Máme skutečně věřit, co povídá lídr a majitel politické strany Babiš v hromadných sdělovacích prostředcích? Vynechme způsob vyjadřování, osobní animozity a atak Babiš - Balšínek. Ale zamysleme se, všeobecně, o co zde běží.

V několika výkřicích o strach svých funkcí, které má pravice nyní, deklaroval místopředseda ČSSD Hašek svoji obětavost. My, my to neděláme pro funkce, ale pro občany České republiky!

 

Petice z Duchcova: zveřejněná v Mf Dnes. Pokud se objeví nějaký konflikt, skoro vždy za tím stojí skupina rozeřvaných tlup a domorodců. A já to nepopírám.

Videoprojekt měl být spuštěn až v září, ale doba se zrychluje, takže nezbývá, než za pochodu rozeběhnout vše další.

 

Naléhavě žádám novináře: to, co se děje ve státní správě, nemá obdoby. Ale nevím a nemohu zjistit, kolika procent státních zaměstnanců a obecních zastupitelství se to týká!

 

Teď, když máme, co jsme chtěli, nebo co nám ušili. Pějem těm, kdo naletěli aniž něco tušili. (Kryl)


Zahájení videoprojektu

Pokud je stejně jako Paroubek Zeman založen na veřejném mínění, nastoupí vláda Rusnoka a Zeman odstupuje.

Mezi novináři, redaktory a veřejností se zmatenost prohlubuje, lidé jsou vyděšeni. Dokonce tato kauza má už zoufalou odezvu na chod státu! A to už je víc než vážný problém, aby společnost - občané České republiky - Ištvanovi  a Šlachtovi nasadila tvrdé ultimatum : buď předloží fakta, nebo musí být souzeni!

Minulý týden napsala Lenka Zlámalová skvělý článek. A jak vidno, ani Moravcovi o tři dni později neodpověděli, pouze Šlachta se vymlouvá na Ištvana a Ištvan na Šlachtu. Za jak dlouho si vyrobí alibi?

Když jsem tuto zprávu slyšel poprvé, vypadalo to jako fantasmagorie. Když jsem to zaslechl podruhé, nedalo mi , abych se na možné spojitosti podíval blíže. A najednou mě až zamrazilo, protože se mi vybavily mnohé věty vyřčené, mnohé kroky uskutečněné a jistotu "fantasmagorie" jsem ztratil. Co když je to pravda?

 

Bohužel to, co je níže popsané a vypadá jako naprostá kravina a i já když to po sobě (první část) přečtu, neuvěřitelně kroutím hlavou. A bohužel je vše pravda včetně rozkazu Šlachty, včetně vyjádření Ištvana a dokonce včera dnes manipulace Kmenty. Vše se dá dohledat, na něco jsou odkazy!

 

Už nejsem mladík a zažil jsem mnohé čistky. Zažil jsem strach mezi lidmi a obavy cokoliv veřejně kritizovat. Nejsem hrdina, který byl v prvních řadách. Ale už jenom různé zákazy a šikany za to, že nejsem v KSČ a milicích od bytové otázky až k výjezdu za hranice mi stačily.

Není skoro člověka, kterému by nedocházela trpělivost. Jako další Lidové noviny - Petr Placák

Vážený pane prezidente,

 dovoluji si Vám napsat tento otevřený dopis jako jeden z deseti milionů občanů, jejichž jste prezidentem i sám za sebe jako Váš volič. Byl jsem včera se svojí ženou svědkem neuvěřitelně brutálního a zcela bezprecedentního útoku Romů na slabého nevinného českého chlapce. K případu byla sice přivolána policie, nicméně na jeho vývoj nemám žádný vliv a byl bych nerad kdyby tento případ "vyšuměl".

Praha čas 24:00 Premiér Nečas - vedlejší produkt podle Ištvana - ještě nebyl dopaden. Ukrývá se mezi věrnými v parlamentu. Podle veřejných zdrojů 400 zakuklenců prohledává další vládní budovy a soukromé objekty.

 

Rok a půl sledují jejich klitorisový pohyb a hlášení dávají Ivanovi Ištvanovi.. Pokud se někomu z vás zvedá žaludek, tak vězte, mě také. A toto prosakuje na veřejnost o premiéru Nečasovi a jeho spolupracovnici Nagyové.

 

Poslanci a senátoři slibují na svou čest, že svůj mandát budou vykonávat podle svého
nejlepšího vědomí a svědomí - včetně těch, kteří nemají čest a svědomí.

 

V hledáčku Elišky Wágnerové, Ivánka Ištvánka, advokáta Lásky, Gajdůškové s Dientsbierem či Okamurou je americký prezident a česká justice připravuje zatykače. Zakuklenci Ivánka  Ištvánka jsou připraveni k akci!

 

Podle Syrovátky a Kmenty z Mf Dnes se Ivo Ištván nezastaví před ničím a protože tito dva mají možnost neomezeně nahlížet do spisů policie, vědí přesně, jaká je další akce tohoto sekerníka politiků.

Jinýma očima - zatýkání na vládě

 

Všechny deníky, které jsou psány rukou jednoho rukopisu unisono tvrdí, že premiér Nečas  musí odstoupit a bla bla bla. To vše na základě „jasných indicií“, byť informace doposud nikdo nemá. Fraška? Co vlastně víme? Nic!

Tejc je vytřeštěný, Sobotku jsem neviděl. Zaorálek úřední řečí tvrdí, (jako Just a další), že obvinění znamená odchod z vlády.

 

     Tyto fotky ať obíhají......

Produktivita evropského parlamentu…
  A to s platem 12.000 euro (320 000 Kč) za měsíc!

 

Podvodník Sobotka ze strany České strany sociálně demokratické-strany mdlého rozumu, hlásá, kdo jak zadlužil naši zem. Lže, jak denní tisk.

 

V předminulém století a dokonce ještě po „Černém pátku“ drtily ekonomicky USA celý svět. Jejich základní doménou byla svoboda, demokracie a princip „neviditelné ruky trhu“.

Klára Samková žaluje matku nejhůře zraněné oběti. Tvrdí, že ji Irena Mašková v médiích pomluvila a tím poškodila její osobní čest a profesi advokátky.

Zatímco u obecních škod se dá výše poškození docela dobře vypočítat a vyjádřit, u zemědělské produkce je to skoro neřešitelné. A na tom plakající Veleba získává nepřetržitě body.

Přes blokování ksindlu ať to stojí, co to stojí, jako je česká levice ČSSD a KSČM + parta kolem fanatiků VV, duben ukazuje razantní obrat! Kde jsou vytlemené odbory, když se ekonomika láme?

Ekonomický pamflet Co je a co není vidět je z roku 1846. Hlavním námětem  je kritika státních zásahů do hospodářství. Každý státní zásah vedle prvního viditelného efektu zapříčiní také sérii dalších efektů, které už nejsou bezprostředně vidět, ale které hluboce ovlivňují hospodářský život. Na příkladu rozbitého okna Bastiat odhaluje krátkozrakost snahy oživovat hospodářství vládními výdaji:

 

Kolikaleté studiem vyžaduje takto přesné vysvětlení, co se vlastně přihodilo v Duchcově?

Další autentická výpověď, kterou tentokrát otiskly Lidové noviny a která ukazuje povodně v roce 2002 v jiném světle.

 

Všichni ti, co dodnes nerozumí, jak se zrůdná KSČ dostala v roce 1948 k moci demokratickou cestou, mohou v přímém přenosu nyní opět pozorovat senát, Ústavní soud a závistivý dav!

 

Jak vezme do úst slova „Václav Klaus“ nebo Evropská unie, je to tak nebetyčná pitomost, že se to nazvat jinak nedá.

Komárek dnes řekl ČTK, že pro deník bude ještě dva měsíce pracovat, a upřesnil, že nemíří do žádné z parlamentních stran. Podle informací ČTK hodlá vstoupit do politického hnutí Ano podnikatele Andreje Babiše.

. hlásí čtvrtprimátor TOP 09 "Béda" Hudeček. Napršeli jsme jenom polovinu vody..... V roce 2002 se stala chyba na povodí, my to výborně koordinovali, hlásí tento génius. Pouze u Hostivaře bylo neměřitelné množství vody....

Kopíruji se vším všudy a s časem, který jsem odesílal.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...