Proč člověk v očích slzy tajně skrývá, když táta s mámou ve vzpomínkách zpívá Ave Maria - Gloria

Nejlepší a nejhorší piva

Žebříček hodnocení všech piv (došlo z internetu)

Zdá se, že zatímco západ je zahleděn do sebe a vynáší svoje výrobky až do nebes a o Rusku se stále hovoří jako o území neandrtálců a prvobytně pospolné společnosti, v tichosti se připravuje další ohrožení nejvyspělejší techniky, na které si západ tak zakládal: firma "Bajkal Electronics" na začátku roku 2016  zaháji komerční produkci procesoru Baikal-T1.

 

 

starosta Tábora Fišer
starosta Tábora Fišer

 Nelze nereágovat na dopis, který zaslal starosta Tábora Aleši Brichtovi na facebookové vyjádření k migrantům. Zpěvák Aleš Brichta známý svým ostrým vystupováním proti migrantům a jejich příznivcům se zastal prezidenta Miloše Zemana po jeho vánočním poselství. Nyní čelí reakce ze strany starosty města Tábor Jiřího Fišera.


Nejsvobodnější média v Evropě a možná na světě byla v České republice mezi léty 1990 až 2000. Že struktury EU to tak nemohly nechat se ukázalo až postupem doby.

Z domova|28. prosince 2015|1 komentář|5 fotografií|Pokračování...

 

Nové logo
Nové logo

V příštích dnech významně změníme systém informací a k tomu jsme připravili nové logo, novou masku Pařátu a i pracujeme na jednodušší úpravě redakční stránky.


Pařát dnes předkládá tři kandidáty na osobnosti roku 2015 a současně tři osoby na nejnižším stupni lidských hodnot v našem a světovém dění.


bezpilotní Kamaz
bezpilotní Kamaz

Společnost Kognitivní Technologies (CT) a její prezident Olga Uskov si dal obrovský úkol. Do mistrovství světa ve fotbale v roce 2018 vyrobit sériové bezpilotní vozy, zajišťující dopravu v Rusku!

Od 19. století až do 70. let minulého století bylo 150 tisíc indiánských dětí odebráno od rodin, bito a znásilňováno. Dnes vymysleli kanadští ochránci lidských práv kvalitnější prezervativy pro kanadské ženy:


Seymour Myron "Sy" Hersh (narozen 08.4.1937) je americký investigativní novinář židovských rodičů z Washingtonu. Píše do vojenského časopisu The New Yorker o bezpečnostních otázkách. Je pětinásobný  vítěz Polk a  v roce 2004 dostal cenu George Orwella Award.

Osm neziskových organizací pomáhající Romům se vzděláním v čele s Martinou Houžvovou napsalo stížnost Radě pro rozhlasové a televizní vysílání kvůli pořadu České televize Třída 8. A.

To, co se děje v americké armádě nemá (prý) obdoby. A pokud máme věřit, že excelentní US ARMY má excelentní výzbroj a výstroj včetně všech nejlepších technologií, musí být celý svět zděšen.

 

Škola hrou
Škola hrou

Někteří ředitelé dnes uváděli, že výuka třídy, ve které je několik žáků se specifickými potřebami, je náročnější a únavnější. "Když mám ve třídě čtyři těžké integrace, tak už opravdu počítám roky, kdy z té školy odejdu," řekla dnes zástupkyně jedné z malotřídních venkovských škol. Poukázala na hodiny příprav a doučování.

 Muži v neprůstřelných vestách a se zbraněmi přijeli prý navázat "družbu" s místními vojáky. Na základně al-Watía, kam dorazili, však velitelé o ničem nevěděli a muže obratem poslali pryč.

Kouření neškodí zdraví víc než vrcholový sport!

Že kouření je strůjcem rakoviny do nás hustí celé spektrum lobistů, aniž jsou udělány seriozní výzkumy.

 

 Kde berou obrovské zisky na výdaje a manipulaci neziskové organizace parazitující na lidskoprávních vztazích a na nemožnosti změnit nepřizpůsobivé občany?

I za to může Putin?  To přece není možné! Ještě před pár dny se smály USA Rusku. A najednou toto?


Další mimořádná zpráva na konci roku, která daleko více osvětlí agresivitu USA! Rusku stouply příjmy zbrojovek o 48%! A USA vyklízejí pole, i když Rusko nejnovější excelentní zbraně ukázalo teprve tento rok.

 

Jiří Čumpelík
Jiří Čumpelík

Trochu si vzpomínám na poválečnou dobu, kdy komunisté aktivně verbovali dívky a ženy do práce pro budování krásného socialismu, kde nebudou žádní chudí a kde si všichni budou rovni. Moc se to nepovedlo zejména zásluhou bývalé KSČ.

Konec amerického snu:  byla de-dolarizace chimérou, nebo je mlčení předzvěstí katastrofy? 1.dubna 2015 zde na Pařátu byla spuštěna velká analýza o propojení BRICS a frontální útok na dolar. Odsunutí do pozadí pro mnohé znamená, že to byl jakýsi humbuk a vše běží dál. Hluboce se však mýlí.

Nejdříve si ukažme dnešní zprávu z Roklen.cz: Norsko tak ve výsledku disponuje dostatečně velkým bezpečnostním polštářem, který napomáhá zvládnout ropný propad. Ostatní země však takové štěstí nemají a jsou proto nuceny přijímat drastická opatření.

V poslední době nastala euro-americká extáze, jak čelit ruské propagandě, která (byť by se zdálo) není založena na oficiální propagandě ruské vlády, ale je to návaznost na dřívější značku: Dodo, neboli dodělej doma, dodělej si sám.

Humbuk v titulcích, jak totální prohra Le Penové a Národní fronty se uskutečnila ve volbách ve Francii po prostudování výsledků odhaluje výrazně jinou tvář:

Každá přirovnání kulhá a v posledních dvou létech jsou fekventovaná slova nácek, fašista, nahnědlý. Vždy odmítám jednostranné vidění a k tomuto textu mi dohnaly odsudky některých, ale i zde. Podívejme se na to zrcadlem - jinýma očima.

Do český luhů a hájů se opět vrátila totalita, pronásledování, vyhrožování. Němec, Rus, Američan, jaký je v tom rozdíl?  A vždy byli v čele zpěváci a básníci, kteří drželi standardu boje za svobodu. Připomeňme si některé!

Ač se mnozí smáli "Putinově propagandě", další posun v ruské soběstačnosti a konkurenci USA je potvrzen i hlásnou troubou proamerické státní televize!


Sýrie. V Sýrii zuří pátým rokem válka. Z největšího syrského města, které je nepřetržitým místem bojů, nabízí svůj pohled františkán Firas Lufti:


Pohyb a pohotovost amerických jednotek všude ve světě a další důkazy s sebou nesou podezření přípravných prací na jadernou válku proti Rusku vyprovokovanou z Evropy!

 

Jiří Hermánek
Jiří Hermánek

...hnusák, dalo by se říci. Mně to ale spíš připomíná ten letitý vtip s dvěma obálkami. Umírající Stalin předá Chruščovovi dvě obálky se slovy: Až ti bude hodně zle, otevři první obálku. A když úplně zle, otevři druhou.

Hned úvodem: ruská ekonomika není v plusu, ale tempo za třetí kvartál nabírá mezikvartálně dramatické zvýšení (pozor, mezikvartálně, protože západ bude poukazovat meziročně - to v antikampani zabírá) a to znamená, že ač cena ropy je stále níž, vše táhne průmysl a dokonce těžba!

Petici, která požaduje nezávislé vyšetření říjnového vybombardování nemocnice v afghánském Kunduzu, podepsalo za dva měsíce 547 000 lidí z celého světa.

Další feministická gender story, jak působit na zaostalejší ženy, čtenářky Prásků, Blesků a podobných....


Jak promluví o své židovské české babičce, uroní slzu. Americkou. Z té české by se pozvracel. Je u nás víc než rok a česky neřekne ani slovo. To si nedovolil ani Reinhard Tristan Eugen Heydrich, prominentní nacista, blízký spolupracovník Heinricha Himmlera a třetí nejvyšší představitel SS!

 

SU-24
SU-24

A máme právo žádat odchod z NATO, pokud se prokáže, že Turecko je teroristický stát a americké NATO i s generálem Pavlem ho chrání?


Zdá se, že se svět dává do pohybu. Není otázkou zda, ale kdy! Ačkoliv servry informují o každém zvlášť, souběh je mimořádný!

 

V Angelice byl básník Špína. Rebeloval proti vrchnosti. Psal se rok 1661 a na královském dvoře se očekávalo narození potomka Ludvíka XIV. Toto individuum, básník Špína, hanobí dvůr! Chcete dostat kvůli němu deset let?" - "Spáchal něco ten člověk?" Desgrez podal Angelice básníkův pamflet: "Z toho, co nám urvou od huby a hrdel, dvoru roste panděro a ...,Nakonec byl básník Špína oběšen na náměstí Gréve....


Žádám všechny muže, co mají "blbé ženy", aby je vyslali do Bruselu k přísavce na evropské dotace Jourové. Nemusí umět číst a psát, stačí, že se prokáží rodidly...

Stačila jedna běžná věta  srbského ministra obrany Bratislava Gašiče  se sexuálním podtextem, kterou pronesl v neděli k novinářce nezávislé televize B92, a nastal konec světa...

Syrské ministerstvo zahraničních věcí zaslalo Radě bezpečnosti OSN protestní nótu v souvislosti s útokem vojenského letectva mezinárodní koalice v čele s USA na objekt syrské armády v Dajr az-Zauru, informuje oficiální syrská agentura SANA.

 

Propaganda
Propaganda

Šílené je, že Pentagon a jeho  US ARMY je jak rozzuřený hmyz, jak šílení sršáni zbavení pudu sebezáchovy. Jak ji někde vyženou, už zase z druhé strany vyhrožuje a válčí!

„Jelikož sankce západních zemí začaly ztrácet svůj účinek, VTB Bank ve třetím čtvrtletí hravě překonala odhady zisku. Přežili jsme první šok sankcí, nyní jsme si na ně už zvykli.

 

Svoboda
Svoboda
Putna
Putna

Kdo neřekl v životě sprosté slovo, kdo si v životě sprostě neulevil, hoď po mě kamenem! Ne tak zvrácená, fanatická skupina, pracující za naše peníze! Nezisková, žijící z dotací!


New York, prosinec 03, 2015 - Mezinárodní ratingová agentura Moody’s změnila prognózu úvěrového ratingu státních dluhopisů Ruska ze „záporné“ na „stabilní“ a potvrdila rating na úrovni Ba1.

Můžeme si myslet o Randsdorfovi cokoliv, dokonce měl problém se splácením peněz, ale že by veřejně a ve Švýcarsku kradl miliardy?

 

U ruských břehů
U ruských břehů

Raketový torpédoborec USA Ross vplul do Černého moře a míří k bulharskému přístavu Varna. Za týden proamerický mainstream oznámí, že provokace začali opět  Rusové!

 

Pojďme se podívat na sestřelení ruského letadla ze strany, ze které by to člověk moc nečekal. A výjimečně proto je to zde - celé - nezkrácené, (což se nedělá) aby se to nezdálo jako ruská propaganda! Navíc bych se pod každou větu podepsal.  Petr Pokorný

Sluníčkáři jdou bojovat proti sluníčku - komix jak vystřižený z amerického Hollywoodu. Že se na tom podílí i další státy? Samozřejmě, když místo zvedání platů na celém světě bohatí kupují pozemky na Marsu nebo...

Vedle dolaru, eura, libry a jenu se nyní do koše hlavních světových měn zařadil také čínský jüan, rozhodl Mezinárodní měnový fond (MMF). Myslím, že toto je zcela nejdůležitější zpráva, ač zapadne v obvyklých mediálních sračkách, napsal Mirek Macek…

V úterý odlétá delegace do Japonska. Stropnický (ANO), Černochová (ODS), Šeďa (ČSSD) a další.

"Švadlenka" aneb informátor zaručených zpáv z Londýna začíná panikařit. Prý mizí z Londýna a bude vysílat autenticky.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...