400 zakuklených fízlů šmíruje na příkaz Ištvana Wagnerovou a Gajdůškovou, zda onanují

 

Rok a půl sledují jejich klitorisový pohyb a hlášení dávají Ivanovi Ištvanovi.. Pokud se někomu z vás zvedá žaludek, tak vězte, mě také. A toto prosakuje na veřejnost o premiéru Nečasovi a jeho spolupracovnici Nagyové.

Proč se mi vkrádá do hlavy dvě epizody: Co dávají v kinu Blaníku? Dvanáct četníků na jednom nočníku a následně epizodky z Vinnetoua, jak se dívá Old Shatterhand na spícího náčelníka několik hodin, aby zjistil, zda spí. Jenomže zatímco toto je spíš vtipná glosa, realita je strašná!

 

Wágnerová a Gajdůšková veřejně sledované při masáži vaginy

Zdá se vám to jako hnus?

 Rok a půl šmírovali intimní život premiéra a to hnus není?

Jak je teda možné že část z vás tleská, když stejně  šmírovali rok a půl premiéra, na kterého se napíchli jako že sledují někoho jiného? Ivan Ištvan by měl být nyní vyšetřován, jak toto dlouhé období mohl dovolit!  Že hledali náhodný vzkaz či náhodné vyslovení prostě neobstojí.

A především ti, co se teď radují jako Wágnerová, Štěch, Gajdůšková či třeba Okamura si musí uvědomit, že příště šmírování u postele se může týkat jich.

A představa filmu, jak se onanuje Wágnerová či Gajdůšková – prostě šmírování intimního života je už za hranicí svobody natolik, že by se měli vzepřít všichni slušní občané, kterým svoboda a demokracie není cizí. Protože když si toto dovolí generálové a státní zástupce na premiéra, co se potom stane s námi?

Toto je vážně boj proti korupci, šmírovat u postele a čekat na každé ujeté slovíčko?

 

Stačí studovat třicátá až padesátá léta minulého století. Strašná krize v Evropě, u mladých šílená nezaměstnanost a výsledek? Milióny mrtvých, strašné utrpení a lidé nepoučitelní. A co je dnes? Strašná krize v Evropě, ale zatím se to daří kamuflovat. Pouze občas prosáknou zprávy o nezaměstnanosti a...

Ano, úvod není napsán decentně, ale není jiné cesty, jak lidem otevřít oči. Lidem, kteří dnes „na druhé straně“ tleskají, protože se jich to zatím netýká. Lidem, kteří byli slepí a hluší v předminulém století, v minulém století a jsou slepí opět.

Jenom hlupák by nechtěl zavřít zločince

Ale příště tam může spadnout Wágnerová s Gajdůškovou, nebo Okamura. Revoluce většinou požírá své děti!

Ale kdo je ten pravý zločinec? Jak je možné, že jedna strana se totálně dehonestuje, gauneři běhají po svobodě a v podstatě prkotiny ženou lidi do vazby? Není to zvrácenost? Kdo nejde s námi, jde proti nám, řekla parta kolem Gajdůškové, Zavadila, Janečka, Okamura už bere vidle do ruky a žádá násilně svrhnout vládu (a to je senátor!!!) a banda 400 zakuklených  fízlů má povoleno lézt premiérovi rok a půl do postele!

Stačí se podívat na slovník dalších lidí: odborový předák Zavadil by také rád použil fyzické násilí, Henlajnovci dělali totéž jako komunističtí pohlaváři. A nakonec slovníky přešly ve skutečnou likvidaci nepohodlných a masakry lidí nastaly.

Ne, tímto článkem nechci šokovat, ani urážet. Tímto článkem chci prosit, chci žádat, chci varovat, chci probudit, protože se to příště může týkat kohokoliv z nás. Že zrůdnost moci se nezastaví a plukovníkům rychle roste sebevědomí. Zaražme to, dokud je čas. Nikoliv vyšetřování zlodějem a trest. Ale neomezenou moc, kterou si přisvojí banda plukovníků, protože už ji nemá kdo pohlídat a justice to posvětí. Je skutečně naše justice tak bezúhonná a kvalitní, abychom jí mohli důvěřovat?

P.S. Mimochodem, kolik stojí tato (prozatím) perverzní monstrakce? A máme jistotu, že za Ištvánem a jeho partou nestojí Popelkové, nové „Úsvity“ s penězi miliardářů Janečků? Jste si vážně tak jistí?

A propos: tato dvě jména jsem nevybral náhodou. Právě ony dvě nejvíce (dle veřejných zdrojů) tleskají těmto pedofilním a zrůdným metodám. Jsou si tak jisté, že se ve veřejném životě nesetkají s nějakým zločincem a že se to příště nebude týkat jich, že takto nebudou šmírováni až do nejintimnějších částí těla?

A proč se zvedla vlna nevole? Protože Ivánek Ištvánek nám předhodil prasečinky a špínu na zmanipulování veřejného mínění a nyní si může dělat, co chce! Že nám předhodil milióny a směje se, jak závist zacloumala veřejností, aniž by doložil důkazy. Prostě zhnusení nad státním zástupcem a podezření, že se jedná o politickou zakázku!

 

Svoboda je jenom jedna. Chraňme si ji, dokud to jde!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
jumbo
před 3 roky

ty seš pařáte hroznej ubožák. tvůj blok je jen hajzl plnej sraček. i když máš v něčem pravdu, zakomplexovanost a malost hlupáčka nezapřeš.máš snad nějakej duševní problém?

Ježek
před 3 roky

A proč to čteš ty primitivní malej-velkej jumbo,tak sem nelez a sem tam se ti postaví.........

apolo
před 3 roky

Prosím tě.Co to je za příspěvek.S čím to koresponduje.Jestli je tu někdo slušně řečeno hodně maléj,tak to jsi ty.Pokud neumíš demokratickou cestou sdílet jiný názor,pak si mohu myslet,že jsi opravdu ubožák.

jumbo
před 3 roky

můžu si číst i psát co chci, stejně jako zakomplexovaný pařát. a o mý erekce se chudinko ježku starat nemusíš, jsou v pořádku, zplodil jsem už 4 děti (na rozdíl od tebe maj všechny funkční mozky). cos dokázal kromě trapných komentářů na blogu psychopata pařáta ty? velký hovno, viď. jen jsi prozradil svý "jméno" a svou "adresu".

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...