Soutěží Kalousek o Nobelovu cenu idiotismu s ukrajinským Porošenkem?

 

Duše těchto dvou politiků jsou černější než hornoslezská černouhelná pánev, ve kterých se oxid křemičitý dýcháním dostane horníkům do plic a vzniká závažná nemoc silikóza.

Stejně tak je nebezpečná nemoc: Kalousek a Porošenko

Těžko říci, kdo je v zájmu svého ega větší grázl

a nic na tom nemění, že Kalousek připravil půdu populistické vládě, která se dnes bije v prsa o své výjimečnosti a může rozhazovat všemi směry pouze díky manévrům, které Kalousek excelentně provedl, a ČNB krátkodobě navyšuje, aniž myslí na budoucnost. Jen abychom v další krizi o to tvrději nedopadli na ústa!

Tím však nemůžeme Kalouskovu, stejně tak Porošenkovu špínu hodit za hlavu. Co je radikalismus? Příklady jsou jednoduché. Vysmějte se Bakalovi za jeho peníze. Poklepe si na hlavu a s klidem odejte. Vysmějte se tomu, kdo bere deset tisíc, a musí jenom nájem zaplatit deset tisíc, že je nenažraný a má si utáhnout opasek. Ten si opasek neutáhne, ale stáhne a omlátí ho Kalouskovi o palici, načež ten následně o sobě neřekne, že je provokační lump, ale osočí stejně jako Porošenko chudáka, co nemá peníze z radikalismu, nenávisti a xenofobie. Vždyť statisticky vzato v průměru má Kalousek s platem 100 000 a onen chudák s platem 10 000 de jure 55 000, takže si oba žijí nad poměry!

A dle Kalouska ten, co oznámí (např.prezient Zeman), že onen chudák má de jure 55 000, ale de facto jenom 10 000, je nebezpečný populista, protože chudákovi řekne, co chudák slyšet chtěl: pravdu!

Ten chudák totiž radikálně a drze žádal, že má politik, potažmo Kalousek, veřejně říct, že když bere chudák 10 000, tak  nesmí o něm rozhlašovat, že bere v průměru 55 000, ale razatně na Kalouska tlačí, že má Kalousek říct, že bere oněch 10 000.

No uznejte, ten radikalismus chudáka přece provokuje Zeman, který o chudákovi řekne, že bere 10 000 a nikoliv Kalousek, který veřejně prohlašuje, že chudák bere v průměru 55 000.

A přesně takto se vede debata mezi prounijními sluníčkáři a těmi údajně radikálními a populistickými, kteří si veřejně dovolí říct, že chudák, co bere deset tisíc, ve skutečnosti bere deset tisíc...

(Dle tohoto Kalouskova měřítka (de)morálních hodnot i my jsme populisti, radikálové a xenofobové - snažíme se psát pravdu)

A přesně o tomto je Nobelova soutěž o největšího idiota idiotů. Kdo bude vítězem?


(Reakce na Kalouskovo hodnocení projevu prezidenta Zemana na půdě OSN v ČT24)

.

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
kubík
před 2 měsíci

Babiš v Reichenbergu...Kalousek sekyra 670 miliard...sobota 400 miliard...

n
před 2 měsíci

Někomu v současné vládě bude horko....film kmotr to ukazuje...https://www.novinky.cz/krimi/415397-otvi... a jeden exot z tehdejší vlády už je po smrti...

Vostok
před 2 měsíci

A kdo je ten který je po smrti?

kubík
před 2 měsíci

Mašinfira....

*antibuzna*
před 2 měsíci

Jak sleduji Kalouska už dobrých 15 let, tak vím, že Kalousek by nikdy neřekl, že obyčejný člověk má průměrný plat 55 tisíc Kč a už vůbec ne, že takový plat má chudák.

Kalousek je člověk, který se striktně drží toho, co napíše Český statistický úřad. A Český statistický úřad píše, že současný průměrný plat je 28 tisíc Kč měsíčně.

Současně ČSÚ uvádí, že tento a vyšší příjem má 30% pracujícíh.

pak tedy:

30% pracujících má 28 tisíc a více

50% pracujících má 24 tisíc a více (medián)

75% pracujících má 15 tisíc a více

a jen 2% pracujících má minimální mzdu 10 tisíc měsíčně.

Používat demagogické a populistické srovnávací statistiky, že já sním kuře a ty nic a v průměru máme každý půl, používat toto u 5 200 000 pracujícíh je absolutní nesmysl.

Proto musím konstatovat, že extrémně slabý článek, extrémně demagogický a populistický. Navíc článek zcela postrádá vnitřní stavbu a logiku, ten Porošenko je zcela mimo téma, dá-li se článku vůbec nějaké téma přiřadit.

Přitom, jak jsme včera viděli, tak PP je schopen napsat slušný článek, dokonce jsem dal i pochvalu.

Ale tento dnešní článek se hodí akorát do pomyslné popelnice, škoda, myslím si, že autor má na více.

Ten, co to cáluje
před 2 měsíci

Ty jsi hlupáček, viď? To jsme pochopili všichni, žw to neřekl, ale že je to způsob demagogie. Bože ty jsi nechápavý, extrémně nechápavý jelito.

*antibuzna*
před 2 měsíci

To jo, demagogie toho, co napsal ten článek. :))

Rypák z Rypákova
před 2 měsíci

To to máš v tý palici vyhrabaný. Ty by si snad i na Shakespeara potřeboval relevantní monology. Co ti řiká Chocholoušek? Stále kvoká, stále kvoká?

Paw
před 2 měsíci

Kdepsk vitezi suverenne EU , ktere se chce rozdat za kazdou cenu afroarabum. Kdo potrebuje penize tak vylet do Turecka , namazt kremem na boty , hadr na hlavu a dostane hromaday penez .....Jinak ne.

benda
před 2 měsíci

Takže Petr Pokorný spekuluje o tom kdo si zaslouží cenu za idiotismus

n
před 2 měsíci

http://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?... a 10 miliard chce city bank po OKD...

Vostok
před 2 měsíci

A jsme u důsledků Plešky jakožto Ministra pfinancí. Důsledky Plešky bude....tisíce arabaků a nebude to bingo

*antibuzna*
před 2 měsíci

Ty jsi v dětství spadl z velké výšky přímo hlavu a teď vidíme ty důsledky.

Vostok
před 2 měsíci

Antibuzno už jsem ti dal několikrát najevo ze chci abys me neotravoval/na me nereagoval. Takže buď tak laskav...

Ježek
před 2 měsíci

ano,přesně,to dopad toho,co jsem zdola psal......bohužel...a tak je to se vším.....taky bohužel...blbost v této zemi nezná hranic.....taky bohužel...

*antibuzna*
před 2 měsíci

Jenže vy jste se vyjadřoval k politickým stranám a spor mezi OKD a bankou je spor mezi dvěma sukromými subjekty.

Takže vaše stesky na blbost rozhodně nejsou na místě, s kauzou OKD nemají současní politici vůbec nic společného.

Ani Sobotka ani Babiš ani Bělobrádek s Bakalou nikdy ohledně OKD nejednali ani Bakalovi OKD neprodávali.

Pan Mládek naopak OKD pomohl a jak to tak vypadá, tak to byl velmi dobrý tah, protože cena uhlí od ledna 2016 nestále stoupá nahoru. Takže pan Mládek bude nakonec zcela jistě slavný.

Ježek
před 2 měsíci

Tento článek přesně popsal stav věcí v současné ČR,nehledě na to,kdo co řekl,Kalousek jako takový,je na jedné straně velice chytrý člověk a v zápětí dokáže toto rychle popřít a být onen význačný populista,takže shrnuto,soudruh Kalousek,ano říkám správně soudruh,je populista a v určitých okamžicích nebezpečný populista,Porošenko mě v současné situaci nezajímá,zajímají mě lidé,kteří se pohybují v mé rodné vlasti,jsem již v důchodovém věku,něco jsem zažil,ale toto svinstvo,se kterým se setkávám denně,ať v mediích či jinde,je již nad moji únosnou mez,v této zemi není v současné době žádná rozumná alternativa pro to,aby se něco zásadně změnilo,stávající strany v parlamentu je potřeba včetně oslavovaného ANO zahubit,toto je téma na dlouhou trať,když poslouchám různé kydy v naší Vaší....je mě někdy na blití a to bez nadsázky,jestli se má v této zemi něco změnit k lepšímu,tak je potřeba hluboký a to doslova hluboký chirurgický řez,pranýřovat tyto nešvary nestačí,jsem vděčný už jenom za tento web,který poukazuje na tato svinstva,která se dějí nejenom u nás.

Paul Craig Roberts: Vzdá se Rusko?
před 2 měsíci

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/8803-...

Modifikace: Vzdá se Rusko a Čína? Bunga bunga!

Patří pod Odkazy a připomínky.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...