Miloš Zeman nebo Viktor Kožený?

Dost bylo lží. Podívejme se pravdě do očí. Že někteří podporovali Miloše Zemana do funkce neznamená, že je to osobnost, ale z tragických kandidátů prostě ten nejméně tragický. Jinak je to patologický mystifikátor, který účelovými názvoslovími oblbuje jednoduché lidské stádo. Nic víc.

Viktor Kožený a kuponová privatizace, jak to většina nezná

Ne, nebude to příběh o senzačním a nejskvělejším člověku, který byl zlikvidován. Ale také to nebude o někom, kdo byl jednostranně totální grázl, jak ho vylíčila parta kolem Zemana v akci Čisté ruce. Lžím a podvodům Miloše Zemana musíme nastavit zrcadlo.

Máme zde čtyři jména: Kožený, Vícha, Fenič a Polívka.

Co je spojuje? Začněme od začátku. Že byl Viktor Kožený výstřední, že neunesl tíhu peněz a že vyhazoval peníze jako blázen, protože k nim snadno přišel, nikdo obhajovat nebude. Že tam nebylo vše čisté, je asi také pravdou. Sám říkal, že buď bude strašně bohatý, nebo skončí v kriminále. Otázkou je, jestli se o to více či méně přičinil Viktor Kožený, nebo Matějka s hlavním aktérem Vostrým. Ale mimo toho je zde i jiný Kožený, kterého skoro nikdo nezná. Ten Kožený, který byl sprostě pronásledovaný ještě dřív, než vůbec něco udělal. Nenávistí party kolem Zemana (dnešního prezidenta), Zemana, který neunesl vítězství Václava Klause a potřeboval vymyslet, jak s ním zamést. Lživé a podvodné výroky o spálené a vytunelované zemi,  akce Olovo či Bambergy jsou snad každému známy. Jenomže to by nestačilo a tak vznikl tým na totální diskreditaci Václava Klause. A tou byla, byť jím nevymyšlena, ale prosazena „kuponová privatizace“ i s jejím prototypem Viktorem Koženým.

Viktor Kožený nechtěl odejít z České republiky. Začal zde podnikat, což skoro nikdo neví. Dokonce investoval do tiskárny cenin, kde nakoupil tiskové stroje (nové), které nejsou levnou záležitostí a tvrdě konkuroval Státní tiskárně cenin. Asi je to pro mnohé překvapení. Ještě dnes se dá dohledat:

 Victoria Security Printing a.s. - hlavní strana

v pražské Michli.  Měl i další aktivity a připravoval rozšíření celého systému.  Těžko říct, zda se tady chtěl usadit. Říká se cokoliv a přímé spojení přes satelit nainstaloval na Bahamy, ale fondy měly být řízeny z Prahy. Zde chystal hlavní základnu. Harwardské fondy.

Pak ale nastal zlom. Přestože začal skutečně vyplácet desetinásobek, přestože to, co slíbil, skutečně průběžně plnil a fronty na vyplácení 10000 Kč za 1000 Kč kuponové knížky byly obrovské,(pamětníků je dost)  rozjel Zeman špinavou volební hru, podněcoval nenávist „dělného lidu“ proti nové společnosti podnikatelů a jako prototyp zla označil Koženého. (A pokračoval „poctivý“ Špidla) A nepřetržitým osočováním Klause (dokonce Železný v televizi našel vilu Klause ve Švýcarsku, aby se následně zjistilo, že to dávno patří jeho sestře a musel se omluvit) přes spálenou zemi a tunelování vyhrožoval po vzoru Itálie akcí Čisté ruce, což nakonec dovedlo po nájezdů spekulantů na českou měnu k přesvědčení občanů o pravdivosti a Zeman se dostal do čela jako předseda vlády.

A začala akce Čisté ruce.

Dennodenní pronásledování Viktora Koženého vyhnalo jeho aktivity z České republiky, po vyhlášeném zatykači uprchl ze země na Bahamy a vše vedl z tohoto ostrova. Je jasné, že správce Matějka, který ho zde zastupoval, tiskárnu vedl spíše do své kapsy, než do dalšího zvelebování, až v roce 2009 byl celý komplet prodán firmě Optys do Opavy. Kdo prošel tehdy Ohradní ulicí, musel být šokován. Budovy, které spravoval správce tehdejší konkursní podstaty, velmi moderně vybavené včetně spousty skladového zboží a hlídaného na tehdejší dobu moderními kamerami, přímo před očima rozebírali bezdomovci a od sebe oddělovali v ohních přímo u Botiče. I tyto ztráty se napočítaly Viktoru Koženému. Obrovské ztráty. Současný předseda holdingu Staněk je přesvědčen, že to na Koženého tenkrát ušili. A měl by nastat čas zveřejnit a odhalit, jak to bylo s akcí „Čisté ruce“. Osobně se k tomu přikláním též. Není od věci si přečíst  proroctví z  08.09.2001 SOBOTNÍ GLOSY - Viditelny-Macek.cz

 A samozřejmě i to dodnes dávají absurdně za vinu Václavu Klausovi. Ty sklady jsou tam dodnes, tiskárna je vymetená a opuštěná. A nyní se dostáváme k dalším jménům.

Postupem času jsme vstoupili do EU a místo lepšího podnikání a poctivějších systémů jsme najednou spadli z bláta do louže. A opět se to přičítá a vyčítá Václavu Klausovi, byť ten už tehdy velice pochyboval, co se s ES stalo, když se přeměnila na EU.

Nastal totiž systém natažených rukou, kdy firmy, které prosperovaly, musely odvést peníze do Bruselu a odtamtud si je vyžádaly pijavice, které v systému uměly chodit.

 Některé neuměly, ale žádosti žadatelé uměli řádně vysvětlit. A tak se dostal k penězům Kurvahošigutentag, neboli Bolek Polívka, ale stejně tak další kámoši Havla jako Slovák Fero Fenič. A zatímco Hogo Fogo Bolek Polívka dotace totálně projel i s botami, kámoš Havla přejmenoval Ruzyň a v okamžiku, kdy dotace se začaly tenčit, v pravý čas prchl a prodal podíl ve Febiofestu za 25 miliónů. Ano, ten Febiofest, který vybudoval na obrovských dotacích do filmu ze všech částí Česka a EU a ještě to drze prodal za 25 miliónů. Navíc se slávou: změnil letitý název Ruzyň po herci a kámošovi z branže Václavu Havlovi.

A jak zapadá další jméno do této herecké klauniády a zlodějny – pardon dotační estrády?

Drahý pan Petr Vícha, sociální demokrat a senátor ze severní Moravy je jaksi spojen s jiným Víchou ze severní Moravy. Petr Vícha, Místo podnikání: Hradec nad Moravicí, Jan Vícha¨Hradec nad Moravicí, Jakubčovice

A tento sociální demokrat a senátor, stejně jako Fenič a Polívka, je náhodně u dotací. OPTYS, spol. s r.o. Na tisk, se kterým začal Viktor Kožený a koupil za tvrdé. Jó herci a sociální demokraté, ti vědí, jak na to. I když některým se to nepodaří. Prý za to potom může Václav Klaus a jeho nesociální přístup. A co to má společného s Viktorem Koženým? Inu, rozkradenou tiskárnu i s licencemi na tisk cenin odkoupil onen Vícha od Viktora Koženého za zbytkovou cenu a kruh se uzavřel. . Miloš Zeman co už prezident dal první zdravici symbolicky od nástupce Viktora Koženého. Z onoho Optysu…

Kdyby se vám náhodou zdálo, že to vidíte všude kolem, tak je to náhoda čistě náhodná. To vše zavinil Václav Klaus kuponovou privatizací a celý socialistický národ včetně většiny politiků z EU se na něj dívá skrz prsty. Alespoň to tvrdí. Mimo mě. Já to vidím jinak viz výše popsané. Můžete si to zjistit.

Ne, nebyl Viktor Kožený zlatíčko a poctivec od kosti, ale Depardieua z něj udělal Zeman a parta kolem něho jako Baštové.... Nakonec zavřeli členy vlády Svobodu a Snopkovou z ČSSD a byl Zemanovy pohádky „čisté ruce“ konec. Mimochodem, v roce 1990 se udělal jakýsi pardon vexlákům a spekulantům z bolševické doby (stejně by to nikdo nedohledal a peníze by zmizely do „poctivého Švýcarska“) a zůstaly zde. Pronásledování Koženého stejně jako lidi typu Depardieua pouze vyžene z vlastní země a všichni na tom prodělají.

Děkujeme sociální demokrate Miloši Zemane, že jste nám to na sjezdu ČSSD 15.3.2013 připomněl. Protože jste se přihlásil k dělnickému odkazu pro spodních deset miliónů na podporu dělnické třídy, musel jsem i já toto připomenout. Já totiž chci, aby nebylo bohatých oněch deset miliónů, ale deset miliónů plus 300 tisíc i dnes bohatých. A lži si nechte zase pro jiné ovečky. Já vám to nezbaštím! Navíc stále přemýšlím, kdo více rozkradl tuto zem. Zda ti „poctiví“ co natahují ruce na dotace od podvodů „Severozápad“ až po Fero Feniče, kterým tleskají tleskači za nepřetržitého odčerpávání peněz od pracovitých a úspěšných, nebo klasičtí zloději.  Dokáže to vůbec někdo spočítat?

www.paratdnes.cz

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...