Bývalá místopředsedkyně Strany zelených a exposlankyně Kateřina Žáková (Jacques) po vysoké škole pracovala jako zaměstnankyně Úřadu vlády ČR.
"Ta práce mě bavila, ale když jsem se po mateřské měla vrátit a viděla to prostředí a absenci odbornosti, věděla jsem, že tohle nechci," říká politička Žáková.

Brno - Plzeňská exekutorka Martina Tetzeliová neuspěla s ústavní stížností proti rekordní pokutě dva miliony korun, kterou jí v květnu uložil kárný senát Nejvyššího správního soudu. Ústavní soud (ÚS) stížnost označil za zjevně neopodstatněnou, zjistila dnes ČTK z usnesení v internetové databázi.

Těžkou chvíli prožil ve středu večer řidič pražské tramvaje číslo 5, který šel přehodit výhybku. Tři opilí cestující, kteří se rozhodli vystoupit, ho po upozornění, že vystupují mimo zastávku, napadli. Řidič skončil se zlomeným nosem v nemocnici.

Ne, není to pravda, berte to s nadsázkou. Pouze když jsem si přečetl text, tak mimo jedné věci to je napsané, jako bych to napsal já.

I když policie a státní zastupitelství mají svá specifika od ostatních zaměstnání, přesto si neumím představit, že by mohl někdo pracovat stejným způsobem.

Bývalý ministr průmyslu a obchodu za ODS Martin Kocourek i jeho matka si mohou oddechnout. Policisté je totiž nechtějí znovu obvinit z poškození věřitele kvůli zatajení 16 milionů při politikově rozvodu. Více na: http://zpravy.e15.cz/domaci/politika/kocourkovy-odklonene-miliony-u-soudu-neskonci-1023912#utm_medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copylink

Proč s námi někteří novináři či komentátoři hrají nefér hru?  Na jednom renomovaném komentátorovi velice známém i ze zpravodajství na veřejnoprávní české televizi Petru Fischerovi si to ukažme.

Reakce na další porážku Slavie? Ani výměna trenéra a příchod nových posil její fanoušky neuklidnily.

Po zralé úvaze jsem dospěl k tomuto přesvědčení. Jistě se budete ptát, jak jsem k tomu došel. Nuže....

Rozhýbat ekonomiku vyššími výdaji je recept, který byl moderní zhruba v době, kdy se narodil Miloš Zeman.

 

Opět Evropou obchází strašidlo bezmoci. A ta bezmoc je stále hrozivější. Opět vstávají ti, o kterých jsme si bláhově mysleli, že přirozeně vymřou.

 

 

Překrucování faktů a nespravedlivé napadání majority mě donutilo napsat protest osobě, která toto ve všech denících vyprovokovala.

 

Je září, rok 2013. Každá uklízečka, každá pomocná síla pracuje s počítači, sedmdesátiletí důchodci běžně surfují po internetu.

 

Tak toto se řešilo v předminulém a minulém století. V nejstarší republice světa San Marinu se ženy tohoto práva dočkaly až roku 1960

A rovnou v první větě píši: kdo mě nařkne z jakéhosi bolševismu je nikoliv Zemanův pseudo, ale skutečný hlupák non plus ultra!

„Demokraté v Evropě, vzbuďme se!“ 

Významná periodika u nás (Lidové noviny, 4. 9. 2013) i ve světě přinesla prohlášení Daniela Cohn-Bendita, známého anarchisty, bojovníka na pařížských barikádách v roce 1968, a Felixe Marquardta, spoluzakladatelů hnutí Europeans Now, nazvané Mladí Evropané... Sjednoťte se!

 

 

Velký ohlas, který vzbudil článek „Proč mi Zeman zvrací v obýváku?“ a upřímně musím říci, že tentokrát obsahem a nikoliv nadpisem, mi dává povinnost osvětlit některé obraty.

 

 

Nikdo nemá morální právo mě osočit za slova v nadpisu, leda že by doložil, že tvrdá data níže napsaná nejsou pravdivá. (Navíc je sám používá)

 

Věnováno šéfredaktoru  Balšínkovi z Lidových novin a skutečným novinářům – některým kolegům Martina Komárka

Mnoho lidí zoufá, že za "komunistů" jsme se měli lépe, protože prý vše bylo levnější. Ale opravdu? Už několik srovnání ukázalo, že při přepočtu na současné příjmy, je to u většiny položek právě opačně. A jak si ve srovnání stojí školní pomůcky a potřeby?

 

Taková kráva nebeská, co si o sobě myslí, zlodějská chátra, drzá opice

Díky moc. Strašně jsem si oddechl. Já už se fakt bál, že mě přesvědčí a pivo nebude kde ochladit! Moc moc děkuji.

Není na škodu si připomenout výroky k „amnestii“ tři čtvrtě roku po té. Co vlastně říkali někteří aktéři a jak „moudré“ máme soudce.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...