Skutečně prezident Zeman rozzuřil tajné služby USA a vyběhl se švédským ministrem?

 

Zeman a Bildt
Zeman a Bildt

Tentokrát to není na 100% ověřená zpráva, ale zdá se tak věrohodná a navíc prezidentovi Zemanovi v diskuzích tak podobná, že stojí za zveřejnění. Najde li někdo odkaz na originál, Pařát dnes to okamžitě potvrdí.

 

 

Již čtvrtý den obíhá mainstreamovými médii poslušnými NATO a USA, jak byl prezident Zeman zesměšněn švédským ministrem zahraničí Carl Bildtem. A stejné čtyři dni běží "šuškanda", že je prezident Zeman utřel, až to rozzuřilo administrativu USA při NATO.

Carl Bildt si z postoje českého prezidenta utahoval poté, co Zeman poznamenal, že Praha bude žádat jasné důkazy o ruské přítomnosti na východě Ukrajiny. „Nevím, jestli existuje česká zpravodajská služba, máte ji? Mohl by se zeptat jich,“ navrhl Bildt na adresu českého prezidenta před novináři.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zeman-bildt-nato-wales-summit d2l-/zahranicni.aspx?c=A140904_195816_zahranicni_aha

Důkazy prý přebralo NATO od USA, takže jsou naprosto věrohodné a nezpochybnitelné, hlásají všechna média.


Že by si to nechal prezident Zeman líbit?

Při jeho povaze je to nepravděpodobné, navíc ona "šuškanda" tvrdila, že existuje ještě jedna část. Umyslně zablokovaná.

 

Dejme však prostor jednomu komentáři v diskuzi od Romana Jackla z lidovky.cz, který vypadá nanejvýš věrohodně, hodící se k prezidentu Zemanovi, byť nebyl napsán zdroj originálu:

Švédský ministr zahraničí Carl Bildt si přitom z prezidenta Zemana během zasedání NATO v Cardiffu ve Walesu utahoval, jak je možné, že Zeman potřebuje o ruské invazní armádě na východě Ukrajiny důkaz, když to říkají západní rozvědky, a jestli prý Česko vůbec nějakou rozvědku má. Miloš Zeman na to odvětil velmi štiplavou poznámkou, že od chvíle, kdy jisté americké a britské tajné služby prohlašovaly s naprostou jistotou, že Saddám Hussein má zbraně hromadného ničení a pojízdné laboratoře na výrobu Sarinu a posléze se ukázalo, že nic z toho nebyla pravda a ty pojízdné laboratoře byly ve skutečnosti kamióny s přenosovu televizní technikou irácké státní televize, nemá už bezmeznou důvěru v tajné služby a raději si nechává ověřovat informace z více zdrojů.

Toto zafungovalo jako červený hadr na býka, neboť poznámka se velmi zle dotkla americké administrativy a americká strana si ihned stěžovala na českého prezidenta do Prahy a začala rozesílat do českých médií útržek této epizody, ovšem bez její druhé části se Zemanovo poznámkou o zbraních hromadného ničení v Iráku. Když si projdete česká média, tedy mainstream, není v nich ani slovo o Zemanově štiplavé odpovědi Carlu Bildtovi. Otázkou je, proč toto mainstream média netlumočí v celé podobě jak toto proběhlo? Je snad cílem médií nasadit Zemanovi psí hlavu? Vykreslit ho jako neschopného úřadu, i přesto, že hájí zájmy Česka a snaží se nevtáhnout Českou Republiku do nepodložených sankcí proti Rusku a zabránit válce s Ruskem?

Pokud je to pravda, tak za toto prohlášení palec nahoru. Důvěřuj, ale prověřuj - tři slůvka, která nevznikla včera, nebo před týdnem a mnohokrát se vyplatila.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
pavel
před 2 roky

Myslím si, že něco podobného v tomto duchu asi Zeman řekl, ne.li více peprně, jak je jeho zvykem. On si na hlavu kakat nenechá.

Jirka
před 2 roky

Umím si to také představit. Ticho nebývá.

Brabec
před 2 roky

Zeman - tak tohle je mu podobné. Umíme si všichni představit, jak ti hňupové US a Švédové lapali o dechu. Slovo by z nich nikdo nevyrazil! Zemane, bravo !

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...