Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg

Za bolševiků v padesátých létech dělali totéž komunisti. Pak se lidé ztráceli na dlouhá léta neznámo kam. Někteří navždy.

Od mládí mi vštěpovali úctu k našim předkům a lásku k této zemi. Učil jsem se národní dějiny a českou literaturu, navštěvoval jsem památky spjaté s českou minulostí, chodíval do divadla, kde zněla čeština, navštěvoval folklorní festivaly, kde ožívaly tradice mých předků.

Přes sedm a půl tisíce lidí se v sobotu odpoledne zúčastnilo pochodu Moskvou u příležitosti prvního výročí vraždy opozičního politika Borise Němcova.

Ze světa|28. února 2016|6 komentářů|1 fotka|Pokračování...

 

Docela by stálo za to vyhlásit soutěž o nejodpornějšího prorežimního novináře a novinářku. Zvítězila by nad Palatou Petra Procházková?

Z domova|27. února 2016|1 komentář|1 fotka|Pokračování...

Komunisté, ODS i lidovci se podle STEMu mohou opřít o pevné jádro voličů. Jenomže zatímco se ODS holedbá, že už je vysoko nad deset procent, hluboce se mýlí!

Neziskové organizace byly původně založeny k obecně prospěšné činnosti, například na pomoc lidem v nouzi nebo k boji proti bezpráví. Bohužel tyto organizace byly v poslední době zneužity jako nástroj politické moci k šíření propagandy za multikulturní společnost k prosazování něčích zájmů. Z některých z nich se staly reklamní agentury.

Možná by se dalo souhlasit, že černou svobodu přivezl. Toť asi vše. Ta černá, chmurná, se z USA rozlévá do celého světa.

Skupina Bellingcat zveřejnila  první část své zprávy o šetření zkázy letu MH-17, kterou nepřežil nikdo z 298 lidí na palubě, počátkem ledna. Bylo vydáno včera... (Horká aktualita)

Nestoudnost a urážky na adresu Ruska byly neslýchané. A je na všech slušných lidech, aby na jednu stranu zločiny potvrdili, ale podpásové lži a podrazy vyvrátili.

Z domova|24. února 2016|5 komentářů|1 fotka|Pokračování...

Rozpoutané mediální „peklo“ k Nadačnímu fondu GENERACE 21 je podivné.  Ne ze strany TV Prima ale ze strany fondu, který organizoval příjezd iráckých křesťanů do ČR. Něco tam zapáchá, ale nejsou to uprchlíci.

 

Vladimír Putin
Vladimír Putin

Svět několik let přihlížel šíleným zvěrstvům na obyčejných občanech od skupiny fanatických náboženských skupin a děsivému utrpení slušných občanů, ale i žen a dětí za přihlížení vojsk NATO a dokonce podpory NATO a především za podpory USA!

Že ještě nebyla Vitásková ve funkci, že ještě nebyla předsedkyní ERÚ? No a co? Blokuje vyplácení peněz solárním baronům a může mluvit do energetiky na výstavbu Temelína.

Vladimír Urbánek (Kurzy.cz)
Komodity  |  22.2.2016 11:49:33

Baker H.: V USA ubylo dalších 26 ropných vrtů, zbývá 413

Zmatení nad zmatení: bývalý fotbalový sudí Chovanec (nyní ministr) má rozhodování jaksi pomýlené a ani jeho podřízení mu příliš nepomáhají. A když neví kudy kam, pomůže bývalý bratr Rus...

Zvrácenost mutlikulturních zločinců se dotýká i tak běžných věcí, jako jsou české holínky. Pokud se tato věta někomu zdá jako fantasmagorie z kruhu protiunijních bláznů, čtěte dál.

Neměl by náš slavný mírový generál Petr Pavel - služebník v americkém NATO  vysvětlit záhadu, které se nese po amerických prériích?

I když, pokud si dovolím trochu zaspekulovat, tak ono to s tou pannou zas až tak vyloučené není. Například, milovaný prezident a saxofonista Bill Clinton toto provozoval a jsa uspokojen, prohlásil, že o pohlavní styk nešlo.

Tento web před třemi lety vznikl, protože Palata tehdy zcela ovládal polsko-českou komunikaci.

Tento pořad není o superkvalitě, o předem připraveném scénáři a mnoho lidí se dívá pouze na anoncovaná témata, která je skutečně zajímají.

USA: Podle dosavadních statistik zisky firem v posledním čtvrtletí loňského roku poklesly již třetí čtvrtletí v řadě a to konkrétně meziročně o 4%, což byl nejhorší výsledek od 3Q roku 2009.

Začíná finiš v cílové rovince. Zde se uplatní jen silné lokty a kopance. Dojde i na kousání a plivance. Vše „investované“ do  Ruska se začíná v nějaké formě vracet EU a USA. Začíná se to nějak smolit.

Souhlasí i stav mrtvých, souhlasí i stav zraněných. Potvrdili to oficiálně i "Lékaři bez hranic".

Mnoho lidí si neuvědomuje, že nespokojenost lidí v USA s vedením systému je stále silnější a Donald Trump není výkřik jakéhosi "blázna", ale vývoj nespokojenosti v USA!

 Před několika minutami ohlásil Teherán, že dohoda není podepsaná, ale Irán "za určitých podmínek" souhlasí a je blízko k úplné dohodě.

Eurofanatické, extremistické strany jako TOP 09, Zelení či extremistické neziskové - ziskové organizace jako je Hate Free Culture, Nadační fond Generace 21, In IUSTITIA a další a další...

Média se společně s některými politiky snaží dlouhodobě manipulovat veřejností tak, že používají jednostranně zaměřené výrazy. A to v takové intenzitě, že už je za své přijala i část z těch lidí, proti kterým jsou namířena.  Aniž by si toho všimli.

Upozorňuji, že se blíží doba, kdy budeme muset (nebo bychom měli) reagovat bleskově a informovat okamžitě formou krátkých vstupů, když trh s ropou se ochvěje.

 

Protestuji, protestuji, protestuji, protestuji, nejsme ruští agenti za ruské peníze! Je to sprostá a podlá lež!

Devět mrtvých z personálu, jeden pacient a jako obvykle Aktuálně.cz, který je napojen na ne-prolhanou čtk jaksi mimochodem tvrdí: má to malinký háček...

Porovnejte prosím amateské zpracování, ale skutečné dění a pro veřejnost záběry, které byly vysílány mainstreamem!

 

Z domova|15. února 2016|1 komentář|3 fotografie|Pokračování...

 Do funkce uveden 28. března 2007.  Ve věku 54 let. Dnes je mu 62 let a klidně může přesluhovat až do smrti, protože nedělá nic. Ideální práce. Čeká na euro....

Je to normální?  Vážně ještě někdo pochybuje, že s námi hraje NATO (USA) špinavou hru? Je to skutečně normální?

Tak alespoň vyznívá návrh, který nese na vládu, takže se předpokládá, že sám půjde příkladem, odstoupí a pustí tam ženu

Je pedofilní či homosexuální vztah člověka s pejskem, kočička v domácnosti, pejsek s kočičkou, prasátko s pejskem a dalších mnoho příkladů?

Langšádlová, Ženíšek a v čele Kalousek. Totalita jak vyšitá. Jak je možné, že někdo ještě bere TOP 09 jako demokratickou stranu? A čím více jim teče do bot, čím více se propadají, tím i více nenávidí, osočují a především dehonestují každého, kdo nejde s nimi a jde proti nim. To má pak ANO  a ministr Babiš velice snadné

KoránMigrační krize rozděluje nejen českou společnost, ale má dopad prakticky na celý svět. Drtivou většinu migrantů tvoří muslimové. Určitě většina z nás si někdy něco přečetla o Islámu. Ale kolik lidí četlo Korán, ze kterého Islám vychází? Viděl někdo z vás alespoň jeho jediný verš? Pokud ne, budete možná překvapení. Nejdříve je ale potřeba si připomenout všechny souvislosti a některá fakta o Islámu, abychom si plně uvědomili, co text Koránu pro muslimy znamená. Proto je článek poněkud delší, za to se předem omlouvám. Ale dle mého názoru je důležité znát alespoň základní údaje o tématu, který může mít globální a nezvratitelný dopad pro celé lidstvo.

Bratranci Veverkové závistí blednou. Teda možná, neboť už jsou v hrobě. I Išvan (nikoliv ten, co stále hledá stovky milionů a kila zlata), ale Ištvan Léko, toho času šéfredaktor se na novém vynálezu ruchadla Petry Procházkové podílí.

Hillary Clintonová coby jedna z kandidátek Demokratické strany na příštího prezidenta USA k sobě poutala pozornost a na povrch tak vypluly informace o chodu světové – a s ní i ukrajinské -- politiky, napsala Tereza Spencerová. (Literární noviny)

Kdo chodí pravidelně na Pařát dnes nebo na Kurzy.cz, musel si všimnout stále častějších dramatických výkyvů cen ropy. A trend se zrychluje, katastrofa v USA se blíží! (Prostě se Rusko hroutí....)

Nové auto je pro mnoho Rusů nedostupné. Loňský nejprodávanější vůz Lada Granta stojí 368 900 rublů (116 tisíc korun).

Praštěný nadpis, kdyby se v podobném duchu nevyjádřila skutečně kancléřka Merkelová při setkání  s tureckým premiérem Ahmetem Davutogluem v Ankaře.

Již třetí den po sobotních demonstracích běží masivní mediální masáž, která má za cíl zdiskreditovat poklidné demonstrace na Václavském náměstí a především na Hradčanském náměstí. A jelikož jsem byl přímým účastníkem obou těchto demonstrací, chtěl bych se ohradit proti lžím a manipulací veřejnosti naší veřejnoprávní Českou televizí, Babišovým Idnes, Lidovkami a dalšími médii.

 

Provokace
Provokace

Stejně tak záhadná režie pod dohledem elit typu Dientsbier, Šabatová, TOP 09 a známých provokujících postaviček, které však policii (vedení) vůbec, ale vůbec nezajímají, protože jsou hluboce eurounijní, sluníčkářské, multikulturní...

Cesta zatarasená, stovky policistů, tramvaje odkloněné, metro projíždělo Malostranskou, ale televize hlásí: klid.... Akce skončily.

A domnívám se, že by tuto výzvu měli přijmout všichni slušní lidé České republiky!

Demonstrace se budou konat v Praze, Brně a ve více než desítce dalších evropských měst, například v Drážďanech, ve Varšavě, v Bratislavě či v Amsterdamu.

Literární noviny Tereza Spencerová

Rozhovory o Sýrii v Ženevě vedou Rusové, Američané, Íránci a Saúdové – a nejspíš si s tím i vystačí.


A proamerický mainstream září. Kuřata v pochvách a pistole u hlavy. To je ten americký život z L.I.

Americké velvyslanectví v Praze je prý šokováno tím, že Česko nevydalo Alího Fajáda a Chálida Marábíhodo USA.

 

Německo
Německo

Německá vláda včera schválila zpřísnění azylových zákonů. Omezí se tak možnost přistěhování rodin běženců, kteří v Německu získali azyl. Začalo se to projednávat na začátku ledna. A?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...