Blesková zpráva: SOHR švadlenka hlásí, že Rusové rozbombardovali "Lékaře bez hranic"!

 

Devět mrtvých z personálu, jeden pacient a jako obvykle Aktuálně.cz, který je napojen na ne-prolhanou čtk, jaksi mimochodem tvrdí: má to malinký háček...

 

Zatím není jasné, jaká letadla na nemocnici zaútočila. Podle MSF dopadly na nemocnici čtyři rakety. Podle SOHR (což je jeden prodejce oděvů v městě Coventry ležící ve Velké Británii) útočili Rusové, jiné zdroje tvrdí, že to mohla být vojska Sýrie, ale i jiná...

 

Jde převážně o provizorní nemocnice bez personálu Lékařů bez hranic, kterým organizace poskytuje materiál, školení a konzultace. Přibližný počet je kolem 150 středisek...

V tom aby se prase a švandlenka SOHR (expert na zabíjení ruských vojsk) vyznalo. Neví se nic, ale ví se, že Rusové zabíjejí. Byla to nemocnice, ale možná překladiště. Ale média - vsaďme se - pokryjí celou zemi nadpisem: Rusové rozbombardovali nemocnici "Lékaři bez hranic". Tečka!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
:-(
před 9 měsíci

Obama to bere zgruntu, ještě by mohl v ruských uniformách přepadnout rádio Gleiwitz.

:-(
před 9 měsíci

Pařáte, už zase vytasili mimča v inkubátorech!

15. února 2016
'Not terrorists, just babies': Video reveals devastation caused by 'deliberate Russian air strikes' on children's hospital
http://www.independent.co.uk/news/world/...

10. října 1990
"Nayirah testimony" - falešná svědecká výpověď kuvajtské "zdravotní sestry Nayirah" před americkým kongresem 10. října 1990, že iráčtí vojáci v kuvajtské nemocnici vyhazovali mimina z inkubátorů. Její svědectví bylo široce publikováno v médiích, mnohokrát citováno americkými politiky i prezidentem Georgem Bushem a bylo jedním z důvodů Operace pouštní bouře (začala 16. ledna 1991).

Nayirah testimony:

http://www.youtube.com/watch?v=LmfVs3WaE...

V roce 1992 vypátrala mezinárodní lidskoprávní organizace Human Rights Watch, že příjmení Nayirah je al-Sabah a je dcerou kuvajtského velvyslance v USA Sauda al-Sabah, není zdravotní sestra a celá její výpověď byla lživá.

„Severní cesta“ či „Severní hrom“
před 9 měsíci

MSF hlásí, že to byla nemocnice v severní Sýrii, nikoho nejmenují. The hospital in Ma’arat Al Numan, Idlib Province, was hit by four missiles in two attacks within a few minutes of each other, according to staff from the hospital.

Zdroj:
http://www.doctorswithoutborders.org/art...

Ale v těch tureckých bombardérech a stíhačkách nemusí být vůbec Turci, mohou v nich sedět američtí vojenští piloti a v saúdskoarabské armádě jsou normálně samí cizinci - žoldáci z Pákistánu a jižní Ameriky, taky je klidně můžou nahradit Američani. Rusko si z nich dělalo legraci, no nevím.

Hlavně mě děsí, že u severovýchodních hranic Saúdské Arábie s Irákem u města Hafr al-Batin začíná největší vojenské cvičení v historii Blízkého východu "North Thunder" s účastí 20 arabských, islámských a spřátelených zemí: Saúdská Arábie, Spojené arabské emiráty, Jordánsko, Bahrajn, Senegal, Súdán, Kuvajt, Maledivy, Maroko, Pákistán, Čad, Tunisko, Komory, Džibuti, Omán, Katar, Malajsie, Egypt, Mauretánie, Mauricius.

Jistě znáte rok 1968: "Příprava vojsk na okupaci Československa měla být maskována řadou cvičení na území států sousedících s ČSSR."

Zdroj:
http://www.independent.co.uk/news/world/...

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...