Šílenec s motorovou pilou napodobil film


Texaský masakr motorovou pilou Na podzim roku 1973 policie na farmě Thomase Hewitta objevila těla 33 obětí, které bývalý zaměstnanec jatek zavraždil a zohavil nejrůznějšími způsoby, také motorovou pilou. Příběh Texaského masakru motorovou pilou vznikl na motivy událostí, které tehdy otřásly celou Amerikou.

 

 

 

A film inspiruje dál:

Otřesný případ, který se stal v americkém Dallasu až příliš připomíná známý horor Texaský masakr motorovou pilou. Muž (49) uřízl své manželce hlavu motorovou pilou. Bezhlavé tělo zabité ženy nalezli policisté na ulici před domem obou manželů na předměstí Dallasu. Od těla se táhla krvavá stopa k domu a autě zaparkovaném poblíž našli vyšetřovatelé dvě motorové pily, obě od krve. Jedna z nich údajně ještě běžela.

Šílenec s pilou brutálně pořezal dvě mladé zpěvačky

  26. května 2014,

Takizawa - Dvě člensky japonské populární dívčí skupiny AKB48 skončily v nemocnici po napadení mužem vyzbrojeným půlmetrovou pilou. K incidentu došlo při včerejším setkání zpěvaček s fanoušky. Informuje server rt.com. Útok byl podle svědků veden velmi brutálním způsobem. Obě dívky byli hospitalizovány se zlomeninami a řeznými ranami na rukou. Irijamová má i poraněnou hlavu. Zranění utrpěl i člen ochranky, který jim přispěchal na pomoc.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...