít a respektovat se ateisté, křesťané a islamisté.

Islámská kultura je zatím příliš vzdálená naší

 

Ale s vědomím, že svoboda a správa vlastních věcí veřejných je předpokladem k základním hodnotám občanského žití.

Dále s vírou, že:

Všichni turisté jakéhokoliv vyznání včetně židovského budou vřele vítáni v České republice při zachování hodnot českého lidu

Jsme malý národ, jehož předkové mnohokrát zažili útlak, okupace  a vyvražďování civilního obyvatelstva od západu i východu a právě ministr zahraničí by měl být tím, kdo udělá vše pro mír i jinde.

A s plným vědomím, že v okamžiku vzniku palestinského státu nebude nadále hledán nepřítel,  za strašnými utrpeními se udělá tlustá čára a hranice budou vedeny tak, jak byly schváleny světovými zástupci v radě OSN.

A absurdita hlasování našeho ministra dokresluje doplnění, že Palestina má žádat Izrael jako svého úhlavního nepřítele a okupanta, který zakládá další a další osady na území Palestiny, zabírá další území, vyzbrojeného nejmodernějšími superzbraněmi  o povolení založení státu podle not Izraele. To má být čestná a mírová nabídka?  Je snad Izrael poručník či starší bratr? Z hlediska obyčejného občana je to provokace. Podmínky tohoto typu ponížení se nikdy nekladou! A jednostranné informační kanály mír nepodporují.

Tolik doplnění.

K upřímnému blahopřání bylo nutné dopsat vysvětlení (což se normálně nedělá) protože jinak jsou schopny některé extremistické skupiny vyložit blahopřání dle obrazu svého a znehodnotit myšlenku, která je blahopřáním k míru původně dána.

DOPLNĚNÍ - okamžitá provokace jako důkaz pro budoucí mírová jednání

Necelých 24 hodin poté, co OSN uznalo Palestinu jako nečlenský pozorovatelský stát, se dostalo na izraelskou odpověď. Vláda v pátek ohlásila svůj záměr vybudovat 3000 nových bytů v osadách na západním břehu Jordánu a ve východním Jeruzalémě. Budeme zabírat vaše uzemí v Palestině v pásmu Gazy a když se budete bránit, postřílíme vás. Budete mlčet a souhlasit. To je cesta k míru!! .. Není co dodat. Každý o upřímnosti ať si udělá úsudek sám.

Izraelská odveta za palestinskou rezoluci OSN: Na Západním břehu postaví 3000 bytů

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Alen
před 4 roky

Naprosto s Vaším článkem souhlasím, pane Pokorný a k Vámi vyjádřenému blahopřání lidu Palestiny se připojuji.

PL
před 4 roky

Jestli Izrael napadne IRÁN, tak těch židovských turistů tady budem mět 3 prdele. A to napořád. Schwarzenberg už dojednal letecký most.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...