Jak dlouho nás ještě zrůdný "Brusel" bude vydírat?

Máme půjčit MMF na krach eura skoro sto miliard korun? O co kráčí v dramatických chvílích Evropské unie a krachu eura?  Řekněme si na rovinu: o obrovské peníze, které mají europoslanci a všichni, kdo jsou na penězovody přišpendlení. O nic víc a nic míň nejde. Kdo si myslí, že se jedná a fungování seriozních vztahů na prostoru Evropy, je naivní, nebo blázen. MMF ) Mezinárodní měnový fond žádá stálý přísun peněz, aby mohl zachránit Evropu. Ale co Brusel samotný pro šetření dělá?

Občané, my budeme jak prasata v žitě, vy chcípejte hlady. Brusel je nereformovatelný jako KSČ v roce 1989!

Neuvěřitelná drzost obrovského kolosu zbytečných, nereformovatelných institucí, které si sami sobě přidávají, sami bobtnají a sami si určují, kolik máme platit. Rozpočet Evropského parlamentu představuje zhruba 1,7 miliardy eur ročně. Z hlediska hospodaření celé EU jde přibližně o 1,3 procenta. V přepočtu je to 42,5  miliard korun ročně. Sídlo EP ve Štrasburku 200 milionu eur ročně, což je 5 miliard korun ročně. Kolik stojí přerozdělování, přerozdělovači v Bruselu, v každém státu od právníků přes různé poskoky ani nemluvě. Jsou to desítky miliard eur ročně. Ani nelze dopočítat.

A celkový rozpočet "Bruselu"?

Evropská unie bude v příštím roce fungovat podle "úspornější" verze rozpočtu, její výdaje na rok 2012 se zvýší o dvě procenta na 129,1 miliardy eur (3,3 bilionu korun). Dvě třetiny rozpočtu financují státy podle výše svého HDP, zbylá třetina pochází z výběru daní a cel.

Další investice stále pokračují. Bobtnání Bruselu odpovídá krizi v Evropě nepřímou úměrou: čím hůř je lidem, tím lépe "Bruselu", justici a lékařům. Evropský parlament zkupuje budovy za desítky milionů eur v době, kdy lidé jsou zoufalí, kdy nezaměstnanost Španělska je 22%, Řecka 17% a rychle stoupá a i jinde se to trendem neliší. Od rozšíření EU v roce 2004 narostl počet pracovníků z 3946 na 6245 lidí. Přitom přibyli pouze čtyři europoslanci. Přes tisíc parlamentních funkcionářů navíc vydělává více než samotní europoslanci. Platy europoslanců jsou kolem 93 685 eur ročně. Diety europoslanců představují v tuto chvíli okolo 4200 eur měsíčně... Bratru pracují "za babku" a jaké kvalitní nápady mají.

Jak nám pomáhají naši eurohujeři v Evropské unii?

 Prosadili jste normy a my padáme na huby, soudruzi socialisti! Jasně, že Poláci a jim podobní se netrápí. Od vajíček až po ovzduší.  Hned jsme nasadili velké klece... A ostatní pokuty nedostanou. I když pro slepice je to zrůdnost. A co cukr a cukrovary, soudruzi eurohujeři, jak nám "Brusel" pomohl? Teď rychle zdražuje a my jsme o výrobu přišli. Nahradila to Francie a Německo. Ekonafta, ekobenzín, ekodebility a Kanada Kjótský protokol vypověděla, Čína a USA na to kašlou stejně jako celá Asie, ale my jsme opět v čele, jako jsme  byly v čele znárodňování za bolševiků. Na elektřinu doplácíme desítky miliard kvůli ekoelektřině a "solární ekoelektristé" se smějí, jak snadno k penězům došli. V Severomoravském kraji tvrdě trestáme naše firmy podle nejtvrdších norem o ekologii a Poláci se smějí. Mohou vypouštět desetkrát víc do ovzduší a ještě to překračují. Takže v době inverze zavřeme továrny kolem Ostravy, propustíme zaměstnance a ovzduší se nezlepší, jenom zakázky přeberou Poláci a naše opozice řve: potrestejte naše firmy ještě víc. Když u nás propustíme všechny, Polákům pomůžeme. Buďme na ně hodní, naši ani jíst nemusí. Tak skutečně té spravedlnosti a demokracii v EU pěkně děkujeme.

Dělali jsme blbce RVHP a Sovětskému svazu, Německo a Brusel nás dorazí? Skutečně máme vydat další peníze na záchranu tohoto zrůdného systému?

 Návrh, jak dál jednat v Evropě:

Česká republika a Praha je v srdci Evropy. V době videotelefonů se parta 27 předsedů vlád a jejich překladatelů  může scházet v areálu U Fleků:  restaurace je rozčleněna na několik sálů a sálků s příznačnými názvy: Staročeská, Velký sál, Kufr, Akademie, Rytířský sál zvaný Emauzy, Jitrnice, Václavka a Chmelnice – sídlo flekovského kabaretu. V akademii kecat, v Jitrnici posvačit, v kabaretu se světu představit a o půlnoci táhněte domů. Zavírá se kabaret.

A dvě miliardy ročně se ušetří.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...