Je po podvržených 150 mil. a kilech zlata i Nagyová podvod?

 

Pokud se to potvrdí, tak by to byl neuvěřitelný zločin v novodobé historii České republiky!

Ano, při propuštění pana Páleníka, který s naprostou jistotou a naprosto jasně vyslovil, že toto neskončí, dokud se neočistí z podvodného nařčení jsem zatápal. Taková suverenita znamená dvě možnosti: buď je lepší herec než Alan Delon a Jean-Paul Belmondo dohromady, nebo, nebo je to šílený skandál jak z italských mafiánských filmů.

Jenomže další a další výroky, podpůrné důkazy a pochybnosti se přiklánějí ke druhé možnosti a naprostá nečinnost nejvyššího státního zástupce už je za hranou! Ta podezření jsou příliš silná a indicie tomu nasvědčují. A když se vezme předešlé účinkování v kauze „Čunek“, kauza Vesecká a její odvolání, až příliš toho směřuje na Ištvana – hledače prostoru obžaloby mezi řádky zákonů!

 

Navíc advokáti, kteří měli možnost výslechy už vidět  to zpochybňují způsobem, až zamrazí. Jistě, mohou mystifikovat, přilhávat, ale takto? Obhájce Milana Kovandy popírá, že by přiznal svoji vinu v kauze Nagyová. Ištvan tvrdí opak. A dokonce tvrdí stejně jako Páleník, že žádná sledovačka ve smyslu shromažďování kompromitujících materiálů nebyla, natož sledovačka, kam kdo chodí!  Není to příliš mnoho indicií? Jistě, můžeme si stále říkat, Páleník to hraje, advokáti si vymýšlejí na ochranu klientů....

Jenomže zcizené peníze a následná mystifikace občanů České republiky Ištvanem a Šlachtou existuje. Je důkazná, je průkazná. Peníze byly zcizeny úplně někomu jinému a ten se o ně hlásil ihned, jak se to dozvěděl. Ištvan se Šlachtou to zatajili a původ se občané dozvěděli, až padla vláda!!!

To vážně vše dohromady nezavání policejním pučem, jehož hlavu zatím neznáme, ale pozadí už ano? 

Společný tým, který aktivně rozjížděl série žalob na ODS  ( a občas na Klause) jmenovitě Láska, Janeček (protikorupční komando Evoluční), Uhl a další zmizel po puči jak pára na hrncem a nechali v tom plácat pouze Ištvana a Šlachtu. Další prošetřování senátním výborem iniciované senátorem Čunkem na objasnění zatýkání Nagyové a předání ombudsmanovi Varvařovskému – jak jinak, Maštalíře z ČSSD najednou nezajímá. A odjel do Opavy, kde má prý zásadnější věci. Nějaký zinscenovaný pád vlády je prostě pro ČSSD komedie. Zajímavé.

Všechny tyto pochybnosti poskládané podle autentických a dohledatelných indicií způsobují, že původní aktivní a všude viditelní aktéři se stávají náhle neviditelnými, až záhadně mizejícími postavičkami, nic neznající, nic nevidící a vůbec. Tady nějaká vláda Nečase byla?

Kam se ještě dá obrátit, kdy dokonce prezident Zeman pozve Ištvana na Hrad, aby prý posílil jeho sebevědomí, ale zaručeně, skutečně zaručeně ani v soukromí nebude chtít znát detaily z otevřených svazků? 

Dostali Ištvan se Šlachtou odměnu za to, že vyšetřovat nevyšetřené budou tak dlouho, dokud neproběhne volební kampaň a bude ustanovena  nová vláda, aby se ODS nemohla vrátit?

V čích rukách je režírovaná akce Ištvangate?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...