Ukrajina by mohla do EU vstoupit rovnou, výměnou...

Pokud bychom navrhli, že my, Anglie a Katalánsko uvolní místo v EU za Ukrajinu, běsnění teplákových komand na Ukrajině by mohlo skončit a boxer Kličko by mohl podepsat s Barrosem dohodu.

Hloupost? Technicky podle Lisabonské smlouvy asi ano, ale bylo by to nejlepší řešení. Tepláková Ukrajina se k Barrosovi a Bruselu hodí daleko lépe než my, nebo Katalánsko. My už těch Ukrajinců máme plné zuby a Brusel s USA by mohli obnovit genofond.

Kdo podněcuje na Ukrajině násilí, abychom posléze museli schytat exodus této společnosti my a ostatní dělali dlouhý nos? Má to snad být pomsta pro Českou republiku?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 3 roky

Ukrajinci se nechávají zblbnout. Proboha, nelezte do EU

Mordechaj Kapusta
před 3 roky

Synoda slobodomurárskych lóží na Ukrajine. Znepokojuje nás vlečúca sa kríza na Ukrajine, ktorá narúša harmonogram budovania našej Veľkej Rusnackej ríše. Trápi nás aj obava, že nestihneme Olympijské hry v Soči a celá koncepcia farebných revolúcii sa nám zrúti. A tak pekne to začalo.
www.mordechajkapusta.com

Zeolit
před 3 roky

Vypadá to tak, že většina Ukrajinců, ať ze západu nebo východu země, stojí o zachování jednotného státu. Brusel chce odpoutat pozornost od problémů Unie, a že jich je, a obrátit pozornost na Ukrajinu. Jsou to skuteční dobroserové. Jsem zvědavý, jak dopadne Kličko v prezidentských volbách. Jeho vítězstvím se situace může pořádně zkomplikovat. Rusové se vlivu na Ukrajinu nevzdají...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...