Neuvěřitelná drzost Samkové, vyhozené obhájkyně mačetových zabijáků

Klára Samková žaluje matku nejhůře zraněné oběti. Tvrdí, že ji Irena Mašková v médiích pomluvila a tím poškodila její osobní čest a profesi advokátky.


U soudu se  domáhá omluvy. Zažalovaná žena to ale odmítá. Informaci přinesla Mf Dnes.

Při incidentu v Novém Boru byli v srpnu 2011 po útoku mačetami zraněni tři lidé, ohrožen byl život jednoho z nich. Čtveřice útočníků čelí obvinění z pokusů o vraždy a výtržnictví s trestem od 15 do 20 let vězení nebo trestem výjimečným, dvěma mladším aktérům hrozí tresty poloviční.

Matka nejhůře postižené oběti útoku z roku 2011 mimo jiné řekla, že Samková učí Romy lhát a na kauze se chce zviditelnit. To Samková odmítá a je přesvědčena o tom, že ji žena poškodila. "Na základě výroků mi jde o advokátní licenci. Žalovaná mě nařkla, že zneužívám své klienty k osobním cílům a prospěchu. Taková obvinění jsou pro mě smrtící," řekla u soudu Samková.

Co se stalo?

Samková tyto cikány sjednotila, aby podali křivou výpověď. Tak to alespoň vyznívá ze záznamu. V okamžiku, co jeden obžalovaný  (Antonín Sina) v dopise  popsal, co se při útoku skutečně stalo, byla na Samkovou podána stížnost Romanou Staňkovou, novou obhájkyní obžalovaného Antonína Sina. "Je-li vyloučen obhájce pro kolizi zájmů, tak v téže věci nemůže dále vykonávat obhajobu žádného z obžalovaných. Právě, aby nemohl užít či zneužít informace, které při obhajobě i toho vyloučeného obdržel," řekla při minulém hlavním líčení Staňková. A Samková byla vyhozena od procesu.

Na to reágovala maminka smrtelně ohrožené oběti, což rozzuřilo Samkovou, stálou obhájkyni cikánů do běla a z pozice občanské, lidské naprosto sprostě a neuvěřitelně drze se chce mamince poškozeného pomstít. "Podle mě šlo o jasný čin, přesto se táhne rok a tři čtvrtě a nedokážeme ho vyřešit," upozorňuje starosta Nového Boru Jaromír Dvořák. A Samková má stále možnost zastupovat jiné u soudů?

A onen výrok:

Matka pro server iDNES.cz uvedla: "Mám pocit, že se to přesouvá úplně jinam. Najednou se objeví advokátka Samková a učí Romy lhát. Mně je jasné, proč to dělá. Chce se na tom zviditelnit a vrátit se do parlamentu. Je to od ní politika, ale ta do toho nepatří."  Podle Kláry Samkové poškozuje tento výrok její čest a profesně ji znevažuje.Všichni včetně maminky ohroženého mačetou zabijáka to berou jako absurdní. Ne tak Samková!

Je k tomu co dodat?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...