Literární noviny: do kin jde trhák o Snowdenovi - Citizenfour - drama ze skutečných faktů!

 

Jedna z nových hvězd Tereza Spencerová, novinářka a  publicistka nebojící se pojmenovat přesně věci jak jsou podává svědectví od Ruska, přes arabské problémy až nyní přešla k děsivým, skutečně děsivým likvidacím lidské identity, likvidace nepohodlných, tedy o něčem, o čem se nám nesnilo ani v nejdrsnějších hororech .

 

Rozhovor Terezy Spencerové s Laurou Poitrasovou nevyvolává příjemné mrazení jak u detektivek Agathy Christie, ale nelíčenou a skutečnou hrůzu, protože je to skutečné, hmatatelné, pravdivé. Děkuji Literárním novinám, děkuji Tereze Spencerové a neuvěřitelně odvážné Lauře Poitrasové, která se i přes smrtelné hrozby a vydírání do tohoto díla pustila. A část překladu z Literárních novin zde uvádím.

 

Nejsme komunisté, ani přátelé Ruska. Ale toto je větší hrozba, než byl SSSR a musíme se mít na pozoru. Proto jde Putin a Rusko stranou!


A po tomto odhalení se spustila neuvěřitelná palba na Rusko, které je ze špionáže a překreslování faktů obviněné. Všude kolem Ruska se aktivizovaly americké základny a přitom je obviněno Rusko, že chce útočit! Neuvěřitelně zákeřné překreslování faktů, proti kterým protestují občané celého světa, ale informací je stále málo. Nenechme se manipulovat a vydírat.

 

A jenom jako poučení: pokud není žena pozvedána stupidně americky genderově, ale za skutečné dílo, nemusí být "dokopána" na vrchol a my ostatní nemusíme být "kopáni", abychom ženu chválili. Komu čest, tomu čest a já stejně jako před Margaret Thatcherovou hluboce smekám. Protože tyto tři ženy (dokonce Spencerová je trans) neklouží populisticky po povrchu, ale tvrdě se vždy zakously, nebo zakusují do podstaty. A mnohdy jim jde o život!

Petr Pokorný

(Jenom technická, aby to bylo k přečtení i na tabletech, je to i v příloze. Vyberte si)

 

skenovskenov

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 2 roky

http://czech.ruvr.ru/news/2014_11_24/Snowdenovi-udelili-v-Nemecku-cenu-obcanske-iniciativy-7230/

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...