Předseda Národní rady osob se zdravotním postižením Václav Krása totiž vyzval své členy, aby si pro příspěvek na mobilitu, který bude nově vydávat právě úřad práce, přišli všichni ve stejný den. Krása tím chce upozornit na údajnou nesmyslnost nových vládních opatření, neboť ta stávající podle něho platila velmi dobře.

V předvánoční den a atmosféře pohřbu Václava Havla jsme se dohodli na netradičním, delším rozhovoru. Námětů je více než hodně a dnešní mimořádná doba  přímo otázkám nahrává.

Lidé z hnutí "Occupy Wall Street" sice byli vytlačeni z náměstíčka na dolním Manhattanu, ale to není podstatné, protože jeho aktivity a aktivity s ním spřízněných hnutí po celé zemi nejsou jen obyčejnou procházkou v parku. S největší pravděpodobností znamenají počátek nové éry v Americe.

Marta Chadimová, která je stíhána kvůli restitučnímu podvodu, přijala prezidentskou milost. Tu jí udělil v roce 1995 tehdejší prezident Václav Havel, Chadimová přesto několik let trvala na soudním projednání.

Svitavsko – Násilnický otec dlouhodobě týral několikaměsíční miminko v Dětřichově u Svitav, skončil ve vazbě. Dítě jeho hrubiánské chování totiž navždy připravilo o zrak.

Po propadu v roce 2009, způsobeném ekonomickou krizí, a po následujících nutných změnách hlásí tradiční brněnský výrobce traktorů Zetor druhý rok po sobě mírný nárůst a očekává, že tomu tak bude i příští rok. Zároveň dál hledá nové trhy.

Premiéři si často nepíšou dopisy sami. Zde tedy mám pro Petra Nečase návrh dopisu pro paní Angelu Merkelovou ohledně požadované půjčky devizových rezerv na eurozónu. Stačí podepsat a odeslat do kancléřství.

Už po dvoumiliontýmdevětsetosmdesátsedmtisícímdevětsetdvacátém třetím ujištění jsem uvěřil: Václav Havel zemřel. Žádám: vyvezte ven kanóny, lafety, tanky a děla, na Mars Jupiter a Saturn odešlete toto poselství a pro příští rok zakažte vše, co se i úsměvu podobá.

Rizika půjčky pro země v eurozóně jsou mnohem nižší než rizika zemí stojících mimo ni, přestože princip určení příspěvků je pro všechny stejný. Považovat takové schéma za férové je v očividném rozporu se zdravým rozumem, myslí si guvernér ČNB Miroslav Singer.

E15 - 15 minut pro EKONOMIKU & BYZNYSČesko a dalších 11 zemí Evropské unie chce, aby členské země otevřely jednotný trh se službami. Ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba (ODS) poslal komisaři pro vnitřní trh Michelovi Barnierovi dopis, v němž volá po posílení jednotného trhu se službami, který přispěje k růstu evropské konkurenceschopnosti.

 Že krize je skutečná, to zažívá od roku 2006 i Švédsko. A dívat se českýma očima na božskou zem je nesmysl. Saab prodal nejvíce vozů v roce 2006, a to 133.000 automobilů. V roce 2009 však našlo kupce jen 27.000 jeho vozů.

I já pokládám pomyslný věnec ke hrobu bývalého prezidenta Václava Havla. Ale šaškárny, které sám Havel kritizoval kolem Vladimíra Iljiče Lenina a jeho mauzolea na Rudém náměstí v Moskvě  dnes děláme s Havlem.

ČTK

Švédský premiér Fredrik ReinfeldtAutor: Reutersvětší obrázek »

Stockholm - Švédsko se nepřipojí ke smlouvě, na níž se minulý týden dohodli lídři eurozóny, pokud to bude znamenat přijetí přísnějších rozpočtových pravidel v zemi.

Kubera (ODS): Oslovím vás politicky korektním výrazem senátorující, abychom neurazili naše bruselské přátele

Kubera (ODS): Oslovím vás politicky korektním výrazem senátorující, abychom neurazili naše bruselské přátele

Ministerstvo průmyslu pojmenovalo 95 nástrojů šikany podnikatelů. Nyní jeho tým pracuje na zrušení či změně absurdních zákonů. Projděte si s námi absurdní nařízení úřadů. Hospodářské noviny a server IHNED.cz se tomuto tématu dlouhodobě věnují.

Jitka Šrámková 16. prosince 2011  14:20
S rozporuplnými pocity přijala Plzeňanka Sandra Křížková ve čtvrtek ocenění z rukou hejtmana Milana Chovance. Ocenil ji za statečnost, s níž zachránila život dvouletému dítěti.

 

Máme půjčit MMF skoro sto miliard korun? O co kráčí v dramatických chvílích Evropské unie a krachu eura?  Řekněme si na rovinu: o obrovské peníze, které mají europoslanci a všichni, kdo jsou na penězovody přišpendlení. O nic víc a nic míň nejde. Kdo si myslí, že se jedná a fungování seriozních vztahů na prostoru Evropy, je naivní, nebo blázen. MMF ) Mezinárodní měnový fond žádá stálý přísun peněz, aby mohl zachránit Evropu. Ale co Brusel samotný pro šetření dělá?

Nechvalně známá firma Online Investment Group, která po lidech vymáhá peníze za použití jejích sportovně zaměřených internetových stránek, přitvrzuje. V těchto dnech tisícům Čechů dorazily do schránek oficiálně se tvářící obálky s modrým pruhem a výhrůžkou soudními tahanicemi.

Na nekalé praktiky upozorňuje jak Česká obchodní inspekce, tak organizace na ochranu spotřebitelů. Radí nekomunikovat a nic neplatit.

Podle závěrů summitu  Evropské rady z 9.12.2011 se má česká vláda do 10 dnů rozhodnout, zda přispěje další půjčkou skrze Mezinárodní měnový fond (MMF) na krachující státy eurozóny, a má se vyjádřit, zda se připojí k nové Fiskální smlouvě („Fiscal Compact“).

Před začátkem zasedání jsme předali některým poslancům letáky, kdy občané jsou velmi nespokojeni, že máme předat peníze na státy, kteří své peníze prohýřili. I když dav nemusí se rovnat pravda a argument, naproti tomu jasná vyjádření a ankety na internetu hovoří jednoznačně.

Protože je nepravděpodobné, že by referendum mohlo být bleskově vyhlášeno, je zde jediná možnost, jak obhájit jistotu hlasování. Občané nevěří, že další výpůjčky do společné Evropy jsou nezištné, že na nich neparticipují eurofanatičtí politikové , žádáme, aby ČNB povolila převod peněz za jediného předpokladu:

Třikrát Zdrávas a třikrát Otčenáš. A je vše odpuštěno. I válečná vřava požehnání mívá. Ne toliko znepřátelení si jakéhosi křesťanského, židovského, islámského, ba ani manitou -ského vidění náboženského, to tresce se a tvrdě. Na Božstvo a jeho pozemské zástupce mi nešahej, neb tvá hlava ručí si za myšlenku tvou...

 

Zdánlivě je velký hrdina:
Odmítl totiž trest obecně prospěšných prací, který mu uložila soudkyně Markéta Langerová. Smetana to učinil na protest proti tomu, že ho potrestala soudkyně, která je manželkou bývalého lídra olomoucké ODS Ivana Langera.

 

Hyenismus LOKu a jeho představitele Kubka už přetekl. Je záhadou, že za zrůdné vydírání těžce nemocných ještě Kubka, Engeho  či Volejníka nikdo neinzultoval, policie nevyšetřuje, když lidé se dokáží vyhecovat při daleko méně závažných událostech. Je to stálý strach z bílých plášťů?

Nebude konec světa, když padne Evropská unie  a EURO! To pouze banda vyžírků vytváří děs a paniku jako Rouček, Falbr či Špidla a další tisíce darmožroutů z Bruselu se třese o svoje výdobytky! Pro běžného občany se nic měnit nemusí.

Geniální společnost, která byla založena jako firma mínus - levicový think-tank, jmenovitě Jiří Pehe, Vít Klepárník a Bohuslav Sobotka přichází se stále geniálnějšími závěry. Dnes už ví, kolik nás bude v roce 3000 a právě dělá studii, kolik pohlavních spojení bude do roku 4000.

Pětadvacetiletý Polák se v něm měl pokusit zavraždit svou sedmadvacetiletou polskou přítelkyni tím, že ji pohřbil do mělkého hrobu v lesích Huddersfieldu. Ženě se ale pomocí zásnubního prstenu podařilo dostat ven.

 

Stavebnictví se propadá do neuvěřitelných ztrát a bere s sebou vše od zaměstnanců až po návazný průmysl. Jenomže musí tak velký propad být? Rozevírající se nůžky mezi platy "vyvolených a nepostihnutelných" lékařů, justice a dalších institucí včetně manažerů a na druhé straně stagnující či klesající platy 2/3 obyvatel někde musí zanechat stopy.

Otevřený dopis senátoru Štěchovi:

Pane Štěchu,

jako občan České republiky nemohu udělat víc, než si před Vámi jako senátorem a senátorkou Gajdůškovou odplivnout. Je opravdu pod lidskou důstojnost to, co společně děláte. I kdyby tisíckrát byla pravda, že pomoc vojenských doktorů spadá pod schválení dalších osob či komory, lidský život je víc, než špinavé peníze a politická příslušnost. Po Vašem vyjádření, které následovalo po neuvěřitelném duševním selhání senátorky Gajdůškové, mám skutečně co dělat, abych tento veřejný mail udržel v rámci komplementární souvislosti a zdržel se důrazných invektiv hraničících se sprostotou.

Čuník vytušil okamžik, kdy ho jeho hospodář hodlá zapíchnout pro vánoční zabijačku. V tu chvíli vyrazil vpřed, vrazil do ruky s napřaženým nožem a ten probodl hospodáři krk.

Budoucí jitrničky a ovárek
Budoucí jitrničky a ovárek

Neočekávejte přesná čísla, která většinou vyústí ve zmatečná vyjádření. Bez všeobecné souvislosti, bez předpokládaného chování lidí a započtení děsivých zpráv z hromadných sdělovacích prostředků, které vždy umocní útoky na banky, výprodeje a kalamity, jsou přesná čísla k ničemu. I když prohlášení stíhají prohlášení, někdy to vypadá, že čí chleba jíš, toho píseň zpíváš. Ale není důležitější pro seriózní analýzu nejdříve utvořit mantinely?

Tak toto tvrdí v televizi psychologové, v radiu to s pláčem hlásají hlasatelky a noviny varují před poškozením dítěte...A děti v předškolácích se řežou motorovou pilou, kopají se do rozkroku a usekávají si všechny údy. Starší to berou jako samozřejmost.

Asi netřeba žádných komentářů. Video hovoří za vše:

Čtyři sta miliónů korun zaplatil stát za to, že soudci, notáři, exekutoři či resortní úředníci způsobili někomu škodu a stát ji musel nahradit.

Litoměřice - Jedním slovem průšvih. Malé dítě po léčbě v Městské nemocnici v Litoměřicích zamířilo domů s odumřelými články dvou prstů. Případem se zabývá policie a rodiči dítěte byla podána žaloba na nemocnici.

Toto není humanitární katastrofa, ale terorismus jedné skupiny vyděračů a jako k takovým se musí přistoupit. Premiérka Radičová musí okamžitě dát trestní oznámení z důvodu národního ohrožení skupinou obyvatel a soud musí posoudit, zda se jedná o vydírání, nebo o klasickou výpověď. Do té doby lékaři nesmějí vykonávat svoji činnost, nesmějí změnit zaměstnavatele a nesmí vyvíjet jakoukoliv činnost, ohrožující pacienty a spoluobčany.

Vydírání, vydírání a vydírání. Bolševický způsob zdánlivých elit, které i v době katastrofální krize chtějí žít nad poměry a ostatní lidé jsou pro ně jenom chátra na placení luxusu.

Tři promile alkoholu v krvi je už řádná dávka, žádný zbytkový alkohol. A učitelky to nepoznaly? V Lochkovském tunelu na Pražském okruhu havaroval autobus, který vezl děti ze školního výletu. Třiatřicetiletému řidiči policisté naměřili tři promile alkoholu v dechu. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...