Čs televize tvrdí, že je spot antisemitský (tvrdí to ale prý Židovská obec)

 

Židovská obec v Praze prý prolustrovala občany České republiky a vydala z lustrací komuniké: Výroční zpráva o projevech antisemitismu za rok 2013 udává i Bartoše jako antisemitu.

 

Židovská obec v Praze varuje před sílícími projevy antisemitismu v Česku. Téměř dvojnásobně narostl počet monitorovaných projevů antisemitismu na webu. Židovská obec upozorňuje třeba na šikanování židovského žáka, hajlování u židovských Lauderových škol v Praze či antisemitské texty Adama Bartoše, včetně seznamu Židů, který publikuje.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/pribyva-projevu-antisemitismu-varuje-zidovska-obec-f9t-/domaci.aspx?c=A140505_101155_domaci_kop

NE Bruselu - Národní demokracie

Na spotu jsou různé obrazy, jako zlo EU, had a pak prý židovské symboly. Jiné tam nejsou?  Zde je inkriminovaná část.



Nechť si každý obrázek udělá sám. Televize podle mluvčí Alžběty Plívové odmítla spot kvůli porušení procedurálních a technických podmínek pro pořady kandidujících subjektů. V těch se mimo jiné uvádí: "V případě, že obsah pořadu kandidujícího subjektu bude zcela zjevně naplňovat skutkovou podstatu trestného činu, bude kandidující subjekt bez zbytečného odkladu vyzván, aby dodal náhradní pořad."

A zde je onen klip strany Ne Bruselu. Pařát dnes zakrývá reklamu iDNESu.V místě onoho problému je bez reklamy foto výše.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 3 roky

Jako projev antisemitismu se uvádí i článek proti Fischerovi (kandidát na presidenta). Nevím, ale není jasné, čím lze tuto osobu urazit : třeba tím, že jej označíte za bezcharakterního komunistu, nebo že dneska je za žida, nebo až příjdou Číňané on si nechá operovat oči a prohlásí, že jeho srdce bylo vždy žluté ? Židovská obec by měl sdělit, jaká je čest tohoto pána !

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...