Pojďme si společně projít, co máme v živé paměti a jaká je skutečnost. Miloš Zeman a levice za pomoci Kmentů, Vieweghů, Špidlů a odborů tvrdila: spálená a vytunelovaná zem po Václavu Klausovi. Jaká je pravda?

 

 

 

Vážně si někdo myslí, že má Putin eminentní zájem o žebrotou oplývající západní část Ukrajiny?  Vážně si někdo myslí, že Putin a Rusko bude nadšeně cpát peníze do západní Ukrajiny a její oligarchové budou mít zahraniční konta a vyvážet petrodolary do Evropy?

 

Poslední dobou stále častěji vidíme v denících cifry o velikosti dotací. Jenomže tyto peníze nikdo nezpochybňuje. Proto tak lehce na dotazy odpovídají. Ďábel se ukrývá v detailech, zde v přípravě.

 

Zpráva, která občas vyrazí dech. Jak se v té plejádě výkřiků Klausů, Singerů a naposledy šéfů ECB vyznat?

Měli bychom si položit otázku, zda je rasistická společnost, nebo je rasistický establišment, soudcokracie západních kultur a politicky korektní a europská rasa!

Poslední dny se do Prahy sjíždějí vozy, která mají jedno společné: na střechách baťohy, někdy židle, různé obrazy a říkají si "političtí". Gdě Vršovíce, gdě ubytóvny...

 

Odpověď prezidenta Miloše Zemana (tajemníka) na dopis, ve kterém byly naznačeny nepříliš inteligentní výroky prezidenta na některé události.

Naprosto odmítám populistické lži ČSSD v čele s premiérem Sobotkou, senátorkou Gajdůškovou, ministrem Němečkem, jakožto dalšími členy této vlády České republiky. Proto zasílám otevřený dopis jako klient pojišťovny generálnímu řediteli.

Blíží se volby do Evropského parlamentu a slyšíme o zářné budoucnosti, každého, kdo vstoupí do eurozóny a bude plnit všechna jejich opatření. Sliby se slibují, blázni se radují. A že jich bylo, když Fico s nadmutou hrudí hlásal, že už tam je, předběhl Českou republiku a nyní už jenom kráčí Slováci ke hvězdám...

 

Během dnešního dne potvrzeno ze šesti zdrojů: Rusko v okamžiku přípravy vstupu Ukrajiny do EU a NATO (i když dnes NATO zatím Ukrajina odmítla) a jednání o vytvoření zóny USA – EU akcelerovalo dohody o nové měně a vytvoření Euroasijského obchodního svazu. A nová měna by mohla platit místo v roce 2025 už v roce 2015.

Vařila vláda Sobotky, Babiše, Bělobrádka kašičku
na zeleném rendlíčku,
tomu dala,
tomu taky,
tomu málo,
tomu víc,
a na toho maličkého
nezůstalo vůbec nic!
A ten maličký utíkal
do komůrečky
na homolečky
a tam se napapal.

 

Ruský mužík se nenechal napálit šviháky z „ Wall Street“ a udělal z nich totální chudáky. Superexperti zase dostali pořádně na frak.

Opravdu jsme chtěli před rokem 1989 vše z USA a západní Evropy, jak nám vkládají do úst mnozí pamětníci?

 

 

„Víš, co dávaj v Blaníku? Dvanáct četníků na jednom nočníku“ byl dávný dětský vtip z dob bolševických, kdy na Václavském náměstí bylo jedno kino vedle druhého včetně Blaníku.

 

 

Víte, kolik berou ti, co radí s Evropskými dotacemi? Současná ministryně Jourová to ústy Sofie Papaleksiu, tehdejší přímé  nadřízené nechtěně prozradila u soudu, když se domáhala škody za ušlý zisk.

 

Putin je zločinec, hlásají česká masmédia a vydírá Ukrajinu. Za trest jí chce zvýšit cenu skoro na dvojnásobek.Ano, za trest bude Ukrajině prodávat šíleně draze plyn a tím ji vydírat.

 

Kdo má vlastně dneska v USA tlačítko na nukleárních zbraních a kdo skutečně drží Pentagon na uzdě? Drží ho ještě vůbec někdo?

 

Prosím, neplést s erotikou, přestože mnoho studentů ze zahraničí v Praze to tak vnímá. Kdo jezdí noční Prahou mimo zimu v časech mezi 12:00  – 4:00 hodinou ranní, ví, o čem je řeč.

 

symboly května 1945, 2004
symboly května 1945, 2004

Už druhý zdroj potvrdil, co se přihodilo ve Štrasburku: vydírání, urážení a vyhrožování, že by Kim Irsen a možná i Klement Gottwald bledli závistí. 

nebo táhněte k čertu! Jakým právem nás chcete posílat na lidská jatka?

a když jim konečně Německo dává takovou důvěru, už se obětovat nechtějí? Najednou se chovají jako Putin a Rusko?

Vše, co je zde vyřčeno, podepíši do slova a do písmene. Že to není na něčí popud, či zmanipulování, je odkaz z roku 2002.

Protože je to příliš čerstvá zpráva, nelze předložit zatím víc, než názor, proč je to zločin.

 

Někomu vážně hrabe a to více než silně! Nepleteme si zápasy jakéhokoliv druhu s Vídeňskou operou?

 

A Jančura nadšeně hýkal, když zvolili Babiše a „Bude líp“. Rok se sešel s rokem, puč Ištvana srazil vládu Petra Nečase a Jančura…

 

Vladimír Šiška
Vladimír Šiška

Nějak se ten scénář stále opakuje a rukopis je tentýž: policie nastrčí předem dohodnutý scénář a pak jde najisto. Byl obětí i Vladimír Šiška?

 

Ištvane, Šlachto, na pochod! Takže nejdříve pointa, která mě fascinuje: Mládek slíbí miliardu na útlum a především na sociální dopady. NWR prohlašuje, že nebude li dotována sociální těžba, důl se uzavře 31.prosince 2014, protože těžba je ztrátová.

Letošní Trampské Pikovice budou 24.5. opět v Pikovicích. Můžete se těšit na věhlasné kapely, fajn kamarády, dobré pivo a jídlo, jízdy na kánoích a kajacích. Vezměte si na festival karimatky, celty, deky, lavičky budou opět u občerstvení.

 

My chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii, my chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii, my chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii, my chceme k Rusku, my chceme k Evropské unii....

Cigán je z Francie, Německa a jiných států hnán "sofort" zpět na Slovensko, do Rumunska, Angličané a Kanaďané dokonce drželi hlídky na Ruzyni. 

Nechápu, jak mohla Lenka Kohoutová (ODS) zachovat vážnou tvář, když už i Václav Moravec nevydržel a snažil se naznačit, že citování vládního programu se dá nahradit jedním foto, ale dřina po dvou měsících ve vládě by měla být znát přece jenom víc, než citacemi:

Je načase, abychom už chránili děti i v Evropě. Učitelů a rodičů je dost, ale dětí málo a moc se nerodí. Musíme jim dát větší volnost jako v USA, které je naším vzorem, jak říkají vládní činitelé.

Každý máme v živé paměti, co je nám předkládáno. A tady si můžete na lehčím nazvěme to testu ověřit, jak jsou nám předkládány informace a jaká je skutečnost.

 

Kdo je pachatelem?
Kdo je pachatelem?

A prezident Zeman spolupachatelem? Nejsem obětí konspirací a čtenářem scifi. Základem mého myšlení je rátio, podkládané vždy několika stejnými důkazy, někdy desítkami důkazů, než si ustálím názor, za kterým tvrdě jdu. Takže když jsem poprvé četl o 11. září 2001 publikovaném v USA i u nás, že při dnešním prošpikovaném světě tajnými americkými a izraelskými rozvědkami je oficiální verze USA nesmysl, hluboce jsem tuto teorii podcenil.

 

Evropská unie je v posledních křečích. Za jak dlouho dodělá, těžko říct. Dočasné dle měřítek sovětských okupačních vojsk a Brežněva bylo 21let. V tomto srovnání rok, ale i třeba ještě deset let.

 

Před několika dny mi jeden mladý muž řekl:“Nobelova cena míru je podvod. Jediný, kdo si toto ocenění zaslouží, je… Internet!“ A já to podepíši do slova a do písmene. Můžeme děkovat Pirátům www.pirati.cz, že za svobodu tohoto média bojují zuby nehty…

 

Zatímco komunisti (většina) vydírali občany z přesvědčení, že to je pro lidské dobro, tato zrůdná společnost v maskách dobrodinců dodávek dotací to dělá cíleně, programově: vydírání a žádosti o výpalné už se ani nezakrývají!

 

Ne, šok je slabé slovo. Absolvoval jsem mnoho jednání, z mnohých jsem byl velmi zklamán. Prostě se nikdy nevítězí v jednáních 100:0, někdy to prostě vyzní do ztracena. Ale to, co jsem zažil v jednání s odboráři na Žižkově, nikdy nezapomenu.

 

Tyto texty jsou velice, velice podobné komunistické upřímné snaze, jak výměnou jednotlivců zdokonalit vedoucí úlohu KSČ. (Ukazuji podobenství, nikoliv totalitní pohled) .

 

Vážený bývalý ministře dopravy Stanjuro, nechápu, proč žádáte ochranu zrovna srnek a ne jiných živočichů? Přece právo na ochranu má každý a nikoliv jenom pár jedinců!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...