Policie obvinila Rathovu exmluvčí Berill Maschekovou kvůli webu.

Na této zprávě by nebylo nic moc zajímavého. Prostě se asi za Ratha kradlo a podvádělo. Tak se prošetří a je to. Jenomže....

Zajímavější je jiná část, která připomíná Ištvana a Šlachtu

Normální člověk by řekl: zavolám někomu, kdo dělá stránky, zeptám se na cenu, pak zjistím průměrné ceny, zavolám policejnímu adminovi, jaká je kvalita, případně do větších profesionálních výrobců stránek a za tři dni, možná za týden, je jasno a pak jenom připojím experta, který vypracuje posudek. Stačí další týden? Možná dva. A pak najednou narazíme na nenápadnou větičku a po ověření zjistíme, že je pravdivá:

Předraženým webem pro mladé se kvůli podezření z porušení povinnosti při správě cizího majetku již delší dobu zabývá policie.Zdroj: http://www.lidovky.cz/policie-obvinila-rathovu-exmluvci-kvuli-webu-hrozi-ji-az-5-let-p6z-/zpravy

Podle kritiků byly předražené až stokrát. Případem, o němž server Lidovky.cz již předloni informoval, se už delší dobu zabývá policie.

Ano, čtete dobře - předloni!

17. května 2012   12:32 | Lidovky.cz

Hned po spuštění webu se na vedení Středočeského kraje snesla kritika od učitelů škol kvůli pochybné kvalitě.  Studenti by ji podle nich zvládli vytvořit také a zdarma. Server Lupa.cz pak upozornil, že dvoumilionový web je asi stokrát předražený, postavený na volně dostupném open source řešení WordPress a zcela neprofesionálně vytvořený.

O výběrové řízení se nicméně začali zajímat pražští kriminalisté, oznámení od občanů dostal i Nejvyšší kontrolní úřad. (v květnu 2012)

Je konec ledna 2014 a prý znalecké posudky jsou ukončené. Divíme se potom, že je Ištvan stále hlavou v pytli, hledá 150 milionů a zlato a Klaus musel dát amnestii, protože takto se vyšetřovalo i dvacet let? A možná proto máme největší policejní sbor na počet obyvatel!

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 3 roky

Nemohl by Václav Moravec v OVM probrat "pomalost" fungování některých složek státní správy? Nemám rád různé sebemrskačské výpady proti naší zemi, ale...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...