A mohou se nazývat superorgasmus hlídání psího lejna! To, co se vyneslo z Primy, je běžná diskuze redaktorů s šéfredaktorem a rozebírání závažného tématu, dokonce ve velmi demokratické diskuzi. Od BBC pro Bloomberg a u nás není jiné!

Myslím, že bych souhlasil s většinou, co jste vyslovil o Samkové, Zemanovi a o Gottovi. S těmi komunisty je to dnes nevyjasněné a možná bychom si měli tehdejší dobu rozebrat.

Jen Bůh a Petra Procházková ví, jak je v Rusku. Buď je Rusko země neomezených možností jako za Sovětského svazu, nebo je Petra Procházková - expert na protiruskou propagandu schopná za dolar udělat vše jak Savčenková.

Všichni, kteří máme všeobecný přehled a zajímáme se o politiku, jistě známe aktuální situaci na východě Ukrajiny.

Informace - poděkování

Na vznik nového webu a jeho následný provoz jste nám tento měsíc (zúčtováno k 25.května 2016) přispěli částkou 2150 Kč. Všem přispěvovatelům moc děkujeme.

A neodpustím si ironii: zrovna včera na Čt24 Langšádlová a Kolář s úředníkem MV bědovali, jak jsme úžasně dotovaní a řízení z Ruska, možná Putinem. (Všichni ti, co nejásají nad Evropskou unií a Evropskými hodnotami a dokonce - ta hrůza a kolaborace - ji kritizují). Neměli by to dokázat místo házení špíny na ty, kteří s jejich politkou nesouhlasí?

Petr Pokorný

Sponzorský účet u Air Bank

Z domova|27. května 2016|trvalý odkaz

Osud tomu chtěl, že jsem včera, místo bolševické aktivity přešel k buržoazní pasivitě a složil se na pohovku před zapnuté HBO. Vybrat si bylo těžké, tak jsem zkusil přes dvacet let starý film The Last Supper (Poslední večeře).

A ta bouře je zlá, moc zlá. My máme utkvělou představu vnucenou aktéry a mainstreamem, že krutost vzešla "od tamtěch" lidských zrůd. Ale je to tak skutečně?

Od začátku loňského roku vyhlásilo v Severní Americe bankrot už 130 firem z řad producentů ropy a zemního plynu i firem, které jim poskytují servis. A to už pociťují celé USA! A né, že né!

Mají spolehlivou ochranu v české armádě a v české policii a nestálo by to za to!

Odkud začít? Před pár dny se Rusko hroutilo, najednou zase ne, pak zase jo a docela by mě zajímalo, kolik lidí se v tom alespoň přiměřeně vyzná. Tak jak na tom nyní skutečně Rusko je a kdo lže?

V neděli 15. května odletěl český letecký speciál do USA na palubě znovu i s Pavlem Bělobrátkem, jenž je místopředseda vlády ČR pro vědu, výzkum a inovace, a dalšímí vyžírkami daňových poplatníků; jde o jeho již čtvrtou oficiální cestu za velkou louži, čímž si vytvořil rekord mezi čs. politiky v cestách do USA. (premiér Sobotka byl ve Spojených státech služebně jen třikrát...) Jak asi přijmou daňoví poplatníci cestovní účet: služební diety - 3 300 Kč/den, náklady na letecký speciál: 3 miliony Kč/týden...

 

Teda, zda to přímo Putin schvaluje nelze objektivně prokázat. Jsou zprávy, že nic nenamítá, by zněla pravdivá slova. A že opozice v Rusku proto úpí je také pravda. Tak v čem je problém?

Památný projev Ludvíka Svobody, armádního generála, prezidenta ČSSR a statečného člověka, vojáka, vlastence a člověka morálně na výši, který se mnohým stal celoživotním vzorem....A jehož  text přečetl podplukovník Obrtel na Karlově mostě.

Blesková zpráva

Přátelé, nechytejte se za hlavu. Naopak. Srdcem slušní prohráli, ale k čemu by byla zodpovědnost s nula nula nic hlasy navíc, když by nešlo nic udělat a vše špatné by šlo na hlavu Svobodných a to dobré na hlavu Zelených mozečků a multikulti?

 

Tak zde je nádherně v praxi vidět, jak "špinavé peníze" moralistům nesmrdí. Čulíkovi je jedno, že žádá peníze od národa, o kterém tvrdí, že je rasistický a xenofobní. A že jsme svině. To Václav Klaus prý peníze nerozliší, tvrdil vždy Čulík. Jemu nesmrděly. A ejhle, Čulíkovi od sviní také ne, dokonce o ně žebroní!

Mezi lidmi běží záhadná zpráva: Marksová zpronevěřuje peníze na školení pro úzkou skupinku lidí a prohání to přes utajenou neziskovou organizaci. Kolik z toho jde na osobní ohodnocení kamarádek v neziskovce pani Marksové, zda je zpronevěřila osobně i Marksová,  by měla policie ihned prověřit!

Před čtyřmi léty nám masmédia sdělovala, že Maďarsko a s ním Orbán jdou ke dnu a strašné dluhy s ním zametou, neb opozice nepřipustí další zhoršování. Zhoršování?

Všimli jste si výroků velice inteligentního prezidenta Obamy, různých excelentních špiček z ekonomické sféry The Economist či hvězdných politiků z vedení Evropské unie? A dokonce brankáře Petra Čecha?

Ruský platebním systémem se potýkal se zvláštní (další) šikanou. Ten, kdo si myslí, že čistě ruská platební karta se opozdila kvůli neschopnosti Rusů, hluboce se mýlí.

Na letošních Trampských Pikovicích Vás uvítáme

v kempu v Pikovicích obec Hradištko na řece Sázavě
21.5. v 11:00

 

 

Židovská obec v Praze a Federace židovských obcí v ČR uráží Český svaz bojovníků za svobodu a jeho předsedu. Židovská obec v Praze a Federace židovských obcí v ČR uráží předsedu Senátu Milana Štěcha.

Dvě letadla Ruska napadla mírový torpédoborec USA. Pentagon a NATO vyhrožuje pomstou. Dvě letadla Číny napadla mírové letadlo USA. Pentagon a NATO vyhrožuje pomstou. Vážně váženou dámu Merkelovou nic nenapadá?

Kanadský premiér Justin Trudeau odmítl nabídnutou Ruskem pomoc v hašení lesních požárů, jež zuří v provincii Alberta, informuje mezinárodní kanadský rozhlas RCI. Politika je důležitější, než životy a zdraví obyčejných lidí. A katastrofa se šíleně šíří!

Výsměch, až to končilo vyhrožováním, že konspirace o 11.září USA nebudou trpět. Protiproud a Hájek byl popisován jako magor, který tyto konspirační příběhy vytváří.

 ANTIFA ANTIFA

Všimli jste si, že ti "takzvaní západní moralisté" mohou vyhrožovat, mohou urážet, mohou dokonce sestrojit bomby a nic se neděje, zatímco jedna věta Konvičky o masokombinátní moučce, seznam Židů B. Bartoše dovede justiční společnost do úplné extáze?

Jak pomoci chudým státům jako jsou USA či Německo? A další legitimní otázka: na čem bohatnou státy viz USA a Německo? No přece na nás a nejenom v proudu dividend,  kdy je vše v zahraničních rukách.

Tak to tu ještě nebylo. Celé národy fandí tomuto prezidentovi, jehož píseň "Bojový tanec Ukrajiny proti Putinovi" je naprosto a to můžete věřit, naprosto nezpolitizovaná.

Jak je možné, že si Česká televize a Český rozhlas zve do svých pořadů člověka, o kterém BIS prohlásila, že je lhář a dokonce představuje svými rádoby senzačními články o ruských špionech určité bezpečnostní riziko pro Českou republiku?

Občané České republiky by měli vědět, kdo financuje aktivity, které se denně řeší v českých médiích, kdo podporuje názory některých politiků na aktuální témata české společnosti, jako je inkluze ve školství, migrační problematika, rovnost žen, sociální začleňování atd. V mainstreamových médiích však o tom nikdy neuslyšíte.

Zrušte porodnice, pokud nezastavíme USA, bude zde masakr, který by mohl Hitler závidět! Poslední rozhodující fáze nastává, Rusko (moskevská část)  je obklíčeno a jaderná válka může začít!

Sociální inkluze je v sociologii  „vyšší stupeň integrace postižených nebo znevýhodněných jedinců do společnosti a jejích institucí“. Inkluze znamená nejen formální zahrnutí do společnosti nebo organizace, nýbrž také přijetí ze strany ostatních členů skupiny. Vyžaduje změnu postoje od rezignovaného „musíme je vzít mezi sebe“ k uvědomění, že každý člověk je nějak odlišný.

V minulých týdnech jsme se zabývali neziskovými organizacemi. Zdálo se vše přitažené za vlasy, než se tím začaly zabývat kontrolní orgány. Výsledky jsou tristní. Tam kde se jedná o neziskovky, o menšiny a všechny další provokace státu vůči majoritě, je neuvěřitelný... Bordel. Úmyslný a zakrývající? Možná. Nevíme!

Měl jsem dojem, že už neuslyším a nebudu číst nic stupidnějšího než výrok zkázy českého školství jménem rádoby učitelka Štěpánová z Brna o tom, že Evropu od Hitlera zachránily USA. Ale ouha, mýlil jsem se; Jiří Hanák placený Babišem v jeho novinách napsal, že se nediví Polákům, když k sobě nevpustili gang ruských Nočních vlků kvůli smlouvě Ribbetrop-Molotov...

Lež na lež stíhá prapodivné oslavy v Plzni. Je pravdou, že se vyvěšovaly červené praporky v Plzni na oslavu vítězství války v roce 1945. Ale zatajeno nebylo! Lžete, Martine Baxo z ODS, sprostě lžete i Jiří Lavičko!

 

„Proamerická česká vláda ničí v naši zemi vše zdravé, přirozené a tradiční, systematicky likviduje vše smysluplné, potírá naše národní hodnoty a snižuje například úroveň vzdělanosti, která neměla ve světě obdoby.

Možná Vás však překvapím, proč. Vůbec neprotestuji proti setkání s Nočními vlky, jak trapně poukazují záhadní členové z ODS jako pan Fiala, pani Němcová bojovnice proti komunistům 25 let po… Nebo vyšinutý Gabal s duhovým Pospíšilem.

Pozorně čtěte co nám předkládají: Nejdříve si Asad vyzkoušel chemické zbraně proti svým lidem na území Islámského státu.

A já myslel, že válku v Evropě začne Putin.
A ono ne, budou válčit státy Unie mezi sebou.
Nevím s kým se do toho dáme my. Máme 4 sousedy, kteří padají do úvahy.
Německo, Polsko, Slovensko a Rakousko.
Ti všichni by nás lehce porazili.

Musíme přijmout uprchlíky, i kdyby jich byla miliarda? Dle Čulíka ano, jak naznačuje. Když bude válka, tak musíme přijmout všechny utečence světa dle Ženevské úmluvy.

Nezákonnost nejen z mého hlediska proběhla i vůči našemu úřadu jak v oblasti několika prohlídek souvisejících s tzv. trestními činy, tak v poslední řadě i s mým nepravomocným rozsudkem či další obžalobou.

Testík nové zmrzliny přezdívaná "Obamka"  v ruském Tatarstánu  vyvolal vlnu smíchu u ruských internetových surfařů. Zato některým americkým představitelům poklesla brada. Rasismus, hrůza, konec světa...

Tak jako jsme odmítali lživou propagandu komunistů, že Evropu osvobodila pouze sovětská armáda, tak nyní  stejně odmítáme lživou propagandu, že nás osvobodila americká armáda!

Fort McMurray -  v kanadské provincii Alberta se během 24 hodin rychle požár rozšířil na 850 čtverečních kilometrů!

Dostali jsme na Pařátu dnes množství mailů a i zde v diskuzích se objevují připomínky, zda to je, či není dobré. Uveďme vše na pravou míru a část můžeme dokonce potvrdit slovy guvernéra Singera. Lišíme se nyní pouze v jednom: zda je to prospěšné, nebo zločin a to už nechám na vás. Svůj názor zde dávám. 

"Haló, klepe vám blatník!" " Cóžé, neslyším, klepe mi blatník!", dal by se parafrázovat dialog v Lidových novinách zástupce ombudsmana Křečka a psychologa, publicisty, zastánce Romů. Teda, ono je vše jinak, takže ...

Sergej ChelemendikBRATISLAVA - Exposlanec Národnej rady SR Sergej Chelemendik zomrel v nočných hodinách po mozgovej príhode. Úmrtie bývalého politika potvrdila na sociálnej sieti jeho dcéra Polina.


Tak takhle ne! Děsivé video!

Americká vláda prostřednictvím protektora Schapiro dala někoho na sankční seznam a žádný český dobytek nebude dělat nic jiného, než že se bude plazit po zemi a poslouchat! Jinak Česká republika končí!!!

To, co se provádí tyto dny je na zvracení! Americký hnus se rozlévá po Evropě a naše komando z České televize leze po čtyřech aby se zavděčilo! I někteří politici lezou po čtyřech jako předseda ODS Fiala, Němcová a další a další! Je dobře, že se Hašek - hejtman s motorkáři z Ruska padlým osvoboditelům poklonil! 100x nemusím s Haškem souhlasit, ale toto je víc! Je to náš kraj, naše vlast! Sankce USA jsou pouze špinavá hra! Vážně budou naši kolaboranti hlásat, že nás osvobodil Hitler, pokud to nařídí americká vláda? Jsou daleko horší než bolševici a jen Bůh ví, jestli se znovu sekyrárna na Pankráci nepřipravuje. Agresivita Štětinů., Gabalů a Evropských hodnot to už naznačuje!

Nedlužíte národu odpověď na velmi závažné bezpečnostní obvinění, které spojuje izraelskou (proti)teroristickou lokalitu kolem Řitky u Prahy, navazující americké provokativní cvičení SABER STRIKE a jaká jsou následná opatření na bezpečnost obyvatel?

 Rusko se hroutilo, lidé neměli peníze na jídlo a američtí supové jásali: předčasně!

Toto byl čas, kdy občan český, musející balancovat na hranici západu a východu, nastražil uši, oči a především rozum. Není všechno zlato co se třpytí a pozlátek začalo být víc, než zlata!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...