Proč vede Obama (USA) lokajskou EU do války s Putinem (Ruskem)?

 

Kdo z nich je skutečný zločinec? Mapy řeknou vše!
Kdo z nich je skutečný zločinec? Mapy řeknou vše!

Na toto téma by mohlo zaznít mnoho urážek, nenávistných pohledů a i já se těžko zdržuji emočních výrazů, které jsem níže mnohokrát vymazával. Chci, aby zde byly jasné kontury zoufalství ve světě, založené nikoliv na pocitech, ale na faktech.

 

 

Předkládám naprosto jednoznačné důkazy, že Obama a jeho poskoci z EU lžou. Že nám předkládáno nic není pravda a je otázkou času, kdy vláda USA padne, pokud lid USA zjistí fakta. Bush starší, pak Bush mladší a do třetice Obama. (Clinton se mezi nimi potácel) Točí se na špičce nože a ohrožují celý svět. Protože mají dluhy a neví si rady. Protože jediná šance je udržet cenu ropy a plynu z břidlice  a vytočit cenu klasických strategických surovin co nejvýše to půjde. (Stále se ale nedaří) Život Ukrajince, Araba, černocha i bělocha je vedlejší. Pokud se to nepodaří, USA jsou před rozpadem. Jaká z alternativ je nejbezpečnější? Rozpadnou se skutečně USA, pokud dluh nezastaví za jakoukoliv cenu?

 

Rozdělme si to na čtyři části

1)      vývoj dluhu USA

2)      vývoj vnitřního pnutí v USA

3)      kde a proč jsou války založené USA (dokonce proč toleruje další války)

4)      dezinformační lavina

5)      závěr

 

K bodu 1) Vývoj dluhu je lehce dohledatelný, proto stačí vložit jenom tabulku.  Z ní vyplývá, že Ronald Reagan, který zaútočil na SSSR ekonomicky zbrojením, ale bez válek, byl natolik silný, že uznával i protivníka, nezesměšňoval ho a společně trio Reagan, Thatcherová a Gorbačov dokázali zázraky: prolomili železnou oponu, spojili dokonce i Německo a odzbrojovali svět. Další američtí prezidenti už byli pouze zbabělci ve vleku Pentagonu a válečných štváčů, kterým se nelíbilo snižování vojenské výroby. A zadlužování kamuflovali novými ohnisky nepokojů, které vyvolali následným zvýšením zbrojení. A také od té doby se v USA zrychluje socialismus s lidskou tváří ve všech směrech – nemovitosti pro ty, co nemají peníze, socialistické zdravotnictví a třeba i peníze za vývoz, pokud zboží opustí město nebo stát. (U nás známé z dotačních titulů). Takže USA zabředávají do systému, známého u nás pod značkou RVHP. (Jistě, na jiné kvantitativní úrovni, ale popisujeme systém). Následovala investiční bublina, krach bank, které sanovali chudí přes státní dotace a nepřetržitý tisk dolarů na amerických rotačkách.

 

K bodu 2) To mělo za následek obrovské nepokoje mezi vojensko-průmyslové loby a centrální správou, senátem a neobyčejně zuřivé diskuze o odzbrojování a snížení peněz na zbrojení. Musel se najít vnější nepřítel, protože dluhy dramaticky stoupaly, ve zbrojovkách se propouštělo a „Pershingy“ byly neprodejné. Státy USA jsou najednou předlužené.

Klaus z lidové Kalifornie: Jsou hodně nalevo. Proto jsou samý dluh , dále Euroskop.cz - Eurozóna - USA na řecké cestě?

Jenomže jak vyprovokovat válku, když dnes vše hlídají družice? Tak se vymyslely chemické zbraně v Iráku, srbské kobercové mírové bombardování a další „přátelské“ výpomoci třeba v Sýrii. A především, najednou rostly jak houby po dešti raketové základny kolem Ruska a Bushové, následně Obama tomu říkali že jsou ohroženy USA. Stačí se podívat na mapu, data a data postavení raket a tuto americkou tezi lze lehce vyvrátit.

 

Takto vypadalo přibližně rozložení sil do roku 1989!
Takto vypadalo přibližně rozložení sil do roku 1989! To my starší všichni známe. Přesto Obama zpochybňuje!

 

Takto vypadalo přibližně rozložení sil od roku 1989!
Takto vypadá přibližně rozložení sil od roku 1989! Skutečně se roztahuje Rusko? Kdo lže?

 

Kde jsou nové základny Ruska ve světě?

K výše mapkám jasná data!


Americká základna Kosovo – vznik 1999

Americká základny Bulharsko: Plovdiv, Jampol, Burgas podpis 2006 - vznik 15.10.2008

Americká pohotovostní základna: Litva - Šiauliai - (31. srpna 2012).

Americká základna Rumunsko  Mihail Kogălniceanu – vznik 2013

Americká letecká základna - NATO, Estonsko Ämari – vznik 2013

Americká základna při NATO – Lotyšsko - základna se nachází v místě dřívějšího sovětského vojenského letiště a měla by se stát možnou alternativou již fungující letecké základny v litevském Šiauliai, odkud nyní startují letadla NATO v rámci projektu Baltic Air Policing.  Vyhrála česká firma ( leden 2014)

 

Paradox: Gruzie - Achalkalaki Ve městě se za sovětské éry nacházelo sídlo 147. motostřelecké divize, jež byla součástí 9. armády. Po rozpadu Sovětského svazu se místní základna stala 62. vojenskou jednotkou Zakavkazska ruské armády, jež byla dle dohod ze Soči dne 27. června 2007 odevzdána Gruzii. Litva, Lotyšsko, Estonsko – základny, které patřily SSSR, Rusko už nevlastní.

 

Za 15 let takto bylo obklíčeno Rusko americkými základnami od Černého moře. Co mělo Rusko dělat a co USA obklíčením zamýšlely? Rusku nezbylo, než uchovat Krym jako námořní základnu z jihu. A to je past USA na Rusko, jasně viditelná a čitelná!Černá - USA a jeho podřízení v NATO
Za 15 let takto bylo obklíčeno Rusko americkými základnami od Černého moře. Co mělo Rusko dělat a co USA obklíčením zamýšlely? Rusku nezbylo, než uchovat Krym jako námořní základnu z jihu. A to je past USA na Rusko, jasně viditelná a čitelná! I nepřátelé Ruska musí uznat, že Putin jinou možnost neměl.

9.4.2014 CNN: Do Černého moře vplul torpédoborec vojenského námořnictva USA na podporu Kyjeva

8.8.2014   Americký raketový křižník Vella Gulf vplul do Černého moře: zpráva Vojenské flotily USA pro tisk.

 

 

K bodu 3) který je nejdůležitější a lze dle časové osy a posloupnosti dohledat. Samozřejmě dluhy USA už jsou tak šílené, že jsou nesplatitelné. Navíc na rozdíl od Ruska si USA opasky neutáhnou. Co s tím? Spása přišla v břidlicích. Přestože výroba břidlicových produktů je levnější než klasická těžba, je třeba rozdíl mezi těmito komoditami zvýšit. A tak zatímco Kanada a USA vytvořily obrovský bum ve výrobě a USA se cenově odpoutaly, Evropa je připoutaná na Rusko a cena zboží se odvíjí od předražených alternativních zdrojů a cen ropy a plynu. A nyní se podívejte, kde vznikají napětí a kam putují poradci z USA (CIA). Všechna místa jsou odvislá od strategických surovin. A každé napětí zvyšuje cenu ropy a plynu, nikoliv však z břidlic v USA.

Může někdo říct, k čemu je Evropské unii Ukrajina dobrá a proč nás do tohoto společenství tak vehementně americká administrativa tlačí? Samozřejmě k ničemu, kéž by si ji Rusko nechalo a cpalo do ní peníze samo. Jenomže ropovody jsou opět součást ceny strategických komodit pro Evropu a USA se nám vysmívají. 

Skutečně by Rusko chtělo Ukrajinu? Naprostý nesmysl, Rusko pouze potřebovalo Krym, kde je chráněno od Černého moře. Potřebuje flotilu a základnu. Nic víc. A opět důkazy – ohniska napětí jsou skoro vždy až na Gazu a Palestinu v místech, kudy proudí či těží se ropa a plyn. To má samozřejmě logiku: pokud v místech kolem ropy a plynu budou dramatické události, cena strategických surovin poletí nahoru. Ale nikoliv ta břidličná. Ta v USA zůstane na své úrovni. A tím spolu se snížením dolaru (dnes ho už kupujeme za 18Kč, zatímco před pár lety stál cca 30 Kč) a zachované ceně břidličných surovin dokáží USA konečně snížit dluh. A proto tak tlačí ne Evropu, aby byla zóna volného obchodu. Bez cel a překážek. To, co je zdánlivě výhodné a v tržním prostředí určitě, za těchto podmínek to bude poslední rána do vazu Evropě. A bez jakéhokoliv sporu. Smlouvy jsou podepsány v přístupové dohodě a tam cena pohybu strategických surovin není!

Neznáme skutečný popis vůdců států a režimů, ale vždy je nám předkládáno, že je to nepřítel a musí se odstranit v zájmu USA a spojenců, přestože byl legálně zvolen. A vždy je to náhodou v místě těžby ropy či plynu, případně jejich přepravy:

 

Venezuela – Hugo Chávez (Jak mohl ohrozit USA?)

Sýrie – Asad – prý diktátor

Irák – Saddám Hussajn, chemické zbraně, nikdo nikdy nenašel

Rusko – Putin – největší vývozce ropy a plynu

Ukrajina – Janukovyč a následně další

Je to stále stejná písnička americké vlády!

Nádherný příklad Irák: Saddám Husajn byl prý gauner. Těžko říci, ale s Kuwaitem to čisté nebylo. Faktem však je, že tam byl relativní klid i přes ortodoxní věřící či jak to nazvat. Bush Iráku usekl hlavu (zabil Saddáma Husajna, když si vymyslel chemické zbraně), následovalo bezvládí, zabíjení a nyní se všichni snaží, aby tam mohli dodat zbraně. V čele USA, ale i naše zbrojovka jásá, jak tam bude prodávat. Pak se shodí pár pytlů s vodou a zrním a vydá prohlášení do novin, jak jsme těm chudákům pomohli. A média mlčí. Musí mlčet.

  Ruské zbraně pro Irák a politické pozadí 

  Rusko si stěžuje, že jeho dodávku zbraní pro Irák ...

 Pouštní bunkry ukrývají Saddámovy chemické zbraně ...

Ale pak se situace změnila, Rusko je odstaveno a…

14:06 Francie pošle do Iráku zbraně, reaguje na kurdské volání o pomoc

A konečně k bodu č.4) Potřebují USA k této invazi Izrael? Samozřejmě, jednoznačně. Na hlasování. Jinak by byly USA naprosto osamocené. A dva státy vše zablokují. Takže USA Izraeli tolerují Palestinu a Gazu, Izrael naopak toleruje, hlasuje a pomáhá ve všech místech zvyšovat napětí. To pomáhá je skutečně absurdní… Mimochodem, za Chruščova byla na Kubě různá zařízení, namířená proti USA. Dnes tam není nic. I to je ta rozpínavost Putina a Ruska?




 Závěr:

To, že se odkláníme od USA není z důvodu příklonu k bolševismu, či „SSSR“, ale z totálního banditismu, v který se proměnily USA, aby smazaly své dluhy. Naopak USA směřují k socialismu, zatímco Evropská unie už se dávno přes Eurodotace a Lisabonskou smlouvu přeměnila na RVHP definitivně. A jak funguje spolupráce USA – Izrael? Scénář je vždy týž: v místech, kudy proudí ropa, či se těží, vyšle izraelský a americký prezident poradce. Během několika týdnů nastanou nepokoje a obviní se vláda, že je zločinná, nedemokratická. Následuje humanitární bombardování, najednou spadne letadlo, objeví se neexistující chemické zbraně, nebo se použijí údajně ze skladů, byť je to absurdní a nikdo pochybovat nesmí. Viz  Saddám Husajn a nakonec se nic nenašlo, ale zůstalo bezvládí a katastrofy. Sýrie - Bašár al-Asad, v okamžiku, kdy měl vzbouřence i s americkou podporou pod kontrolou, prý vytáhl chemické zbraně, hlásaly USA. Tato komedie Obamovi nevyšla. (Zatím) Ukrajina, Mejdan, najednou střelba do lidí, sestřelené letadlo, destabilizace a chaos. Opět Rusko, vyvážející strategické suroviny, Ukrajina, která je převádí,  nyní dokonce na návod USA vyhrožuje a vydírá Českou a Slovenskou republiku, že nám to sem z Ruska nepustí.

 

Vše si můžete dohledat z volně dostupných informací sami. Pouze jsem to poskládal dohromady.

Pertr Pokorný

www.paratdnes.cz

 

P.S. Nechce se mi dohledávat a vypisovat všechny odkazy. Ale pokud něco nenajdete v originále, stačí požádat. Dále, jistě jste poznali, že to nejsou profesionální mapy, ale vytvořeny podle důkazů z Atlas světových dějin 1960. Šipky na první mapě označují, co nás učili na vojně za Brežněva. Na druhé samozřejmě současný stav. Proto mohu směle říci i Štětinovi – bojovníku za Majdan, že je lhář a podvodník. Lže, jak když Rudé právo tisklo. Ti mladší mohou porovnat, starší si určitě pamatují. Komunistické bolševiky dodnes nenávidím. Ale hnůj, špínu a lži od Štětinů, Eurofanatiků  a dalších Schvanzerbergrů si do očí  kydat nenechám. Protože hnůj hnojem nevyčistím!  Snad jsem nic důležitého nezapomněl. Mohl bych přidat další důkazy, ale text by byl nekonečně dlouhý. Každý si můžete dohledat, informací je dost, hlavně je správně časově zařadit a pak je agresor jasný. Nikdy jsem pouze nepochopil, že ti nejagresívnější se přikloní k Hitlerovi a gestapu, pak Brežněvovi a KSČ + KSSS, nyní k Bushovi, Obamovi a CIA… Proč to lidem tak dlouho trvá, než se jim rozsvítí? To skutečně nevím….

 

priblizenirakety sssr mapaaarakety USA nam

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Emanuel
před 3 měsíci

velice dobre napsane. Gratuluji a snad to uz dnesni dav take pochopi??

sys
před 2 měsíci

Nepochopí.

Kolibrik
před 6 měsíci

Možná, že kdyby autor zveřejnil výši dluhu USA v poměru k HDP, nebo alespoň v USD v nominální hodnotě očištěné o inflaci, ukázalo by se, že jeden z hlavních (domělých) argumentů pro další úvahy je zcestný. USA je schopné splácet své dluhy a to ví i sokromí investoři, kteří od nich kupuji dluhopisy. Americké dluhopisy se těší vysokému ratingu a to ne proto, že by někdo manipuloval s informacemi o schopnosti je splácet, ale proto, že jsou dobře kryté. Těžba břidlicové ropy ja naopak dražší, než těžká "konvenční" - a už se nám nejak důkazy a argumenty autora rozpadají. Článek je snůška demagogie - ale vcelku povedená (klobouk dolu). Pro ne informováni většinu, celkem poutavý příběh. Pravděpodobně z pera ruské propagandy :( doufám, že většina lidí se naučí ověřovat zdroje informaci a udělá si skutečně vlastní názor, a nebude přejímat dedukce na základě pokroucených skutečností.... .... z pera ruské propagandy. Ještě si pamatuji - plán se plnil na 110% a v obchodech nic nebylo.... Vzpomíná te? .... = USA nejsou schopné splácet dluh, ale "hloupý" soukromý investor jim peníze půjčuje a kupuje si jejich dluhopis ;) podobnost je myslím jasná ,)

sibylla
před 5 měsíci

Ve velkém tištěné americké papírky jsou jen papírky s imaginární hodnotou bez jakékoliv skutečné hodnoty a nemohou být považovány za skutečné platidlo . Zlato už v USA nevlastní stát, proto je nemá a také nemá uložené německé zlato. Čím chtějí vyrovnat své astronomické dluhy. To bych ráda slyšela, ale z poctivých úst pane kolibříku...

opus111
před 5 měsíci

Spíše váš příspěvek bych zařadil čistě do kategorie "proamerické propagandy".

Kdybyste si skutečně zjistil výši dluhu k HDP, tak už překročila 100%.

USA právě vůbec nejsou schopny splácet svůj dluh, pomocí FED jejich dluh takzvaně monetizují. To znamená, že centrální banka normálně tiskne další a další ničím nekryté USD.

Hodnota USD, řekněme kurz, je dán pouze poptávkou po USD petrodolaru, jelikož USA donutily mnoho zemí na planětě používat k obchodůnm s ropou právě USD.

Evidentně vůbec neznáte základní ekonomické ukazatele USA, natož abyste pronikl od vyšších pater globální makroekonomiky.

Váš příspěvek je tak přízemní, až je směšný a hloupý.

bobo59
před 6 měsíci

Rusko resp. Putin urobil chybu že nepostavil námornú základňu na Kube alebo vo Venezuele. Trochu by vyrovnal hru. Takto je obkľúčený aj keď Rusko je tak veľké že mu stačia základne na svojom území a nemusí zbytočne míňať peniaze.

Vladimír Rudolf
před 7 měsíci

"Válka je vůl a do války svoje spoluočany jsou schopni provokovat a vést jen korunovaní...."

Pikna
před 7 měsíci

Na intrnetu koluje dokument o tom jak USA více jak 200 let terorizují svět, pošlapávají lidské práva a demokracii a jsou nejvážnějším nebezpečím pro mír na naší planetě. Tento dokument:
http://www.rodon.cz/print/clanek.php?id=... je skutečně nezpochybnitelný a v časovém sledu jsou v něm seřazeny všechny zločiny, které USA ve světě páchají. Posledním zločinem proti civilizaci je migrační krize.

Petr Pokorný
před 7 měsíci

Vážený pane Pikno, víme o tom a asi máte pravdu, že nastal čas propojit všechny dokumenty (opakuji prokazatelné dokumenty, nikoliv dohady) a možná to nejen uložit uceleně na internetu, ale i v tištěné podobě. Ten Chelemendik to zpracoval velmi dobře, i když jedině odborník by to mohl na 100% posoudit. Děkujeme.

Gene Rotter
před 11 měsíci

Muj byvali domv je napaden pro americkimi psychopaths je to pro me velice zdrcujici. Diky Zdravi Gene z Canady

Richna
před 11 měsíci

Pane Pokorný, máte možná v mnohém pravdu. Píšete, že jste vše sepsal z dohledatelných zdrojů. To nechci zpochybňovat. Naopak, je dobře, že jste to udělal, ale... - věci nejsou jen černé a žluté, jak to máte vyznačené na svých mapách. Nebezpečné je to, že váš článek je silně propagandistický, nebo jinak, nevyvážený. Nutí čtenáře (třeba si myslíte, že ne), aby uvěřil, že jste shromáždil fakta, která jsou pravdivá. A já vám říkám, že tisíc dalších novinářů napíše své pravdy a vzniknou další propagandy. I oni shromáždí svá fakta a dozvíme se třeba něco úplně jiného. Méně agresivity v psaní a trochu více nadhledu a připuštění, že čtenář vašich řádků není hlupák a má také svůj vlastní názor, a bude to OK. Jinak bych si musel myslet, že jste zarputilý rusofil.

lojzo
před 17 dny

Mel by jste vice cist neceske zpravy,nebot tato republika je ze 75% v rukach cizaku a fasisticke vlady Bohusa Sobotky.Pan Pokorny vas jenom chtel upozornit,ze byt slunickar znamena kolaborant a zradce naroda.Cesky narod se fasistum brzy postavi na odpor!

saus
před 11 měsíci

cavko ale toto co tu pisete nieje komentar ale utok ?????

Petr Pokorný
před 11 měsíci

Vážený pane Richno, není nic snažšího v textech, které jsou mé jako tento, rozporovat konkrétní věci. Rusofil nejsem, naopak, ale odmítám jásat nad přítelem, který se stal vrahem a zabijákem, zatímco ten, kterého nesnáším, naopak postiženým pomáhá. Napište, v čem je fatální nepravda proti mainstreamu, abych mohl reágovat. Jinak je to o ničem.

Petr Pokorný
před 11 měsíci

A technická, je to víc než rok staré. Kdo musel korigovat víc svá prohlášení: já, nebo experti z maistreamu?

zuznah
před 11 měsíci

za zmienku stoji aj najnovsia podpora od USA 250 mil. dol. pre filipiny na "posilnenie namornej bezpecnosti".
http://www.cas.sk/clanok/336500/obama-oh...

vystavba zakladni vo walmartoch usa zo zapadnej strany:
http://aeronet.cz/news/obchodni-centra-v...

"povstanie" v Ciernej Hore, kde protestuju proti NATO, kde zrazu CH potrebuju, a velmi dorazne je potlacovane, o ktorom media mlcia,
http://www.hlavnespravy.sk/pahreba-majda...

a oslabenie ruska po financnej stranke: sankcie, 100000 pokuty za doping, umemle znizovanie cien ropy, TPP, TTIP.... a samozrejme hroziaca obcianska vojna a vojna v eu vyrazne pomohla dolaru, ktory je momentalne najvyssie za poslednych 8 mesiacov, atd...

Vacatko
před rokem

Jednou z funkcí přítomnosti US vojsk ve státech východní Evropy je, aby obyvatelé a jejich vlády držely hubu a krok s USA. Viz Estonsko, Bulharsko a další.

Libuše
před rokem

USA si jsou velmi dobře nesplatitelností svých dluhů, již doteď mají pod svým vlivem velkou část Evropy, ale přírodní zdroje tekoucí z Ruska ještě ne. Nikdy nebudou, jde o obrat na USA, čerpat zdroje pod jejich vlivem, ať mohou zcela diktovat, ne jich, ale nás se to bude dotýkat!! ano, jeho banditismus je nehorázný, ano, všude kde teče ropa vždy nastanou z potřebných důvodů nepokoje a ejhle, USA 'pomohou'. Kde všude zasahuje Rusko?!? Krym byl jen nutností, když USA vlastně obklíčilo Rusko a o Ukrajinu jako takovou nestojí! Jen americké vedení podvodných provokací blíže k nám na Ukrajině vůči Rusku, bohužel mají v Evropě stále dost ovcí i v naší politické sféře. a ti obyčejní? Lidi, probuďte se!!! Ano, souhlasím se vším ve výše uvedeném článku.
A dnešní imigranti? Pravý důvod? Lidi, nenechte se krmit nesmysly!

Zeolit
před rokem

Snad ještě platí ustanovení Washingtonské smlouvy, základního dokumentu Severoatlantické aliance, zejména jejího článku číslo 1.

„Smluvní strany se zavazují, jak je uvedeno v Chartě OSN, urovnávat veškeré mezinárodní spory, v nichž mohou být účastny, mírovými prostředky tak, aby nebyl ohrožen mezinárodní mír, bezpečnost a spravedlnost, a ZDRŽET SE VE SVÝCH MEZINÁRODNÍCH ZTAZÍCH HROZBY SILOU NEBO POUŽITÍ SÍLY JAKÝMKOLIV ZPŮSOBEM NESLUČITELNÝM S CÍLI OSN."

Gerbera1
před 2 roky

Přehledné, pravdivé

Bodo
před 2 roky

Velvce přesně formulováno.

Ivan
před 2 roky

ubohé

Hanka
před 2 roky

Co....?

Bodo
před 2 roky

No přece to slavné USA.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...