Několikadenní přestávka Pařátu dnes

Drastické udalosti v Palestině, kdy se střílí do dětí a škol včetně mezinárodního červeného kříže dává tušit, že v těch končinách žádná civilizace není. Odsouzení Holandska za vyvražďování Jugoslávie, podpora Polska USA na mučení zajatců a porušování veškerých lidských práv začíná ukazovat pravou tvář Evropy. A poslední tři články dávají jasně tušit, jak to probíhá. Dluhy drtí vše a nyní už se na city nehledí. Kdo bude stát v cestě, ten prostě nepřežije. Ani podniky, ani lidé. USA nějak dluhy umazat musí. A lidé v USA jsou ke své vládě zabijáků lhostejní. Sami se střílí mezi sebou.

Podzim bude těžký. Připravme se na něj. Čím větší dluh USA a EU, tím větší Putin vývrhel!

Různé|24. července 2014|1 komentář|trvalý odkaz

Mnozí se ptají, proč by to dělal. I když mají USA obrovský dluh, stále se omílá, že když budou chtít, mohou ho splatit.  Lžou a lidé to stále nechtějí slyšet. Důkaz je snadný. Nedávno státní správa v celých USA nedostala cca měsíc výplatu, protože část senátorů už odmítá navyšování kosmického dluhu. Takto na tom bylo Rusko před nástupem Putina, za ruského prezidenta  Jelcina.

Naprosto a jednoznačně souhlasím s tím, co je zveřejněno zde: http://vasevec.parlamentnilisty.cz/sites/all/themes/vasevec/images/logo.gif


Vážně na tom stojí důkazy? Vypsané autentické výroky zasvěcených níže jak vystřižené ze Švejka: "Tenhle letoun jsme sestřelili Rusům u Lvova, pravil. A na ohořelém trupu bylo stále trochu čitelné označení k. und k. luftfah..." Nadporučík Lukáš si pomyslel cosi o blbosti poručíka Duba… A co Obama?

Různé|23. července 2014|1 komentář|2 fotografie|Pokračování...

Domnívám se, že by bylo nošením dříví do lesa, kdybych dodával ještě neco dalšího ke článku Petra Holuba v MF DNES.

Z JINÝCH ZDROJŮ|22. července 2014|1 komentář|1 fotka|Pokračování...

 

Konečně!
Konečně!

Mnozí lidé nechápali, jaký smysl by mělo sestřelení letadla, které k Rusům a Putinovi vzbudilo šílenou nenávist. A John Kerry to naznačil jasně:

Jean-Claud Juncker oznámil parametry, které chce ku své práci. Žena, která není vázaná, umí pracovat ve všech pozicích a obslouží vše.

Zde vojín Pokorný VÚ 8863, Líně u Plzně – průzkumná a vyhodnocovací rota Československé armády slangově zvaná „fotočeta“. Za podrazy a špínu vyhlašuji mediální válku všem idiotům, co manipulují s veřejným míněním

než si mnozí myslí. Zatímco předlužený západní svět se zoufale snaží, aby občané kupovali místní výrobky a ještě se něco vyvezlo, Rusko díky pokryteckému embargu dostává výhodu.

Totální špína, dezinformace, jednostranné informování občanů včetně totální, až bestiální masáže do vidění, které mají občané na zakázku vidět! Toto čteme a slyšíme každý den a vyvrcholilo po pádu letadla Malajsie na Ukrajině!

Celý dopis - žádost o informaci - ministerstvu financí vedeným ministrem Babišem. Tím Babišem, o kterém REPORTÉŘI ČT napsali:

 

Texasan John Dawson Winter patřil mezi nejslavnější představitele bílého elektrického blues. Jeden za druhým odcházejí hudebníci ze silné generace šedesátých a sedmdesátých let, kteří ovlivnili svět.

Urážky, lži, podvody, agenti, zabíjení a vojenský průmysl. To vše s tvrdým ovládáním Světové banky a Mezinárodního měnového fondu. Vyhrožující atak na ratingové hodnocení jednotlivých zemí (tzv. sovereign rating). A ovládání světových masmédií.

Korektní politika francouzské justice se už dostala do islámské dokonalosti. Zvrácená univerzita v Dijonu slaví své úspěchy. Kopíruje islám západní demokracii, nebo západní demokracie kopíruje islám? 

Toto není opice, zní rozsudek.
Toto není opice, zní rozsudek.

Může to být provokace nikým nekontrolovatelného, na nikom nezávislého a na světě daleko nejtvrdšího komanda MOSAD? Kdo si skutečně objednal smrt tří mladíků z Izraele?

Škoda, že každá francouzská revoluce zničila část historie a revolucionáři neměli k historii úctu. Tak alespoň s Dumasem můžeme snít, jak Francie za mušketýrské doby vypadala.

Tento text vrátím opět na scénu v okamžiku, kdy přijde odpověď z ministerstva financí od ministra Babiše, na které bude zítra žádost odeslána. (Nebo od jeho náměstka)

 

Skutečně naše vlast?
Skutečně naše vlast?

Jakoby tomu osud chtěl. Čtyři žoldáci v americké armádě a z příkazu americké vlády NATO mají obrovské pocty. Bránili naši vlast: Afghanistán!

Kvitová utekla do dańového ráje. Ten prosím není Na konci světa, ale součást Evropy. Zajímavé. Takže systém daní u nás je Evropskou unií kritizovaný, ale pokud tam daní lidé bohatí z Evropy, Bruselu to nevadí.

Pojmenujme skutečně to, co se stalo a nedělejte si alibi několika lidmi, kteří pouze na internetu provokují. A už naprosto nepřípustné je, aby se cenzurovaly, či dokonce uzavíraly diskuze pouze s důvodu, že občané s misí americké armády nesouhlasí!

Podle Soukenky se ale nikdo z nadačního fondu o Rittigovy děti nezajímal. "Do doby, než sám Ivo Rittig začal uveřejňovat fotografie svojí rodiny, jsem ani nevěděl, že nějaké děti má".

 

Ekonomické hvězdy
Ekonomické hvězdy

Vážený pane Babiši, samozřejmě máte pravdu. Nečas s Kalouskem nás o vše okradli a jejich nápady nás vedly do propasti. Díky Bohu jste skoro vyhrál volby a zaslouženě jste v čele ministerstva financí.

A odsuzuje Ivo Ištvana  k sedmi létům vězení v třetí nápravné skupině za zločin zneužití pravomoci, za lživou konstrukci o 150 milionech a kilech zlata a především za zneužití demokratického systému k svržení vlády.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...