ODS krizi, ČSSD slízne smetanu?

Bylo by možné, aby si osud tak tvrdě s ODS pohrál? Všichni trochu informovaní víme, že kdo bude od příštích voleb u vesla, tak má zajištěn klid v České republice na dvacet let..

 

Bude nesmírně kruté, když přes krizi převede ODS náš stát relativně dobře oproti jiným sousedům a smetanu by měla slíznout strana, která vrazila obrovský klín dluhů do futra během západní expanze a prosperity.

 Je skoro mantra, že kdo z této děsivé krize vyjde s relativně nejmenším dluhem, tak je v čele pelotonu do příštích dvaceti a možná více let. Můžeme si myslet o ministru Kalouskovi co chceme a především o premiéru Nečasovi z ODS, ale že držet opratě nad šetřením i v době katastrofálního úpadku západních států, které doběhly jejich vlastní dluhy a žití na budoucnost se čtyřmi platebními kartami bylo pro budoucnost to nejlepší se zapřít nedá.

 Naprosto neumím pochopit, proč se ODS nebrání, proč neukáže graficky, kdo zadlužuje správně a kdo zadlužuje podvodně. Proč se ODS nebrání, když prezident Zeman drze oznámí, jak dobře hospodaří kraje v zajetí ČSSD, když je to sprostá lež a lze to graficky i číselně dokázat. Proč nedělá brífinky stejně jako ČSSD, kde nejenom že lži má vyvracet, ale dokonce zaútočit jako svéprávná strana na podvody, které se vrací se Zemanovou rétorikou dokonce i přes úřad prezidenta!

 ODS je zatím jako raněné zvíře, do kterého všichni kopou a ono leží v krvi na zádech. Proč? Přece kmotři Novákové jsou i jinde stejně jako dokonce poslanci Rathové. Zavírají se členové ČSSD jako ODS. A zatímco pomatení hejtmani jdou sázet stromečky, jakoby neměli nic na práci a za naše daně, jejich rozpočty se rozhazují a ještě žebrají na vládě, aby jim sypala a sypala další peníze i ze sociálních fondů.

Kdy to lidé pochopí?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...