Izrael:vojenský masakr a krvavá lázeň v Palestině. Kdo je skutečným vrahem mladíků?

 

Může to být provokace nikým nekontrolovatelného, na nikom nezávislého a na světě daleko nejtvrdšího komanda MOSAD? Kdo si skutečně objednal smrt tří mladíků z Izraele?

Máme zavírat oči a nechat si jednostrannou masáží zatemnit mozek, nebo raději přemýšlet?

Neodpovídejme, ale klaďme si jenom otázky, které se tentokrát příliš okatě vynořují. Můžeme si o muslimech, Arabech, Al Kaidě  a bůhvíkom dalším a jak se vůbec jmenují myslet cokoliv, že jsou to třeba bestie, ale jedno se upřít a zapřít nedá: vždy, když tato část něco vyhodila do vzduchu, někoho zabila, zlikvidovala, vše dává na odiv, veřejně jásá jak kdyby porazila Brazílii ve fotbale. Prostě ukazují světu (a je jedno, zda z touhy, či pomsty za svoje pozabíjené rodiny) že žijí, že se jich svět má bát a být ve střehu. (Příčiny rozvádět nelze, stejně to nikdo do detailu nezná)

 

Najednou jsou uneseni, ihned zastřeleni a okamžitě zahrabáni tři mladíci z Izraele, řvoucí část Al Kaidy a jejich všelijakých odnoží udiveně zírá a tvrdí, že o ničem naprosto neví. Přitom, byť říkají, že nechtěli zabít české vojáky a měli být cílem vojáci US ARMY, veřejně se k tomu hlásí. Prý jsme stejně pro ně okupanti a v Afghanistánu nemáme co dělat. Prostě všude po světě evidují každý z našeho pohledu teroristický čin. A najednou údiv a překvapení, dokonce odmítání. Lidovky.cz: Hamás však odpovědnost za únos a smrt izraelských mladíků odmítá

Zdroj: http://www.lidovky.cz/upaleni-palestince-muze-rozpoutat-krvave-povstani-varuje-expert-1cn-/zpravy-svet.aspx?c=A140707_195056_ln_zahranici_msl

 

Co tomu předcházelo? Fakta, dající se dohledat:

1)      Všeobecně se tvrdilo, že skupiny v Palestině se nedohodnou a z toho se dá usoudit, že teroristická část Hamas bude teroristická vždy.

2)      Jenomže se spolu dohodly a tato dohoda znamenala obrat. Dohoda prý znamená další terorismus a musí se jednat: "Vyzývám všechny zodpovědné členy mezinárodního společenství, aby neuznávali vládu, jejíž součástí je Hamas," řekl Netanjahu před zasedáním vlády. Izraelský premiér také uvedl, že uznáním nové vlády by posílil terorismus. Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/netanjahu-varuje-pred-novou-vladou-palestiny-foe-/zahranicni.aspx?c=A140601_141132_zahranicni_mlb

3)      Ve Východním Jeruzalémě vyroste 800 domů, dalších 400 vybudujeme v osadách na Západním břehu Jordánu, potvrdil izraelský ministr bytové výstavby Uri Ariel. Podle něj je výstavba obytných domů po celé zemi správná věc pro sionismus i pro izraelskou ekonomiku. Zdroj: Nikdo nám nebude diktovat, kde můžeme stavět a kde ne ... Zásadní problém představují židovské osady, kde žijí statisíce židovských osadníků a je velkou otázkou, co by se s nimi v případě mírové dohody stalo. Když se Izrael unilaterálně stáhl z Gazy a evakuoval tamní osady – a tehdy se jednalo jen o několik tisíc židovských osadníků! -, vyvolalo to uvnitř Izraele mohutné protesty. Zdroj: http://www.lidovky.cz/mir-mezi-izraelem-a-palestinou-nadeje-je-miziva-mini-analytik-pto-/zpravy-svet.aspx?c=A140501_144552_ln_zahranici_msl

4)      Co dále předcházelo, přesto byl Netanjahu zvolen: Neuspěla ani jím nařízená tajná operace, jejímž cílem bylo v roce 1997 otrávil exilového předsedu hnutí Hamás Chálida Mišála, jenž žil v jordánském Ammánu. Agenti byli zadrženi jordánskou policií, Mišálovi musel být dán protijed a Izrael musel výměnou za své agenty propustit duchovního vůdce Hamásu Ahmada Jasína a desítky dalších teroristů. Za další velmi kontroverzní krok Netanjahuovy vlády se pokládá výstavba projektu židovského sídliště na jihu Jeruzaléma, což vyvolalo protesty mezi palestinskými Araby a odsouzení ve světě. A které před vraždou tří mladíků zopakoval a doporučil. Zdroj: http://tema.novinky.cz/benjamin-netanjahu

5)      Byli uneseni, zastřeleni a okamžitě zahrabáni tři mladíci z Izraele. Nikdo se k tomu z Hamasu však nehlásí a pouze klišé z Izraele, že nějaká tajná skupina teroristů…Okamžitě byli známi vrazi, ihned se našla těla a bombardovány obydlí pachatelů. Viník není znám dodnes, ale už nálety masakrují vše. "Ti, kdo unesli naše chlapce, jsou muži z Hamasu, z téhož Hamasu, s nímž (palestinský prezident) Mahmúd Abbás vytvořil společnou vládu," prohlásil Netanjahu na úvod nedělní schůze vlády, která se mimořádně konala v sídle ministerstva obrany v Tel Avivu. "A to má těžké dopady Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/unos-izraelskych-chlapcu-hamas-a-reakce-netanjahu-f7h-/zahranicni.aspx?c=A140615_132737_zahranicni_ert Jeden mladík z Izraele měl americké občanství, upálený šestnáctiletý mladík z Palestiny měl americké občanství. Náhoda?

6)      Z výše uvedených důvodů spolupracuje i americká tajná služba. Následně prosakuje, že jeden mladík stačil volat policii a z rozhovoru je slyšet rozčílený hlas s jiným dialektem,na který přispěchala s odůvodněním izraelská strana, že to je právě ta kamufláž vrahů z Hamasu…

7)      Zdá se, že upálení šestnáctiletého chlapce nebylo v plánu, lidé z Izraele jsou zděšeni a na vyšetřování je uvaleno embargo.

8)      Najednou už si nikdo nevzpomene, že všemu tomu předcházely dvě vraždy palestinských neozbrojených mladíků natočené kamerou a zahrané do autu.  Jeruzalém Střelba se udála v rozmezí hodiny a čtvrt. Celkem byli zasaženi tři mladí Palestinci. Na rozdíl od 15letého hocha ale jeho dva vrstevníci ve věku 16 a 17 let na místě podlehli. Všichni byli zasaženi do hrudi. Zdroj:  Zastřelení palestinští teenageři na izraelské ...

Chronologicky:

24.dubna 2014 Izrael zastavil mírové rozhovory s Palestinci. Reaguje na  smírčí dohodu palestinských stran, mezi nimiž je i radikální Hamas.

21. května 2014 dva palestinští chlapci zastřeleni

12. června 2014     Tři izraelští studenti unesení a zastřeleni na Západním břehu Jordánu

 2. července 2014 upálen ve východním Jeruzalémě nezletilý Palestinec Muhammad abú Chudajr

7.července 2014 zahájeny masakry a krvavá lázeň v pásmu Gazy

 

Na druhou stranu neházejme občany Izraele do jednoho pytle. I když je pravdou, že Netanjahu své kroky i po prokázané vraždě Mišála volebními hlasy legalizoval. A USA najednou o demokracii mlčí!

 

Pro pochopení ukážeme dvě mapky, jak Izrael pokračuje od roku 1947 a jak vypadají některé mapy, kde Izrael už vidí budoucnost. Z map je naprosto jasné, proč Hamas brání zbytky území a o co tady výstavbou jde.

 

Vymaže Izrael další území z mapy?
Vymaže Izrael další území z mapy?

 

 



 

 

 

 

 

 

Vynecháme li, že lidé, kteří nevystrčili paty z České republiky v diskuzích přesně vědí, kdo je ten hodný a kdo zločinec, ta provokace a opakující scénář do Palestiny je do očí bijící: vyhecuje se další výstavbou k demonstracím, pak je někdo „náhodně“ usmrcen, pak se zvene násilí a už padají domy v Palestině pod nálety a dělostřeleckou palbou. A výstavba se rozjede naplno. 

Ano, chtělo by se věřit, že Izrael je ve všem nevinně, ale těch indicií je až příliš. Včetně 176 (nyní už skoro 200) zabitých civilistů především žen a dětí. V Izraeli 0.

P.S. podle posledních útoků se zdá, že Hamas nechce zabíjet, ale ochromit turismus v Izraeli, aby utrpěl stejné ztráty jako Palestina. Poprvé dopadly na izraelské rudomořské přístavní město Ejlat rakety, vypálené z Egypta. Ejlat,  je oblíbenou turistickou destinací s plážemi a hotelovými komplexy. Nikdo nebyl zabit, pouze škrábance.

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 2 roky

http://politolog.blog.pravda.sk/2014/01/...
jinak na googlu heslo kaganovič

Zeolit
před 2 roky

Odkaz by nebyl?

Brabec
před 2 roky

Lazar Mojsejevič Kaganovič (původní jméno Kogan) se narodil na Kubáni nedaleko Kyjeva v židovské rodině. Byl členem Komunistické strany.
Kaganovič patřil k skupině sadistů v komunistické straně.
Kaganovič fungoval jako kat křesťanských rolníků. Důsledkem této politiky byl
státem uměle vyvolaný hladomor - naplánovaná genocída, v letech 1932 – 1933,
zahynulo 7 miliónů Ukrajinců!!! Je paradoxem, že Stalin se snažil situci zvrátit. Kaganovičovy aktivity v boji proti Slovanským křesťanům na Ukrajině měly za následek celkově okolo 14 500 000 obětí na životech !!!
Neslovan žid Kaganovič v každém případě patří k největším masovým vrahům v
dějinách křesťanských Slovanů.

Petr Pokorný
před 2 roky

Čtyři děti byli zasaženy izraelskou střelbou v rybářské oblasti v Gaze. Na pláž střílel izraelský ozbrojený člun a terčem střelby se stala jedna rybářova rodina. Svědkem útoku byl Peter Beaumont, jeruzalémský reportér listu Guardian. Pokusil se poskytnout první pomoc.

Francouzská novinářka Emilie Baujard informovala, že děti si před zásahem hrály na pláži. Zahraniční korespondent NBC Ayman Mohyeldin uvedl, že s nimi hrál na pláži fotbal jen několik minut před útokem.

Reportér televize Channel Four Jonathan Miller zveřejnil záběry postřelených dětí.

Mluvčí izraelské armády také potvrdil, že Izrael zaútočil na nemocnici ve Wafě. Pacienti svědčili, že nemocnice utrpěla přímý zásah.

Podrobnosti v angličtině ZDE
- See more at: http://www.blisty.cz/art/73946.html#stha...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...