Otřese se Brusel v základech? Míří tam Václav Klaus!

 

12. 11. 2014  Václav Klaus v Bruselu

Nejdříve bude v odpoledních hodinách řečníkem na konferenci „Europe 25 Years After the Fall of the Iron Curtain“ v Evropském parlamentu (spolu s Nigelem Faragem, Berndem Luckem a Petrem Machem) a večer vystoupí na setkání Eurasian Council of Foreign Affairs v hotelu Steigenberger Grandhotel.



Omládl snad Václav Klaus, nebo ho nakopla špína masmédií a pravdoláskařů?

 

10. 11. 2014
Václav Klaus v Londýně

Václav Klaus v pondělí 10. listopadu 2014 v 11.00 hodin na pozvání Sněmovny lordů v sídle Parlamentu Spojeného království promluví formou „hearings“ na téma vztahů mezi Evropskou Unií a Ruskem a současné situaci na Ukrajině.

Ve večerních hodinách na Leicester Square vystoupí se svým projevem k 25. výročí pádu komunismu na konferenci "And the wall came tumbling down - 25 years after the fall of the Berlin Wall", kterou organizuje Adam Smith Institute ve spolupráci s Institute of Economic Affairs.

 

11. 11. 2014, 16:00
Autogramiáda Václava Klause k nové knize Chtěli jsme víc než supermarkety

Dovolujeme si pozvat veřejnost na autogramiádu nové knihy Václava Klause Chtěli jsme víc než supermarkety, která se uskuteční v úterý dne 11. listopadu 2014 v 16.00 hodin v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí.

 

12. 11. 2014
Václav Klaus v Bruselu

Václav Klaus bude ve středu 12. listopadu 2014 v Bruselu účastníkem dvou akcí. Nejdříve bude v odpoledních hodinách řečníkem na konferenci „Europe 25 Years After the Fall of the Iron Curtain“ v Evropském parlamentu (spolu s Nigelem Faragem, Berndem Luckem a Petrem Machem) a večer vystoupí na setkání Eurasian Council of Foreign Affairs v hotelu Steigenberger Grandhotel.

 

13. 11. 2014, 16:00
Seminář Institutu Václava Klause – 17. listopad 1989 dnešníma očima tehdejších demonstrantů: Končí polistopadová éra?

Ve čtvrtek 13. listopadu 2014 v 16.00 hodin se uskuteční seminář u příležitosti výročí pádu komunismu na téma „17. listopad 1989 dnešníma očima tehdejších demonstrantů: Končí polistopadová éra?“, který se bude výjimečně konat na jiném místě a to v pražském Hotelu Pyramida. Seminář pořádá Institut Václava Klause a vystoupí na něm Ladislav Jakl, Václav Klaus ml., Ivan Brezina, Bohumil Pečinka, Petr Hájek a Michal Semín. Seminář moderuje Václav Klaus.

Hotel Pyramida, Bělohorská 24, Praha 6 (tramvaj 22 a 25, zastávka Malovanka, parkovací stání k dispozici) 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...