Příběh níže popsaný není Silvestrovský vtip, ale ukázka, jak ti "slušní" kryjí další "slušné" a my se jenom vztekáme. Nejhorší je, že si z nás dělají ti "nejslušnější" legraci a spousta lidí jim skočí na lep. Ale prý je to právně čisté. Možná podle zákona ano, ale spravedlnosti...?

Nejdříve se vypustí do oběhu přes sdělovací státní a eurosdělovací prostředky heslo, jak je katastrofálně a jak se u nás vše hroutí. Lidé se vyděsí a....

Úředníci Evropské unie rozhodli, že nálepka: "Nevhodné pro děti do 3 let - nebezpečí spolknutí“ konečně bude na  všech velmi nebezpečných výrobcích!

Exekuční příkaz na zaplacení 20 tisíc korun za dlužné výživné. Předběžné náklady exekuce jsou vyčísleny na 96 tisíc korun!

 

Novinka letošních vánoc je mimo statistiky vlády. Jaké nájezdy dělají další zlatokopové na obyčejné lidi je z autentického průzkumu "po konci světa" 22.12.2012. Aneb blbá nálada je, protože je vláda blbá....

Jan Ziegler

Šumavský rodák, spisovatel a básník David Jan Žák se konečně dočkal svého velkého díla. Jeho román Návrat krále Šumavy o vyhlášeném převaděči Josefu Hasilovi, který z přesvědčení pomáhal lidem přes železnou oponu za svobodou, bude téměř jistě patřit k favoritům ceny Magnesia Litera. Je prostě vynikající!

Je skutečně ministryně Peake tak pitomá?

Pokud je pravdou, že nejvyšší prověrku nemá a vyhodí toho, kdo ji má - generála, přestože prověrka trvá nejméně 3 měsíce, není co řešit. Uvidíme, zda se to potvrdí!!!

Brilatní odsouzení Bárty a Škarky soudcem Šottem spadlo do záchodové mísy a jásající stínová ministryně spravedlnosti ČSSD stojí před dilematem: Je lempl soudce Šott  a hvězda Benešová z ČSSD tak "blbá", nebo je debilní soudkyně pražského městského soudu Jarmila Löffelmannová.

Vytunelovaná země česká

V této rubrice bude po Novém roce zařazováno autentické okopírování textů, novin, výroků i z doby, kdy ještě nebyl internet. Je mnoho z novodobých dějin českých pro poučení. Protože 100x opakovaná lež se stává pravdou a lidská paměť je pomíjivá. Pouze fakta donáší důlazy!

Vzhledem ke stížnostem občanů, vzhledem ke stížnostem jednotlivých stran žádám o kompletní výpis za rok 2012 na jednotlivých brífincích na Čt24 včetně smyček toto opakující.

Vážený pane Hellere

Jako letitý účastník Palachových týdnů a dalších protestů podporuji a zároveň dám, dovolíte li,  malinkou radu. Nenechte se vytočit „návratem do škol a dětskostí“.

Barack Obama pláče, americkým parlamentem budou opět znít hádky o zákazech střelných zbraní a... A opět se nikdo nezabývá tím, že zmagořený systém ne-výchovy dětí se rozlévá do celého světa právě z USA.

První signály změny v hodnocení budoucnosti se objevují už i od renomovaných analytiků společnosti Bank of America Merrill Lynch: "Ve druhém pololetí se  dá čekat celkové hospodářské oživení."

 

„Žijeme ve svobodné společnosti nebo v totalitě, kde nám někdo bude diktovat, zda můžeme používat státní symboly?“ dodal Kováčik. A dnes jsou Slováci přešťastní z důležité zprávy: SVATOZÁŘ BUDE  nikdy jinak...

Víra v konec světa je tak silná, že mnozí lidé, kteří jsou pod vlivem sekt či obskurních náboženských skupin, chtějí 21. 12. 2012 spáchat hromadnou sebevraždu.

Rozdupat, rozkopat, zničit, zpronevěřit a další hlášky vedení mozkového trustu ČSSD dostává pozvolna na frak. Jak chtějí rozkrást druhý pilíř?

Zrůdnost "nevýchovy " dětí se k nám přesouvá z USA. Když se tam střílejí rodiče a učitelé, tak to musí být i u nás!

Vypadá to, že podlý zpisovatel, který se neštítí ničeho, byť sám podává trestní oznámení na každého, byl Vyšší mocností varován. Vezme si ponaučení?

Herman Achille Van Rompuy
Evropská unie nás před Německem a fašismem šedesát let chrání. Není zásluhou Německa, že tam další fašismus nevzniká, ale že ho drží EU na uzdě, řekl Herman Achille Van Rompuy

Na panu Janouchovi je přesně znát, jak geniální vědec může být primitivní v jiném zorném úhlu. Jeho parafrázovaná citace zní: je dobře,když se komunističtí pohlaváři plácají po ramenou...

Milí kamarádi, vypadá to, že

XX. ročník Setkání pod Medníkem

Kdo nezná Pythagorovu větu, která změnila část světa. Ona důležítá věta čítá 24 slov.

Proto jsou níže na www.paratdnes.cz zařazeny doslovné rozhovory z mimořádně kvalitními experty a ekonomy České republiky - z ČNB!

(ČRo Rádio Česko, 5.11.2012) 

Ondřej ČERNÝ, moderátor
--------------------
"Patříte mezi nejlépe teoreticky připravené lidi, které jsem kdy do jakékoliv funkce jmenoval." To jsou slova prezidenta republiky Václava Klause, který jen tak někoho nechválí. Tato adresoval Vladimíru Tomšíkovi a Mojmíru Hamplovi, když je na druhé funkční období potvrdil do bankovní rady České národní banky. Neodpustil si ale také drobné rýpnutí.

Od bankovní unie žádáme pro ČNB záruky

Praha - Příští rok bude česká ekonomika potřebovat něco, co vykoná práci záporných sazeb. A bude to nejspíš oslabení koruny. V rozhovoru pro deník Insider to říká guvernér České národní banky Miroslav Singer. ČNB k tomu podle něj má "obecně řečeno neomezené prostředky."

Nebudeme se nyní zabývat parametrickými čísly. Těm rozumí pouze pár odborníků. Podívejme se na to očima politiků ČSSD: Mládka a Sobotky ale i dalšími a naším selským rozumem.

Opět jedna společenská epizoda ČSSD, kdy se vypíchne nepodstatné a zamlčí to hlavní. Jak to skutečně Václav Klaus doložil?

znělo minulý týden na Nově, novináři se předháněli v líčení zoufalství jedné dámy, která chudák už půjčku nedostane, přestože už žádný dluh nemá a vše uhradila. Prostě vláda zase udělala svinský zákon....


Je snad odteď analogicky nucenou prací činnost studenta, který během týdenní služby myje ve škole tabuli a nosí z kabinetu biologie do třídy kostlivce?
Není nucen k práci přehlasovaný člen společenství vlastníků jednotek, který pak zdarma myje schody a čistí zábradlí v domě, v němž bydlí?

A příští Nobelovu cenu za mír získávááá...Saturn!

Vážně se této šaškárny mají zúčastnit seriózní představitelé států?

Blahopřání palestinskému lidu

Upřímně se raduji z dalšího kroku ke svobodě palestinského lidu, který schválilo OSN s podporou většiny Valného shromáždění. A zároveň jako občan České republiky se hlubokou lítostí za hlasování našeho ministerstva zahraničí vedeného ministremSchwarzenbergem . Není to má a části českých občanů vůle! Přeji mír palestinskému a izraelskému lidu.

To, co započal Zeman "Bambergem", přes fanatického Paroubka dovedla ČSSD pod týmem Tejce a vedená obskurním politikem Sobotkou k dokonalosti.

Naše vláda pod Nečasem není dobrá kvůli pravicovým fanatikům, nebo špatná podle šílence (nebo grázla, který raději zničí stát, aby se dostal k moci) Sobotky. Podívejme se tam, kde má tato parta své vzory: Argentina.

I když ombudsman Varvařovský mluví krásně, absolutně pravdu nemá. sKarty totiž z pohledu dávajícího znamenají jiný – naprosto odlišný pohled. A to ombudsmana nezajímá?

Když 40%, tak 40% a nejenom na vedoucí místa, ale také ke strojům. Stěžuješ si na plat, dělej stejně jako chlap.

Způsob, jakým západní media ozbrojený konflikt prezentovala, jenom dokazuje, že tato taktika dobře zafungovala. Většina zpráv sledovala podobnou strukturu: maskovaní ozbrojenci ozdobení verši z Koránu odpalovali rakety, zatímco izraelské civilní obyvatelstvo za zvuku sirén prchalo do protileteckých krytů.

Ten,který za nejvíce zmařených životů  posbíral nejvíce vyznamenání v dějinách izraelské armády, se nyní chce věnovat studiu a psaní. Má o čem psát!

"Eurohujerský tisk" tvrdí, že zastánci odtržení prohráli. Je to skutečně pravda?

Palestinský prezident Mahmúd Abbás dnes odlétá na dlouho očekávanou cestu do sídla OSN. Už ve čtvrtek chce v New Yorku požádat o uznání Palestiny za nečlenský stát světové organizace.

Dlouhá léta byly odebírány všechny peníze z Katalánska a rozdávány celému Španělsku. A zatímco ostatní s radostí přijímali, čím více se Katalánci snažili, tím chudší byli. A už říkají dost!

Jak je možné, že očividné vyvražďování civilních osob si nedovolí soudní dvůr v Haagu nejenom odsoudit, ale dokonce ani prošetřovat? Mají soudci strach, jsou drženi jako rukojmí?

Nebudeme si nalhávat, že blogy, redakční stránky a různé internetové noviny se rodí jak houby po dešti. A tudy cesta už nevede.

Těžko těmto vypatlaným mozkům vysvětlovat, že je rozdíl mezi soukromým číslem, mezi veřejným pracovním číslem a utajeným veřejným číslem veřejného činitele. A zneužití prvního je těžký stalking, takže soudy by měly podle toho jednat.

Nasťa, Nastěnka, Nastěnóčka alias Wiska se stala nejslavnější pornohvězdou, která zářila především v postsovětských zemích. Jezdila natáčet hlavně do Čech.

Špičkový brífink po vystoupení předsedy vlády vytvořil Zaorálek. A když se vyslovil k ministerstvz školství, že to pořádně neslyšel, ale odpověď zná, dílo dokonal....

Že každý rok odchází stovky miliard dividend do zahraničí je drsné. Že to odchází z bank, je už trestuhodné, protože z bank se stát žádnou konkurencí nevyváže po desítky let.

Ve Spojených státech vzniká další velká investiční bublina, která vyvolá novou katastrofální finanční krizi. Vytváří ji americká centrální banka (Fed) svými pokusy podpořit ekonomiku neustálým pumpováním peněz do ekonomiky.

Je už to skoro pravidlem. Jak se v USA blíží či je krize, padne dvojče, Palestinci přepadnou klacky Izrael a ten kobercově útočí, nebo je další Vietnam či Afghanistan.

V sobotu při RallyShow Uherský Brod vyhasly životy čtyř mladých dívek. Prakticky hned po tragédii se spekulovalo, že byly v zakázaném prostoru, navíc v místech je údajně nechal jeden z pořadatelů.

Dosud přesně neověřená informace, že rakouská policie ve středu zadržela Pavla Vondrouše při pronásledování prezidenta Václava Klause, vydala ČTK.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...