Chytrá CIA a Obama z těchto důkazů ví, že letadlo sestřelil Putin?

 

 

Ukažte to prosím co nejvíce lidem, vše je autentické!

Dezinformace, dezinformace, dezinformace!




Vážně na tom stojí důkazy? Vypsané autentické výroky zasvěcených níže jak vystřižené ze Švejka: "Tenhle letoun jsme sestřelili Rusům u Lvova, pravil. A na ohořelém trupu bylo stále trochu čitelné označení k. und k. luftfah..." Nadporučík Lukáš si pomyslel cosi o blbosti poručíka Duba… A co Obama?

 

Pane Bože za co? Vypadá to, že mozkový trus (nikoliv trust) CIA, EU, USA a především Ukrajiny povinně četl Osudy dobrého vojáka Švejka. Jinak si ty debility z dezinformační kampaně neumím představit!Kerry a Merkelová jsou různými nitkami spojeni z Českou republikou, ale jak na Švejka narazil pitomec afroameričan Obama je plnou záhadou. O Ukrajině a jejich elitní squadře ani nemluvě. Ale aby to nebyly urážky pro urážky a dával text nějaký smysl, udělejme si excelentní výběr inteligentních zpráva dejme raději přednost faktům, abychom se nechovali stejně jako hvězdná pěchota „Jůesei a jejich ekipa“!

 

________________________________________________________________________

Začněme poslední zprávou – Černé skříňky ze sestřeleného letadla!

 8.7.2014 21:55

Ukrajinský ministr zahraničí: Máme černé skřínky. Budou předány vládní komisi

Černé skříňky malajsijského boeingu jsou na ukrajinském území a budou předány ukrajinské vládní komisi. Oznámil to ukrajinský ministr zahraničí Pavlo Klimkin. Zařízení, které zaznamenává datovou a hlasovou komunikaci posádky, bylo podle Klimkina nalezeno a zůstává na Ukrajině.

 _________________________________________________________________________

 Čt 24 autor: luk aktualizováno 18. 7. 2014 23:41

Kyjev – Černé skříňky sestřeleného malajsijského boeingu jsou na ukrajinském území a budou předány ukrajinské vládní komisi. Oznámil to ukrajinský ministr zahraničí Pavlo Klimkin.

 

 _________________________________________________________________________

AKTUALIZOVÁNO 18. červenec 2014 | Echo24, čtk

První černou skříňku našli včera na místě separatisté a podle serveru RFE/RL ji už odeslali k analýzám do Moskvy. Dnes našli záchranné týmy na místě druhou černou skříňku.

 

___________________________________________________________________________

18.7.2014 23:12 http://www.e15.cz/

Černé skříňky malajsijského boeingu, v jehož troskách ve čtvrtek na východní Ukrajině našlo smrt téměř tři sta lidí, jsou na ukrajinském území a budou předány ukrajinské vládní komisi, oznámil Kyjev.

 ______________________________________________________________________________

VILIAM BUCHERT: Svět je šokován chováním proruských separatistů na místě katastrofy letadla

Nizozemská, australské, americká, malajsijská či britská média, ale i tamní politici, velmi tvrdě kritizují proruské separatisty na východě Ukrajiny, protože ti omezili přístup na místo sestřeleného dopravního letadla a chovají se velmi neuctivě k tělům obětí i jejich osobním věcem. Navíc někam zmizely i černé skřínky z letadla, které by pomohly objasnit, co se stalo..

 _______________________________________________________________________

18.7.2014 Zahraniční – autor: Petr Kubec

Ukrajinský prezident Petro Porošenko se rozhodl předat černé skříňky ze sestřeleného malajsijského boeingu zahraničním expertům. Uvedl to v telefonickém rozhovoru s německou kancléřkou Angelou Merkelovou a britským premiérem Davidem Cameronem. Prezident také varoval, aby skříňky nepadly do rukou 'třetího státu', čímž narážel na možnou přítomnost ruských expertů ve vyšetřování. Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov však v pátek prohlásil, že jeho země záznamové skříňky převzít nehodlá.




Kdo je hajzl a lhář posuďte prosím sami!

_________________________________________________________________________________________________________________________________

A kde se vzaly, tu se vzaly

Ukrajinští rebelové předali černé skříňky leteckým expertům z Malajsie

22. července  2014 v 07:36  

 

Podle představitele malajsijských vyšetřovatelů jsou obě černé skříňky v dobrém stavu. 

"Chtěl bych vyjádřit vděčnost panu Borodajovi za to, že nám vyšel vstříc a předal nám dvě černé skříňky. Patří Malajsii," uvedl člen malajsijských bezpečnostních služeb Mohamed Sakrí.  Ukrajinští rebelové předali černé skříňky leteckým expertům z Malajsie. Více redaktorka Tea Parkanová

AudioStáhnout

0:55 / 1:18

Že to ti blbečkové říkají, čert vem, ale mě děsí, že lidé, byť to mají před sebou, nedokáží ty kecy a nesmysly odhalit. Proto nás ti grázlové vodí za nos!

Totální dezinformační kampaň dostává další a další trhliny! Všechna těla se odváží do Nizozemska, černé skřínky neporušené se dostali do rukou nejpovolanějšímu – malajsijské vládě a židovský vůdce a spojenec Obamy Netanjahu vydal pravděpodobně rozkaz střílet do nemocnic a dětských postaviček!

 

A najednou se dozvíme, jak Putin informuje obyvatele a mystifikuje:

PŘEHLED: Zkázu malajsijského boeingu zamlžují konspirační teorie

 

Takže vše je, jak má být. Tak proč o tom moc psát? To ví jen MF DNES a Palata.

Důležitost vyjadřuje velikost písma. Normální člověk by řekl, že smrt skoro 300 pasažérů a černé skřínky odevzdané malajsijské straně jsou nejdůležitější zprávou dne. Ne tak pro Palatu a jeho šéfredaktora po Slonkové Jaroslava Plesla:

 

To je důležité
To je důležité
Mrtví a skřínky je nedůležité
Mrtví a skřínky je nedůležité

Důkaz celého je v příloze.

pomskenov

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Josef
před 2 roky

To jen minimální procento pravicových mainstreamových idiotů to nevidí všichni duševně zdraví lidé po celém světě o tom ví, ale bohužel média jsou zaplacena a vždy budou podávat informace, které by se hodili - co na tom, že si druhý den protiřečí jako samozvaná vláda v Kyjevě i Spojené státy fašistické

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...