V čem je skutečný zločin Ištvana a Šlachty?


Policajt nebo gauner
Policajt nebo gauner

Četl jsem mnoho vyjádření strojeného Ištvana, četl jsem mnohé rozhovory chudáka Šlachty. A můj osobní dojem je, že vůbec netuší, čeho se dopustili. Nebo tuší a dělají ze sebe blby?

 

Naposledy v páteční příloze Lidových novin


 

Chudák Šlachta, tak poctivý a oni mu hází klacky stále pod nohy… Ne je to komické. On pláče kvůli advokátům a redaktorům a vůbec si nepřipouští ani jeden z nich, že ty dvě složky jsou nedůležité v hierarchii státu.

 

Proto ta beranidla a vše ostatní na jednu ženu
Proto ta beranidla a vše ostatní na jednu ženu

Největší zločin jsem totiž pocítil já – Výsost volič!

Byl jsem obrán o právo volit! Pučem mi byl přinucen, koho volit nemám!

 A to v počtu všech občanů, kteří mohou volit. Ano, jejich největší zločin je na omezení práva voliče volit, zločin omezení svobody a demokracie. A to je už vyšší forma zločinu, než krádež či zpronevěra, či dokonce dohody o zaměstnání.

 

Popišme si tento zločin, který má dvě roviny

Ta první viditelná je. Tato banda si udělala z lidí legraci a nahlášením 150 milionů a kil zlata donutila voliče, že víc zlodějská vláda už se nenajde. Pak se oba dva smějí jak debilové, že všichni novináři včetně občanů jim uvěřili, když prý nic takového neřekli. Pouze to vyjmenovali a jenom tupost lidí to spojila, naznačil Ištvan.

Zde je důkaz: Bylo tehdy například šikovné mluvit na tiskovce o 150 zabavených milionech, když jste sami nebyli schopni zjistit, komu patří?

To už jsem zodpověděl tisíckrát:  my jsme podávali informaci o tom, co při těch prohlídkách bylo nalezeno nebo zajištěno – mobilní telefony, listiny a já nevím, co všechno -  a novináři si z toho vyzobli peníze a zlato, a začali tím šachovat.

Tak snad tušíte, že když na tiskovce zmíníte mobily a desítky milionů, že si editor vybere do titulku ty desítky milionů. A že vznikne dojem, že ty miliony patřily paní Nagyové nebo těm třem poslancům.

Ale to nikdo z nás neřekl, to bylo rádio Jerevan. Tak co po mně chcete, abych nesl zodpovědnost za všechny hříchy světa? To jsou zkratky novinářů.

Celé zde:

Ivo Ištvan po roce: Jsme ve fázi sbírání střípků

A toto si prý novináři vymysleli, přitom Komár je přímý aktér:

Pavel Komár, náměstek vrchního žalobce v Olomouci: "Vedeme jedno velké společné trestní řízení, které zahrnuje jak fázi prověřování, tak i trestního stíhání. V obou vystupuje paní Nagyová. Figuruje tedy i v trestní věci korupčních deliktů, podplácení a přijímání

úplatku."

Přímý přenos, devátá minuta:zatčení Nagyové včetně "realizace milionů"...

TK ÚOOZ k policejní razii, 14. 6. 2013 - Česká televize

přehrát video

Být to můj syn, dostal by pumelenici, že by odešel i s futrem dveří do velké dálky! Bohužel jako občan mohu pouze lamentovat a věřit, že nejtvrdšímu trestu nakonec neujdou.

Zároveň s tím je spojeno obvinění, které se pak následně hledá. Zločin, který nejde omluvit ničím. Zločin, který může použít na každém z nás. Zatknout, vymyslet neurčitý trestný čin a pak hledat kdekoliv cokoliv a naroubovat to na cokoliv vymyšleného, spojit nespojitelné a věřit, že soudce naletí. Ano, tento zločin proti lidskosti je neodpustitelný. I ten, kdo nemá právní podvědomí, tuší, že je třeba nejdřív pojmenovat trestný čin a pak hledat důkazy, nikoliv zatýkat, vymyslet si cokoliv a hledat, co na to napasovat.

 

A zatímco ta první část je spíše na pár zednických facek, nebo trestní oznámení na osobní újmu, ta druhá je závažnější. Je to skutečný puč proti svobodě a demokracii. Pokud se nedávaly kila zlata, ale dohadovalo se o hlasování a odstoupení, tak toto výsostné postavení volič versus politik nikdo nesmí zablokovat. Natož nějaký fízl!  Tyto dohody či nedohody jsou jasným kritériem pro voliče – občana a do této sféry tam žádná fízlovská parta nesmí ani slůvkem zabrousit! Zde bylo porušeno naše právo, zde mě tato fízlovská dvojce oklamala a spojila dohody o hlasování (a je jedno, jakým stylem) s fyzickým předáváním stamilionových hodnot za odstoupení. A já, Výsost volič, jsem byl o toto rozhodnutí obrán. Ano, toto je ten hlavní zločin, toto má všechny pohkledy puče a svržení vlády obejitím volebního práva!

 

A to nehovoříme ani o osobní újmě dotyčných, kdy dodnes běhají maily, urážející bývalého premiéra a jeho ženu, urážející celou politickou stranu, byť se jedna lež za druhou této party fízlů  vyvrací a dokazuje, že nebýt intimních rozhovorů pouštěných veřejnosti, byla by tato obvinění veřejností smetena už daleko dřív.

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Proč nebyly nasazeny odposlechy proti skutečným grázlům?

Brabec
před 2 roky

Skutečný grázl ? To je Nečas, Bém, Kalousek, Šláfenberg, Topolánek, Barták,... počítáme-li zničený život mnoha lidí, zlodějny, ..? co myslíte ?

Zeolit
před 2 roky

Mazaně jste se vyhnul kauze METANOL...

Brabec
před 2 roky

Zeolite, lituji, ale metanol mě moc nezajímal. Jinak Bém mimo Open card (akcie na doručitele) má taky vodárny, kdy živíme Francii. Zeolite, Bém by měl bručet, jinak s názorem na Hudečka plně souhlasím

Petr Pokorný
před 2 roky

Jako že Nečas zavinil světovou krizi a dluhy USA? A co Bém ukradl? Děkuji za odpověď...

Brabec
před 2 roky

pane Pokorný, opravdu nemají vliv ani na rotaci zemské osy, ale na náš život ano, na výši našeho dluhu ano. Na bídu mnoha lidí přispěli....

Zeolit
před 2 roky

Pokud by ve funkci primátora Prahy byl MUDr. Bém, Tunel Blanka by už řadu měsíců fungoval. Bude někdo požadovat peníze na Hudečkovi např. za vedení sporu s Metrostavem? Toho chlapa nemohu ani vidět, dělá se mi z něho zle.

Za Béma se např. postavily protipovodňové bariéry v Praze za několik miliard. Proč se nemluví o nákladech na jednu kartu ze systému Opencard, navíc když všechny funkcionality nejsou dokončeny?

Víte, že Cyril Svoboda dal ze svého sta tisíce za bilboardovou akci o "tunelu" Blanka během voleb proti Bémovi? A výsledek? Pokud vím, exprimátor není obviněn a Cyril ve volbách prohrál...

O presumpci neviny jste pravděpodobně neslyšel. Argumenty Babiše, všichni říkají, že se rozkradlo několik set miliard ročně, se tak hezky poslouchají. Jsem zvědavý kolik těch miliard ušetří... Je to plácání do vody, ale voliči to baští i s navijákem.

Zeolit
před 2 roky

Ptám se: Spadá kauza METANOL pod Šlachtův ÚOOZ? Je normální, že miliardové kšefty s nedaněným alkoholem nezaznamenal ani jediný policií placený informátor? To muselo zemřít 40 lidí?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...