Je předseda ÚS Rychetský podvodník, nebo se bude bránit?

 

Pokud má být v čele Ústavního soudu podvodník, bylo by to katastrofou. Nebo by to spíše dokládalo to, do jakého stavu se dostala Česká republika a jak byla pučem sražena vláda.

 

Obvinění Petra Štěpánka, který byl svého času v radě RRTV je velmi vážné. Skutečně Rychetský posílal faxy a Česká republika mohla prohrát jako s Novou? Má v tom skutečně prsty? Vzhledem k přesným informacím lze těžko říci, že by si to vycucal z prstu. A pokud inkvizitorku výslechů Alenu Gajdůškovou zajímalo pouze to, zda Ústavní soudci budou napříště hlasovat podle stranických not ČSSD, (lze dohledat) místo aby prověřovala a kladla otázky na podnikání Ústavních soudců, je to další strašidelná kauza ve svržení vlády Petra Nečase a další kamínek do pozadí mozaiky, jak nyní postupuje systém státního převratu!

Prověrky inkvizice pod gescí Gajdůškové, zda schválí poplatky, restituce

Přesně tento typ otázek pokládali komunisti v roce 1948 všem, aby zjistili loajalitu k příslušné straně. Té, která se zločinností vyrovnala pouze fašistické. A touto inkvizicí prošel Rychetský bez ztráty kytičky dokonce na další období.  (bývalý člen KSČ) A tento Ústavní soudce má chránit nadále ústavnost České republiky? „Všechna následující fakta jsou známa ministerstvu financí, v jehož archivu se rovněž nachází nález londýnského arbitrážního tribunálu ve věci EMV vers.“: upřesňuje Petr Štěpánek. Kdo to zametl pod stůl v české televizi, aby se Rychetský mohl stát Ústavním soudcem? (záznam zde)

 

To, z čeho obvinil Petr Štěpánek předsedu Ústavního soudu Rychetského je řádově výš, než jedno požádání známého o to, zda se s někým manželka premiéra nesešla!  Petr Nečas okamžitě odstoupil a s ním celá vláda!  Rychetský po tak závažném obvinění musí přerušit nástup na Ústavní soud minimálně do doby přešetření této závažné kauzy. Levice zasela vítr, s prezidentem Zemanem a neobjasněnými kauzami může sklidit bouři. A velmi těžkou bouři.

Zde je dopodrobna vypsáno, jakého trestného činu se měl Rychetský dopustit! 

.JUSTICE: Může být podvodník předsedou Ústavního soudu?

Pokud Rychetský nastoupí jako Ústavní soudce, aniž se obhájí, bude to pouze další doklad puče v České republice a kdo za tím stojí!

 

Pro politiky je presumpce viny  a poslední dobou to pan Nečas (ODS) dokázal. Pro Ústavního soudce, natož předsedu, to má být o to víc dodržováno! Obvinění je velmi vážné! A Marvanová?

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
apolo
před 3 roky

Rychetskému absolutně nevěřím.Byl tam za Klause,Kryl zlodějiny pravice a kryje dál.Je to pravičák,ne nezávislý soudce.Pokud za imunitu politiků nebere jen slova,co pronesou na půdě parlamentu,aby se za ně nemuseli zodpovídat a bát se něco říct,ale říká,že imunita se vztahuje i na jinou činnost politiků,to znamená i třeba na krádeže,nebo vraždy a politik tak nemůže být potrestán,pak patří ke zdi.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...