Miloš Zeman jako zvolený prezident v rauši? ŠOK, Holandsko chce odejít z EU!

EU se hroutí a Barroso vyvěsí na Pražském hradě vlajku EU! Nenastal  čas ukázat Zemanovi, že chlastat se nemá a dokázat občanům, že podvodník Schwanzenberg chtěl na poslední chvíli udělat tah, který by nás katastrofálně poškodil?

To, co si ani Nigel Farage - přítel Václava Klause ani ve snu nepředstavoval, začíná nabývat konkrétních obrysů. Teda upřímně, obrovský vzestup UKIP (United Kingdom Independence Party) a Farage,  který  v evropském parlamentu vede euroskeptickou frakci s názvem Evropa svobody a demokracie, byl znám, ale že po opatrném projevu Camerona o referendu bude následovat nizozemský premiér a ministr financí tvrdým výpadem a dokonce podložený žádostí do parlamentu, aby nizozemská vláda začala jednat o právu jakéhokoliv státu se vyvázat ze smluv EU, z integračního programu  a dokonce i z celé EU je doslova šok!

A nově zvolený Miloš Zeman si dá pár panáků slivovice, poplácá po zádech Zaorálka a jde na Pražský hrad s Barrosem vyvěsit vlajku EU...

Není to, jak říká sám Zeman, skutečný idiotismus?

Katalánsko se chce vyvázat ze smluv španělské vlády referendem, Cameron v Anglii připravuje referendum o vystoupení z EU a kníže se Zemanem žádají, abychom lezli před Bruselem po kolenou a dali mu všechny pravomoci! Naposledy kníže prostřednictvím Kalouska o fiskálním kompaktu vydíráním ODS!

Holanďané zuří, čtyři zestátněné banky, největší v Holandsku (naposledy ABN Ambro) dávají plnou polovinu bankovního sektoru všanc bankrotu za úvěry v EU, především ve Španělsku v realitách a žádají vládu, aby začala jednat o vystoupení. Holandská vláda musela zestátnit i čtvrtou největší banku SNS Reaal. Jinak hrozil totální bankrot a lidé v Holandsku se bouří. Oficiálně nizozemská vláda požádala  o "Vyvázání z integračního projektu  včetně eurozóny, Schengenu i celé EU" dne 1.února 2013! Akademická obec v Nizozemsku žádá okamžité zastavení integračního procesu a o dalším má už rozhodovat pouze referendum! Británie žádá návrat vybraných pravomocí.

Nezaměstnanost v EU je katastrofální, Španělsko je před krachem a lidé do 25 let mají 50% nezaměstnanost. Po totálním bankrotu islandské velkobanky soud zamítl vyplacení peněz. Britové a Nizozemci zuří! Absurdní rozsudek Evropského sdružení volného obchodu totiž překvapivě rozhodl, že jim Island po bankovním kolapsu v roce 2008 nemusí vracet nastřádané peníze. O peníze naopak nepřišli Islanďané. Po zkrachovalé bance Icesave jsou poraženými statisíce obyčejných Britů a Nizozemců.Takto funguje euroval a fiskální kompakt. Neboli takto by fungovaly normálně, pokud se to rozeběhne. Portugalsko, Řecko, Kypr, Itálie a Španělsko se hroutí a....

Barroso jede na Pražský hrad vyvěsit evropskou vlajku, Schwanzenberg žádá těsnější spolupráci s Bruselem a EU a Zaorálek s Roučkem a senátorka Gajdůšková obnviňují Václava Klause z euro-české vlastizrady...

Listopad 1989 - lidé žádají pád vlády, svobodu a zrušení uzákonění vlády jedné strany a komunista Urbánek jmenoval nové bolševiky do vlády. A lid je vykopal..

Jiránek kreslil vtip o "ještě větším blbci, než jsme si mysleli....

V Barceloně na sammitu unie v březnu 2002 odhlasovala EU, že v roce 2010 bude nulová nezaměstnanost!

Bolševik Vladimír Iljič Lenin po vítězství VŘSR v roce 1917 oznámil, že v roce 2000 už bude všeho dost, proto už nebudou třeba peníze!

A nově zvolený Miloš Zeman si dá v březnu 2013 pár panáků slivovice, poplácá po zádech Zaorálka a jde na Pražský hrad s Barrosem vyvěsit vlajku EU...

Kdo je Nigel Farage?

Europoslanci, styďte se! Známý kritik EU Nigel

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 4 roky

Vysvětelní, pro sem dávám tolik příspěvků. Vztah naší ČR vůči Unii považuji za daleko důležitější, než naše vnitřní problémy nižších nebo vyšších daní, tedy jestli doleva nebo doprava. To lze vždycky v následujích volbách korigovat. Ztratíme-li naši KORUNU, ztratíme naši SUVERENITU.

Petr Pokorný
před 4 roky

Mám na toto námitku: pokud se napíše k Unii, znamená status quo. Proto zatím lépe vystihuje princip ES.

Zeolit
před 4 roky

Aby bylo jasno. Nejsem pro vystoupení z Unie, protože to nevidím jako reálné. Jsem ale zásadně proti převzetí eura bez uspořádání referenda. Byl bych nerad, aby k tomu došlo na základě rozhodnutí MERHOLLBA.

Zeolit
před 4 roky

Jsem moc zvědavý, jak budou řešit na Hradě tu situaci, až dojde k návštěvě představitele cizího státu. Na Hradě jsou pouhé dva hlavní stožáry.

Zeolit
před 4 roky

Barroso jede na Pražský hrad vyvěsit evropskou vlajku. Děkuji nechci. Doufám, že nebudu na Hradě sám, až tam budu s píšťalkou protestovat proti tomu aktu. Navíc, pokud je mi známo tato vlajka ani není oficální vlajkou podle zákona. Ale pouhou uzancí.

Zeolit
před 4 roky

Oficiálně požádala nizozemská vláda o Vyvázání z integračního projektu včetně eurozóny, Schengenu i celé EU" dne 1.února 2013! Mohl by autor předložit odkaz na tuto zprávu?

xxx
před 4 roky

Lidové noviny Dle Zlámalové už se vzpamatovávají Holanďané. Víc jak Cameron.

" Nizozemský premiér a ministr financí včera poslali parlamentu dopis, v němž žádají aby země začala v Bruseli vyjednávat o právu jakéhokoliv státu vyvázat se z jakéhokoliv integračního projektu včetně eurozony , Schengenu i celé EU. Holanďané jdou ještě dále než Cameron a z toho, co je dnes vydáváno za katastrofu, chtějí udělat legitimní alternativu. Skupina akademiků zároveň vyzývá, aby o dalších posunech v integraci rozhodovali lidé v referendu.

Navzdory odporu Francie a bruselních úředníků se zjevně rozjíždí debata o nové podobě EU. Namísto exhumování fiskálních kompaktů je nejvyšší čas začít v holandském stylu debatovat, jak

Petr Pokorný
před 4 roky

Tato zpráva je ověřená, dávám záruku - z jiných zdrojů, ale pokusím se najít v zahraničních zdrojích internetu.

Petr Pokorný
před 4 roky

23.1 2013 ministr zahraničí k projevu Camerona - a nyní hledám odkaz na ministerského předsedu a žádost
http://translate.googleusercontent.com/t...

Petr Pokorný
před 4 roky
Pepa
před 4 roky

Hele, to je bomba. Sice tam je napsáno zatím žádost, ale proč by to dělali? Prom parádu asi ne!

Fanouš
před 4 roky

Že už by dočasně bylo blíž ke konci?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...