Polsko a Ukrajina dostávají těžké rány v zemědělství! Už ani Čína ty šmejdy nechce!

 

Polské a ukrajinské svaly se stali břečkou. Místo výhrůžek jim nakonec zbyly oči pro pláč. Říkali, že vyhladoví sankcemi Rusko a...

 

Za kolik se budou pašovat k nám?
Za kolik se budou pašovat k nám?


Nadúroda polských jablek je k ničemu. Na naše trhy je Poláci nabízejí za velkoobchodní cenu 7 - 13 korun  a co udělá státní kontrola je záhadou. Naše na vnitřní trh nemohou být tolik dotovány jako polské na vývoz. Navíc se pašují jako české a v příhraničí lidé na původ nehledí. 15 korun prostě český zemědělec nepřebije.

A Ukrajina je na tom ještě hůř. Co Janukovyč vyjednal, tato šílená vláda zastavila. A co nezastavila, odmítají ostatní státy jako vysoce nekvalitní, s parazity či dokonce zdraví škodlivé, stejně jako polské.

 

Konec exportu obilí Ukrajiny do Číny!

Úroda exportní sóji, kukuřice a ječmenu z Ukrajiny byla zakázána k dovozu do Číny kvůli objeveným škůdcům a nematodám, informují ukrajinská média. Podle zpráv z médií znamenal čínský nákup obilí celkovou sumu ve výši 24 až 28 miliard dolarů.

A opět západ, Poláci a Ukrajinci dostávají extázi:

Rusko se stále více směje!

 
Na to okamžitě reagovalo Rusko a nabídlo Číně přebytky, které má přes vysmívání nejvyšší. (I dement Votápek se v roce 2014 posmíval sklizni v Rusku Putinův vlastňák (prostě Putin je primitivní hlupák)) A Moskva s Pekingem už bleskově dojednaly velké dodávky ruského obilí do Číny, které nahradí ukrajinské!

Kromě obilí ukrajinští zemědělci dodávali do Číny slunečnicový olej a sušené mléko. Navíc vyšlo najevo, že Evropská unie odmítla koupit ukrajinské mléčné výrobky kvůli vysokému obsahu antibiotik. 

Polsko a Ukrajina tvrdě tlačily na odchod od Ruska. Sankce, sankce, sankce freneticky řvali. Prý jim svět leží u nohou. Budeme ty šmejdy kupovat nyní my, když svět je odmítá? Kam příjde zdraví škodlivé obilí, jablka a další potraviny polsko-ukrajinského tandemu? A pak přemýšlíme, proč u nás rakovina má nyní takové žně!

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
KROKODÝL
před 2 měsíci

Milý Petře,celková nadúroda,nebo chcete-li špatně nastavená zemědělská politika ,vedou k vývozu do Afriky,čímž samozřejmě podporuje množení polozvířat s IQ pod 80.Následky přemnožení vidíme nyní v Evropě.Hlavně díky jalůvce Merkelovic.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...