Přesně před devadesáti léty předpověděl zločin Ištvana Jaroslav Hašek

 

Má právo státní zástupce obvinit občana Ištvana z pedofilie a 20 let vyšetřovat? Může! Dle současného právního vidění státního zástupce Ivo Ištvana a jeho nadřízeného Zemana, jakožto i prezidenta Zemana může státní zástupce Ištvan  obvinit občana Ištvana,  vsadit do vazby a pokud podplatí soudce, z vazby a posléze s vyšetřování už se nikdy nedostane!

 

Aby bylo jasné, jakého zločinu se Ivo Ištvan dopustil a že je to nejhorší zločin, jaký zatím byl viděn v padesátých létech strašné komunistické totality, dejme si naprosto polopatický příklad.

 

Dohodnu se se soudcem třeba ze studií z Brna, že potřebuji  v zájmu státu ( EU, či jiné nadnárodní politické síly) odstranit Ivo Ištvana. (Nebo předsedu vlády). Přesvědčím soudce, že nějaký Ivo Ištvan vypadá divně a dostal jsem anonym, že může být pedofilem. A je nějaké podezření na korupci, protože to dělá každý. Dostanu od kamaráda soudce povolení, dva roky budu sedět u všech telefonátů a čekat, až vysloví něco na způsob „holčičky, dívenky, malé slečny“, což se stane potvrzením, že ten dotyčný Ivo Ištvan je pedofil a půjdu ho zatknout. To je přece jasný důkaz, do telefonu tato slovíčka vyslovil. Že to bylo třeba o narozeninách? No a co, řekl to a tak je pedofil.

Pak bude následovat estráda soudních výkonů: jako státní zástupce jsem nekontrolovatelný, mohu vyšetřovat jak dlouho chci a že pracuji, vždy dokážu. Probírám se dalšími a dalšími telefonáty, spojuji je a rozpojuji je a pokud tam něco řekne o výplatě, penězích či nákupech, je obvinění jasné: pedofil, co vydírá a korumpuje.

Mezitím si budu obvolávat všechny neplnoleté holčičky z celé republiky Kolik jich může být dohromady. Sto tisíc? Já nevím, ale mnoho.

A toto mohu dělat třeba dvacet let. Takže bude li Ivo Ištvanovi padesát, je možné, že se sedmdesátky nedožije, tudíž sice podezření bude nadále trvat, ale vzhledem k tomu, že dotyčný Ištvan zemřel, ukončí se vyšetřování ad acta.

Šílené? Ne, takto pracuje Ivo Ištvan a není možné tuto zrůdnost zastavit!

 

Přesně před devadesáti léty psal Jaroslav Hašek Dobrého vojáka Švejka!

Přesně po devadesáti létech se zrodil nový civilní strážník Bretschneider, stojící ve službách státní policie.


I Ištvan důvody hledá!
I Bretschneider si mohl vymyslet cokoliv!

 Jaroslav Hašek popsal Ištvana naprosto přesně, aniž věděl, že tyto šílenosti se opět vynoří 90 let po jeho smrti v nedokončeném románu o válce, práskačích a zneužívání moci!

V čem spočívá onen zločin Ištvana a Šlachty?

Je tragédií, že ani prezident republiky možná úmyslně nechce pochopit, v čem zločin těchto dvou je! Nagyová rok před tím (a lze dohledat) byla obviňována z toho, co monstr zatýkáním a monstrprocesem proslavilo Ištvana. A ostatní? Takovéto běsnění zakuklenců není ani při zatýkání nájemného vraha. A pedofil? Ten je nakonec bez tváře a bez identity, aby se lidé nemstili. Zato zde Ištvan rozpoutal hysterii, že si na Naďovou a Nečase kde kdo odplivl dřív, než vůbec veřejnost, či dokonce soudci mohou cokoliv vyřknout! A přitom je sporné, zda vůbec něco nezákonného udělali.

Zde je pro Hospodářské noviny arogance patrna

 

Neuvěřitelná drzost Ištvana!
Neuvěřitelná drzost Ištvana!

Slonková a redakce MF DNES má zaplatit 5 milionů za podvodné úniky. Jaká bude sazba pro Ištvana a Šlachtu, pokud se prokáže zneužití moci a vyprovokovaný puč na vládu? 10 – 15 let? Nebo má státní zástupce imunitu…

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...