Záhady Ukrajiny ve válečné zóně


Je zajímavé, jaké údaje přes čtk filtrují naši "speciál  extra super redaktoři" z válečné zóny, kteří nevylezli z redakce.


Asi před měsícem se profláklo, že "proevropští" bojovníci dostali na Majdanu asi v přepočtu 5 miliard korun. V dolarech. Den se sešel se dnem, měsíc s měsícem a najednou: Povstání na východě Ukrajiny stálo sponzory separatistů v přepočtu asi pět miliard korun. K takové sumě dospěli experti oslovení ukrajinskou verzí časopisu Forbes. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/sponzori-separatistu-dali-na-vzpouru-uz-pet-miliard-pcn-/zahranicni.aspx?c=A140609_092316_zahranicni_ert

 

No nic, to se stává. Informace přichází oklikou.

Asi před týdnem se profláklo, že separatisté zatkli Poláky, Čechy a další proevropské žoldáky. Den se sešel se dnem a najednou: Polsko dnes popřelo informace ukrajinských proruských radikálů o přítomnosti Poláků mezi žoldnéři zajatými na východě Ukrajiny. 


"Informaci o tom, že na východě Ukrajiny separatisté zadrželi polské občany jako žoldnéře, nemohu potvrdit. Je to součást špinavé propagandy," uvedl na svém twitterovém účtu mluvčí polského ministerstva zahraničí Marcin Wojciechowski. (Jak vědí, že to není pravda, když to nemohou potvrdit?)


Ale zato vědí:

KYJEV - Státní média mlčí o ruských žoldnéřích, kteří zahynuli na východě Ukrajiny, napsal v neděli server Echo.msk.ru.

Ale víme, že tam zahynuli tři - Pepa, Franta a Lojzek... Pardon, spletli jsme se, jedná se o  trojice bývalých ruských vojáků, již tvoří Alexej Jurin, Sergej Ždanovič a A. Jefremov, kteří na východě Ukrajiny působili jako žoldnéři, napsal zpravodajský server Newsru.com. Zdroj: http://www.lidovky.cz/ruska-statni-media-mlci-o-mrtvych-zoldnerich-na-vychode-ukrajiny-phu-/zpravysvet.aspx?c=A140609_123905_ln_zahranici_msl#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_zahranici&utm_content=main

Jenom je zajímavé, že se vždy u jména MF DNES či Lidovky ( a někdy autor) dokončí odvoláním na zaručeně nefiltrující...

ČTK.      Děkujeme za svobodu slova. Vážně si myslíte, že jsme tací idioti?

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

Svědectví ukrajinského vlastence
„Obracím vaši pozornost na problém, bez jehož řešení nelze zastavit válku, oni ji nezastaví. Pět oblastí Ukrajiny bylo předáno společnostem Shell a Chevron na 50 let, s právem prodloužení! Pod vašima nohama vám prodali zem, není vaše již od 24. ledna 2014 (podle dostupných informací smlouvu podepsal dokonce už Janukovič v Davosu 24. ledna 2013, a ne nová Kyjevská vláda 24.1.2014. Viz např. zde. Poznámka editora.). Válka s Amerikou rukama oligarchů probíhá, kvůli splnění dohodnutých podmínek s těmito petrolejářskými giganty. Světlo na aktivity těchto společností může být vrženo až příliš pozdě: /Protiproud/
=========================
Napíše někdo k tomu tématu solidní pokud možno objektivní komentář/analýzu? Postuji sem odkaz, který by mohl zapadnout: http://uk.reuters.com/article/2013/01/24...

Pokud ta smlouva nemá ve skutečnosti tak hrozné parametry, nebyl by žádný problém to uvést na pravou míru. Najde se někdo na Echo24, třeba Lenka Zlámalová?

Ruda
před 2 roky

Ano, jejich vyjádření jsou neslaná, nemastná.

Brabec
před 2 roky

Zeolite, co říkáte, jak se Vaše rodná strana ODS staví k událostem na Ukrajině ? ODS padá a padá - má ta partaj nějakou ideologii, Zeolite ?

Petr Pokorný
před 2 roky

Musím přiznat, že ani já to nechápu. ODS se staví, jakoby nás chtěl Putin zabrat. O ničem takovém nevím a co brání politikům ODS se natvrdo ptát, jaké jsou plány? Jasně, že budou trochu vyhýbavé, ale bez diskuzí nic není. A pro voliče to mají dělat!

Zeolit
před 2 roky

Něco nechápu. Informace např. o válce s Irákem jsme měli jako na dlani. Reportéři z celého světa z hotelu přímo v Bagdádu komentovali události. V současné době postrádám solidní popis toho, co a kde se děje na jihovýchodě Ukrajiny. Možná, že mi někdo vysvětlí v čem je problém. Že na Ukrajině je život reprotérů více ohrožen? Že není zájem, ukázat o jak velkou oblast se jedná?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...