Pozitivní evoluce Janečka, Okamury a Bárty s Popelkou je skutečně pozitivní

 

 

A né, že né.... Někdo si dělá legraci, že tam bylo 12 lidí, z toho tyto čtyři, šest novinářů a dva cizinci.

Jenomže ti, kdo se vysmívají, vůbec nechápou pozitivum těchto akcí. V době, kdy národ na politiky kašle a neutrácí, tito miliónoví a miliardoví šikulové to vzali do svých rukou a snaží se rozhýbat ekonomiku. No považte, vypravený vlak pro šestnáct lidí a ani se neušpiní. Druhý vlak prázdný. To drahám v době volna hodně pomůže. Nebo celostránkové inzeráty pozitivní evoluce dají vydělat tisku, inzerentům i celoplošným reklamním agenturám. To přece je pozitivní evoluce jak si ji žádal prezident Klaus a né že né....

Ale jinak vážně. Prý geniální Janeček se rozhodl, že bezpracně a s několika otištěnými kecy předělá celou zem. Bezpracně a snadně, jak na burze. A stačí přihodit pár dalších keců o velezradě, vlastizradě a nekompetentnosti. A vážně si myslí, že dav naskočí na vlnu evoluce!

A snažil se z nás udělat hlupáky!

Jenomže pánové Janečku, Okamuro a Bárto s Popelkou. Ono je daleko těžší vyslovit, proč má být lepší ten, co rozdává na dluh a nikoliv ze svého, proč je lepší ministr, který léta jako Škromach tvrdil, že dluhy se neplatí, než ten, co má snahu dluhy zkrotit, proč je zaokrouhleně dluh 100 miliard při vzestupu 7% jiný, než 100 miliard dluhu v turbulentní době, kdy se Evropa otřásá v základech, několik států je v těžkém zadlužení, Evropská unie je na pokraji bankrotu, ceninové rotačky chrlí bankovky v tunách,  Francie rok po zvolení socialistického prezidenta Hollanda, který slíbil vše, co lidé chtěli a nedodržel, čelí opět generální stávce a statisícům odborářů v ulicích.

Jo a ten, co nejvíc ve Francii „krad“, byl opět sociální demokrat. Do slova a do písmene. Byl to ten, co také zvýšením daní vyhnal herce Depardieua. Cahuzac se jmenuje. A ten socialistický demokrat, ministr financí, co má konto v Singapuru, a má na něm 600 tisíc eur a vzápětí na to pokladník předvolební kampaně socialisty Hollanda Jean-Jacques Augier také „krad“, když přiznal, že je už osm let akcionářem ve dvou společnostech na Kajmanských ostrovech.

Jenomže trápí někoho, že „krad“ ten sociální demokrat, nebo Rath?

Když zářná socialistická budoucnost je na obzoru a evoluční Janeček připravuje 865 stránkového rádce, koho volit?

Co jsou proti tomu všemu zneužité náhrady v miliónech korun na byt Bohumila Sobotky, předsedy  z ČSSD...

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 4 roky

Úplně jsem zapomněl, že dneska Popelka zablokoval všechna ministerstva, včetně Úřadu Vlády. Neopozdil se jmenováním členů exilové vlády?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...