Drtinová, Klaus, Zeman, o co tady sakra jde?

 

Proč mám pocit já, který stojí dodnes za 95%  pravicovými myšlenkami Václava Klause, proč mám sakra ten dojem, že za nitě tahá Klaus v závěsu se Zemanem a dělají si z nás legraci?

 

Dvě zásadní výhrady jsem měl k Václavu Klausovi: bez vojska (voličů, kteří to chápou) se nedají sebekvalitnější myšlenkou vyhrát volby a nesouhlasím, že na planetě Zemi v zájmu ekonomiky má žít stovky bilionů obyvatel, tudíž udělat ze Šumavy dálnice a turistická velkoměsta. Prostě i ta příroda si chrání přírodu a co je víc pravicovějšího a tržního bez přívlastků, než matka příroda?!

Nic nevím, nemám důkazy, ale zkuste si mé myšlenkové pochody tentokrát projít se mnou.

Začněme paní Drtinovou. Že ČT24 je totálně levicová (důkazy jsou, třeba počet brífinků ČSSD za minulý rok, skrytá, až otevřená podpora ČSSD a odborů v ČT lze dohledat. Skoro každý den byla ČSSD v televizi od pondělí do pátku). Na které straně stála pani Drtinová v roce 2000, kdy se do ČT vloupal Spacák Ruml a Buzková? Kdo byl hlásnou troubou odborů, Dekoje a Komerse  při krizi v ČT lze dohledat i dnes. Ona Drtinová!

Tehdy to prý bylo proti ODS, Václavu Klausovi a jejich pákám proti obsazení státních sdělovacích prostředků. Tak to alespoň hlásali odboráři a levice. I kdybych to připustil, tak dnes těžko někdo soudný může tvrdit, že ODS obsazuje vše. Její síla je v tyto dni tak nicotná, že to bude trvat týdny, možná měsíce, než se zmátoří.

Za  nestranné vysílání paní Drtinovou už prostě léta neberu, takže mě podezírat s obhajoby této osoby snad nikdo nebude. Přesto dnes dostala padáka a já se ptám, proč tímto způsobem zrovna dnes? Náhle, tvrdě a nekompromisně levicová redaktorka končí. (Byť musím říci, že to tolik v poslední době najevo nedávala) Vždyť byla chválena, jak na vládu tvrdě útočí, že si od „Kalousků a Nečasů“ nenechá nic líbit a okamžitě po pádu vlády je odvolána. Proč ne dřív?

A najednou si dávám dohromady věci, které se jenom šuškají.

Systematické rozbíjení ODS, „náhodné“ podrazy v důležitých chvílích, rozbití ÚSTRU, nepřetržité zpochybňování na ČT straníky blízkými Klausovi, podpora Zemana, nepřetržité štulce od Václava Klause...Ištvanovo vystoupení se Šlachtou v televizi, kdy každý jiný by už byl ve vyšetřovací vazbě za podvod a úmyslné vystrašení obyvatel (kde sebral 150 milionů a kila zlata, spojil to s vládou a korupcí a veřejnosti neřekl, že to ukradli jinému stejně jako vyděsili občany „Nesehnutí“ s výbuchem do televize a následný soud)

 

K čemu bude generál bez vojska a politik bez voličů?

 I já jsem kritizoval některé kroky ODS směrem do leva, pokud se ODS rozkročila příliš. Ale držet ideovou čistotu za každou cenu je stejně pochybné. Život není černobílý! Klaus odešel, protože sice byl ideově čistý, ale podpora voličů klesala. „Prázdný Topolánek“ volební účet  pozvedl, ale byl sražen zákulisím. A to samé u Nečase, kde se přidal ještě podvod Ištvana a Šlachty v televizi. O sledování paní Nečasové se vědělo dávno a dodnes nevíme, zda to bylo podle zákona. Kromě Ištvanova podvrhu v televizi nikdo nic neví. A všichni byli propuštěni soudem. Není to příliš náhod?

A vzápětí fanynka levice Drtinová je odvolána levicí z funkce. Prý si došlápla na Zemanovu partu Rusnokovu a Balvína tlačila ke zdi.

Nemohu se zbavit dojmu, že tuto akci provázanou desítkami nesourodých obvinění, na jehož konci padla vláda, někdo režíruje v nějakém zájmu a my zatím nevíme, v jakém. Bohužel klídek Klause, výsměch Zemana a naprosté ticho vykladačů zákonů a moralistů jako je Eliška Wágnerová, bývalý komunista a kámoš Zemana Rychetský, naprostá ignorace výkladu Ústavy a mlčení superpoctivých odborářů v čele se Zavadilem hovoří za vše...

Skutečně je někdo přesvědčen, že toto vše byla náhoda a vůle lidu, když polovina jsou lži a podvody k masáži davu? Jakou jinou šanci má ODS, než vykopat ty straníky, co před občany a voliči dělají obstrukce a nadávají veřejně na svoji stranu? To se skutečně Klausovi zdá normální? To snad ne!

A to nejkřiklavější:

Zatímco poctivou a v dnešní ODS  relativně nejpravicovější Němcovou, která se snaží restartovat ODS mlátí Klaus přes ruce, na člověka, který se neštítí ničeho, jenom s úsměvem varovně zvedne prstíček.

Není to nejvypovídatelnější o tom, co se děje na politické scéně? 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...