Prezident Václav Klaus na závěr ukázal, kdo je král!

 

 

Nejdříve 98% soudců nachytal, že neumí číst ani psát, přestože jim to se svým tajemníkem Jaklem od ledna nepřetržitě omílali. Pak rozzuřil z prestižního institutu Cato z USA svým projevem eurofanatiky a pravdoláskaře jediné pravdy a....

A aby všem dnům nebyl konec, zelení magoři, kteří čekali expedici z Antarktidy s prokázáním globálního oteplování, málem o expedici v mrazech přišli.

To už snad ani není velezrada, eurozrada a vlastizrada, ale snad Zeměkoulezrada!!!

Chápu tuto zuřivost. Ze všech hlupáků udělal totální idioty - viditelné pro celý národ!

Na to by se mělo sejít konsorcium celého světa a Václava Klause upálit. Dělníci celého světa určitě budou podepisovat petice a požádají bývalého soudruha Rychetského o co nejtvrdší potrestání!

 

A nyní vážně: až na několik výjimek a soudců vyšších soudů pochopili soudci text amnestie velice špatně. Přestože jim to bylo mnohokráte vysvětlováno, přestože byli upozorňováni, že amnestie není pro zločince, vyhýbající se trestu, ale z neschopnosti státního aparátu ukončit soudní proces, přesto to nepochopili a hloupí senátoři to chtěli zneužít. A tak citace z Mf Dnes: Kdo se bál prudkého nárůstu kriminality po vyhlášené amnestii, může si oddychnout. Navíc je překvapivá (?) zpráva, kolik vězňů zavřeno je za alimenty, kolik se ušetří za zbytečně zavřené, nebo kolik maří soudní rozhodnutí. Výše vysvětleno. Komedie. Nyní se soudci po chrápání snad probudí. Co se ale stane s pracovní mrtvolou předsedkyní Nejvyššího soudu Ivou Brožovou snad ani Miloš Zeman neví.

O projevu Václava Klause z USA, že nechce rozbít EU, ale nesmyslný systém dotací a přerozdělování, který žene slabší státy do záhuby, snad ani nemusíme psát. Vše lze dohledat v kompletním textu na internetu z institutu Cato.

A do třetice, aby zoufalství z prezidenta Klause nebralo konce, došlo k nejhoršímu v Antarktidě. Odmlka polárníků, studující globální oteplování, se neobvykle dlouho odmlčela, stejně tak jako zelení oteplovači. Žádné výstrahy, nic.Totální ticho. Nic se nedalo zjistit. Nyní už výsledky známe. Na Antarktidě bylo léto tak mrazivé, že vše zamrzlo.  A pro letní měření skoro nepoužitelná expedice. Po 35 letech se vrátily „letní“ třeskuté mrazy! Zpráva, že kvůli zámrzu se expedici na základnu  J.G. Mendela nepodařilo přepravit ani věci na opravu základny hovoří za vše.

S okamžitou platností ruším veškeré zákazy a na svoji odpovědnost, přestože špičkoví vědci ze zelených budou mít námitky, dovoluji rodině prdět. Pouze nevím, jak to vysvětlím krávám na poli.... I to byla část prý seriózního výzkumu...

Vše prý jsou jenom náhody a Václav Klaus je zločinec, tvrdí Wágnerová, Dientsbier, Gajdůšková a Antl...

Nejfantastičtější je, že tento český velikán – prezident Václav Klaus  - tvrdě neporáží ostatní sudlicemi, tanky a děly, ale myšlenkou, neuvěřitelnou prací a pílí, spojenou s neuvěřitelně náročným celoživotním studiem.

I kdyby ho nakonec zákeřností a zbabělostí k trestu smrti odsoudili, i ze záhrobí by jim do konce života zněl hlas:

A přece se točí.

Pro 38 senátorů, eurofanatiků a zelených bláznů  strašný osud!

 

Předešlé

U Václava Klause vybuchla bomba! Za amnestii!


 fakta a odkazy - důkazy

Důkaz první:

Amnestie prezidenta republiky k 1.12013

Zastavení trestního stíhání

Nařizuji, aby bylo zastaveno pravomocně neskončené trestní stíhání, s výjimkou trestního stíhání proti uprchlému, od jehož zahájení k 1. lednu 2013 uplynulo více než 8 let, pro trestné činy, za něž trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody nepřevyšující deset let.

Celé zde: Amnestie a milosti - Pražský hrad

Takže hrdina soudce se naučil číst? A vlomil se do otevřených dveří? Meresjev by zíral...

Soudce se vzepřel Klausově amnestii a uspěl. Pro uprchlíky neplatí, rozhodl

Pro uprchlého amnestie neplatí, i když se včas vrátil, rozhodl soudce


Důkaz druhý

 

Klaus: EU je ve slepé uličce, Řecko je oběť

Klaus: EU je ve slepé uličce, Řecko je oběť


Důkaz třetí - i níže po kliknutí na malý obrázek

Tuhá zima na Antarktidě letos zaskočila české vědce i tamní zvířata

Antarktida kazí předpovědi o globálním oteplování

 

 

globalni oteplovani

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Český Honza
před 4 roky

Pochybuji, že je Klaus "relativně chud" ... Ale jeho kuponovku jsem zažil na vlastní kůži - kdy jsem byl vykopán z lukrativních podniků za žebrácký peníz za akcii (Škoda, Aero, ČKD, Jihostroj, Česká zbrojovka) a akcie firmy Strabag byly ode mne násilně odkoupeny pod hrozbou znehodnocení. Je mi kolem 60-tky a něco pamatuji jako minoritní akcionář.

Petr Pokorný
před 4 roky

Posedlost není argument. I u mě se to u jedné stalo, by´t jsem se nakonec za 3 roky smál. Jejich akcie padly. Myslíte, že v době, kdy se změnil styl odkupu akcií, měl Klaus vliv na sněmovnu, když to prosadila ČSSD navzdory ODS? No, nějak nevím. Drobní akcionáři, plačte - podle Wikipedie to bylo v době kuponové privatizace. Není to pravda. To bylo až při odkupu akcií, o kterých ani lidé už nevěděli, že je mají. A za ČSSD. A tehdy Tykač vyjel s tímto heslem a lidé se lekli. Ty, co jsem si ponechal - Tykačovci byli u nás asi 5x, jsou i v krizi kvalitní. I za toto mohl Klaus? Ach jo...Takže vlastně díky, Klausi

Petr Pokorný
před 4 roky

Nikoliv u jedné akcie, ale jednoho druhu. (Doplnění)

Český Honza
před 4 roky

Opravdu král - ALE ZLODĚJŮ!
ZapomnělI jste ještě kupónovou privatizaci. Klaus: Potřebuji rychle vytvořit novou vrstvu boháčů. Přímo do ruky jim ty peníze dát nemůžu. Jak to udělám? Tak to udělám oklikou přes kupónovku, aby jim to dali ti lidé vlastně sami. Lidem nakecám, že všichni budou jakoby akcionáři...budou mít kupóny. Ale to ve skutečnosti nechci. Tak to udělám tak, že s těmi kupóny lidé nemohou dělat nic jiného než je prodat privatizačnímu fondu. Nemohou s nimi samostatně obchodovat na burze jako s akciemi. Jsou zcela v rukách fondu. Fond toho využije a řekne jim, že kupóny mají malou hodnotu, nebo jim nakonec nedá nic. Pseudoakcionářům nezbude, než se jich zbavit za nízkou cenu a ještě je rád, že vůbec něco dostal. A majitel fondu je dá na burzu a přes noc se stane miliardářem. Protože jejich cena je samozřejmě několikanásobně vyšší. A v televizi vidí v debatě předsedu vlády dělat se hloupým, smát se a tvářit se jako idiot, mluvit tónem hlasu, který si evidentně dělá z lidí srandu. A mluví o tom, že zákony nejsou potřeba, že to trh sám si všechno udělá... Ve skutečnosti použije stát na to, aby legalizoval a mocensky prosadil reálnou krádež.

Petr Pokorný
před 4 roky

Ale prosím púromiňte, možná nevíte, co jsou to akcie a jak se s nimi pracuje. Ale za to nikdo přece nemůže.

Petr Pokorný
před 4 roky

A sám zůstane relativně chud.... Nezlobte se, ale něco je nelogické, že? Už připravuji další díly: fakta a důkazy. Škoda, že se k tomu nemají profesionálové. Ano, kapitál zde nebyl, takže se musela vrstva lidí vytvořit. To přece byl záměr od počátku. Nebo nás předat Němcům a Rakušanům, když to tady neměl kdo koupit? Nevím, kolik je vám let, ale nic jste nepochopil. To není urážka, prosím, prostě do toho nevidíte, tak se tvoří různé konspirace. Proto říkám, že je škoda, že se toho zatím nečapli seriózní profesionálové. Po dvaceti létech už asi je čas.

Pepa
před 4 roky

To fakt není možný. Díky za ucelený. Budu dávat dál.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...