Divné, za bolševika jsme měli smrduté "chloramínové" záchody, ale epidemie nebyly.

Divné, za bolševika byl malý výběr, ale za zdravé žrádlo by nám urhali ze západu ruce.

iDNES.cz před hodinou

Vesele do dalšího roku. Vyberte nejlepší finanční vtip

Vydělat peníze a vyjít s nimi je pro někoho tak trochu svízel.

Co spojuje tato jména a pojmenování? Napadlo vůbec někoho, jak je vše provázané? Zdá se někomu, že se u nás krade méně než před rokem? Že státní zakázky jsou bezúhonné?

 

Lidé, kteří tvrdí, že média lžou, patrně neznají žádného novináře osobně. Mainstreamová média mají kvalitnější zprávy

"Čtyřmiliónová Gruzie napadla stočtyřicetimilionové, jaderně vyzbrojené Rusko?"  ironicky se ptá Martina Weise na ECHO24  Andrej Illarionov - Rus a Putinův kritik. Dnes žije v USA a působí ve washingtonském CATO

V předešlé trilogii bylo popsáno, co se stalo na závěr roku a jak k tomu došlo. Podívejme se stejným pohledem na budoucnost.

 

Proč kazíte dětem vánoce a místo upřímné radosti ze svátků je  nutíte od  září k stupidní, americké reklamě na soudruha Christmase a rozmnoženého, přemnoženéko „krocaního Santu“?

Další a další potvrzují šílenost americké zvrácenosti od mučení na Guantánamu, kde po deseti létech je zjištěno, že mučení jsou nevinní až po zvrácené vraždění civilního obyvatelstva.

Maďarsko je první stát, kterému došla trpělivost s americkou ambasádou. Pokusy o svržení legální vlády, známé z puče na Nečasovu vládu, nyní Maďarsko likviduje ráznými kroky.


Čína: Dovoz ropy z Ruska byl v listopadu rekordní. A především o kolik!!!


Klesá-li cena ropy, určitě jde nahoru dolar. Drahý dolar je ale pro americkou ekonomiku nebezpečný, protože může poškodit exportní potenciál země, růst výroby a vytvoření nových pracovních příležitostí.

Lidé se na justici obrací s důvěrou, že logické věci udělá podle logiky a zákona. Není to tak vždy. Flákač věčný student se zasměje a pomsta  maminky může být  sladká...

 

Zvedneme ruce pro EU a dolárky a eura se nám budou hrnout, hlásal Majdan a orgie kolem ohňů jásaly nad pečenými holuby do úst. Ouha, najednou Ukrajina narazila na sliby....

Vůbec nepochybuji, že dle ekonomických pravidel mají tito dva odborníci pravdu. Jenomže problém Ruska a rublu je výsostně politický, podmíněný ekonomickou změnou a nikoliv naopak.

Dostává se Obama do extáze jako komunista Milouš Jakeš? Vše tomu nasvědčuje. Odmítá jakékoliv argumenty a Rusko v čele s Putinem nepřetržitě uráží.

Ženy budou plodit ženám děti, (Sexmise?) Navrátilová požádala o ruku soudružku Lemigovou ze Sovětského svazu….

 

Obama do běla
Obama do běla

Co se vlastně od včerejška stalo? Eurofašisté 24 hodin vysílají směrem k Rusku, že všichni Rusové mají jít do války proti vládě, předat nerostné bohatsví západu a odstěhovat se neznámo kam.

Ne, psát dnes dlouhé výčty je zbytečné. Region kolem nás je ve varu. A USA sem přesouvají další zbraně! Do Polska, pobaltí, na Ukrajinu, je obklíčeno západní Rusko...

A první výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Jistě, vypadá to, že ten první byl magor, který je stejně vyšinutí jako lavina sebe se upalujících sebevrahů, když jeden začne.

Když my si tak spolu báječně rozumíme....

Ne, to není vtip. To skutečně vyslovil odborář Středula na tiskové konferenci. Doslovně řekl, že ještě tak příjemné jednání se zástupcem vlády nebylo.

Položme si otázku o "východní frontě" bez možnosti znát skutečná fakta! Není záhadou, že do jasného názoru nás nutí několik politiků, jeden velvyslanec a jednotně majnstreamová média?

 

V Babišových podnicích berou chlapi 14000 bez přesčasů. Ne denně, ale měsíčně. A pak se dočteme:

Nadšení občanů USA se musí něčím zaplatit. A zatímco občané USA, kdy velká část neumí ani číst (především Afroameričané) prý jásají, jak se jim na další dluhy žije lépe, celý svět mimo Izraele začíná USA nenávidět!

Americké horory, americké školství, americký Hollywood, filmy a příklady, jak nakopávat děti do hlav, řezat motorovou pilou, zrůdnosti, sadismus a návody, jak se společností dál.

Po roce 1945 se tento systém jako sliz  rozlézá po všech územích, kam USA vloží svoji ozbrojenou přátelskou pěst.

Podle nejnovějšího průzkumu agentury Phoenix Research se pražská primátorka Adriana Krnáčová z hnutí ANO  umístila druhá a třetím nejoblíbenějším hejtmanem je sociální demokrat Jiří Zimola.

 

Nepřebral munici
Nepřebral munici

Lží, obviňování druhých, lži, obviňování druhých je stále stejná písnička Babiše jako ministra. My makáme a demokracie nám to kazí. Za výbuch může ten a ten, minulá vláda, hejtman, soudruzi z Moskvy….

 

Rozuměj: totální likvidaci těch, kteří odmítají bezmeznou poslušnost jedinému správnému názoru odkudsi z Pentagonu! A kdo jsou to vlastně ti trollové?

 

Anorexie Ukrajiny po odchodu Janukovyče…

Ukrajinské devizové rezervy klesly v listopadu pod deset miliard dolarů, což se stalo poprvé po skoro deseti letech.

 

Avraham Burg 13. předseda Knesetu
Avraham Burg
13. předseda Knesetu

Kolik lidí, strachujících se upřímně z islámského exodu a jejich náboženství podporuje Izrael a USA, aby nad  jejich domovy zkoušely "humanitární bombardování"!.

A ti s hrůzou....

První bylo za Klause. Nenapravitelní zelení a dotační magoři si nedají pokoj. A major Zeman coby dnešní prezident Zeman by měl nastražit uši a poučit se. Proč?

 

Už léta se zamyšlím, zda byl taková zrůda osobně Adolf Hitler, nebo zda jeho radikálních názorů nezneužili a nevyužili fanatičtí zastánci k zničení každého, kdo měl jiný názor a Hitler nebyl jenom ikona.

KOMENTÁŘE PAŘÁTU|4. prosince 2014|1 komentář|3 fotografie|Pokračování...

Myslí si tento psychopat z USA, že může urážet české představitele, že může urážet maďarské představitele a dokonce vyhrožovat? Jak je možné, že hovado větší než Žirinovskij dokonce zastupuje USA?

Kocábové, Halíkové, Bursíkové a další klaka Evropské unie či amerického NATO přehlušila dramatické změny v rozpočtu: úder zimy oznámil, že výběr daní za benzín a naftu dramaticky klesne!

(Druhá část)

To, co se nám snaží vnutit nějaký velvyslanec USA Schapiro, je naprostá fraška, pokud si dáme dohromady další fakta. (Doba vzniku obklíčení Ruska US Army – základnami je jasná – lze dohledat i zde)

Náledí? Za primátora Pavla Béma by se toto nestalo! To byl jediný primátor, který předvídal. ANO bude líp zvítězilo na všech frontách a Slováci nám dávají zabrat. Od Babiše ke Krnáčové!

Na Krymu bude založena zvláštní ekonomická zóna. Dokument o tom, podepsaný prezidentem Vladimirem Putinem, byl zveřejněn na oficiálním internetovém portálu právních informací.

Vážně si někdo myslí, že se generální ředitel Dvořák zbláznil a vydává pomatené příkazy? Ale jděte…


Když před léty vyhrál premiér Fico volby na Slovensku, bylo to k "uzoufání". Populismus, nedokazatelné pololži, které jsou právě z důvodů "polo" nevyvratitelné a nabídky všechno všem vytvářely děsivý obraz o budoucnosti Slovenska.

 

Stratég Sedláček
Stratég Sedláček

To, co vylézá z hlavy  Tomáše Sedláčka – ekonoma z Bakalova tisku a strategie ČSOB -  nelze brát jinak, než že mu přeskakuje.

pro skutečné chlapy, kde mohou nerušeně odpočívat od pronásledování vtíravých feministek a neúplných žen.


Obsadilo by Rusko Krym, kdyby USA pod hlavičkou NATO předtím neobklíčily raketovými základnami Rusko?

Mýliti se je lidské, opakovat stále stejné chyby je lidská blbost. Ale nechme úvah, podívejme se na skutečná data, která už jsou k dispozici.

Kdyby se raději USA staraly více o skutečnou svobodu v USA, nevyháněly slušné bílé obyvatelstvo pozitivní diskriminací, zatímco černí gauneři byli nepotrestatelní jako u nás v Chánově a v Matiční v Ústí nad Labem, nemusela být v USA občanská válka!

 

Andrew H. Schapiro
Andrew H. Schapiro

Na internetu se rozhořela prudká debata, zda Bohové naší planety - vojensko-průmyslový komplex z Pentagonu zastupující zde velvyslanec USA Andrew H. Schapiro (předtím další potomek z holocaustu Norman L. Eisen) má nějaký podíl na sprosté akci proti prezidentu Zemanovi.

Jedna z nových hvězd Tereza Spencerová, novinářka a  publicistka nebojící se pojmenovat přesně věci jak jsou podává svědectví od Ruska, přes arabské problémy až nyní přešla k děsivým, skutečně děsivým likvidacím lidské identity, likvidace nepohodlných, tedy o něčem, o čem se nám nesnilo ani v nejdrsnějších hororech .

Z JINÝCH ZDROJŮ|23. listopadu 2014|1 komentář|3 fotografie|Pokračování...

Dokonce i MF DNES popisuje záhady, co se děje na průtokovém MPSV, neboli na ministerstvu práce a sociálních věcí.

 

Moderní strana moderního střihu a tahu na bránu drtí zkostnatělé konzervativce pobloudilé destruktivním evropským socialismem.

Zkusme si rozebrat červené karty pro prezidenta Zemana a povolání na kobereček velvyslance Počucha v Kyjevě.

 

Dva největší producenti oxidu uhličitého, Čína a USA, se shodli na omezení svých emisí. A prudce globálně ochladí Zem!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...