Táhněte k čertu s americkým terorismem Obamo

A rovnou v první větě píši: kdo mě nařkne z jakéhosi bolševismu je nikoliv Zemanův pseudo, ale skutečný hlupák non plus ultra!

Nepíši tentokrát za sta, tisíce, či miliony. Píši naprosto za sebe od srdce a v této věci mám naprosto jasno!
Nikdy mi nebyl blízký bolševismus, častušky, nikdy mi nebyla blízká nadutost ruského – sovětského velikáštví a rozpínavosti.

Od okamžiku, kdy mi rozum dovolil poznání, jsem základem života cítil svobodu, demokracii a ... Ateismus!

Čímž chci naprosto jednoznačně vyjádřit, že jsem se nenechal vyplachovat jakýmkoliv fanatických zrůdným náboženstvím od kteréhokoliv Boha! Nevím, jestli je Bůh Čech, Slovák, bílý či černý. A je mi to srdečně jedno! Dělám obyčejné chyby asi jako každý, ale vím naprosto jasně, že války, vraždění, zlodějny či vydírání je proti hodnotám, které zastávám.

Celý život jsem se tím řídil a budu se tím řídit i dnes.
Proto naprosto jasně a jednoznačně vyzývám prezidenta USA Obamu:

Nepředkládejte mi jakési jinotaje odposlechů pár specialistů na tajné zprávy, u kterých nikdo nikdy nezjistí, zda jsou kamufláží, podvodem, špínou či pravdou. Kor, když tito specialisté jsou nasazeni proti konkrétní části lidského spektra, aby následně zjistili, že toto spektrum něco porušuje. Těch podvodů, kdy potom umírali tisíce a miliony občanů na falešných zprávách je přespříliš!
Předložte jasné důkazy, které rozklíčuje každý odborník v každé zemi a jednoznačně doloží, že to není podvrh. Těch odborníků nejsou  miliony, ale každá zem od východu na západ jich má několik desítek, možná jednotek. Předložte tyto důkazy státům od východu na západ a pokud se zjistí, že to není podvrh, klidně zmasakrujte celý asadův systém i s jeho přívrženci. Pokud toto nedoložíte, pak jste větší vůdce teroristů, než celá Al-Kaida se všemi fanatiky dohromady, protože jste zneužil nejbohatší země a  nejnebezpečnější systémy, které na planetě Zemi existují k zájmům malé skupiny lidí, pracujících ve zbrojním průmyslu!

Proč by Asad použil chemické zbraně, aby na sebe poštval celý svět? Vždyť nebýt americké pomoci hrstce opozice, masakry by v Sýrii nebyly. To jsou fakta, nikoliv domněnky! Přesto Asad vítězil a důvod vyprovokovat svět neměl.
Zbrojní arsenál USA je přeplněný a není odbyt. Propouští se a USA snižují výdaje na zbrojní průmysl. Kdo jiný by měl najít záminku k šílené provokaci?
A za třetí: vždy to začíná z oblastí, kde operuje třetí strana – izraelská, která tvrdí, že pomáhá západní civilizaci.

Ale budiž, třeba Asadovi a celé vládě „hráblo“ a jen tak ze zábavy chemickou zbraň použil. Tak nechť to Obama doloží věrohodně a nikoliv totální masáží jak okopírovanou z politických školení totalitního stalinismu amerických brouků a imperialismu v době, kdy žádný nebyl.

Ono totiž je jednoduché řešení: odříznout rebely od amerických zbraní a dát Asadovi nůž na krk. Do 24 hodin ukončit válku, nebo to tam svět zmasakruje. A jsem si jist, že i Putin by na to musel přistoupit. Rusko už není Stalinovo SSSR a informace tam mají také. A zde by Putin před veřejným tlakem neuhnul. Proč se tomu brání izraelsko-americká zbrojní loby?

A na závěr, jestliže to nějaký hlupák  přirovná k názorům bolševičky Sámelové, lze lehce dokázat, že někdy člověk musel souhlasit i se Stalinem, Hitlerem a jinými zrůdami: pokud totiž ti dva řekli – z hluboka dýchat, měl celý demokratický svět udělat opak a nedýchat...? Proto do doby předání jednoznačných důkazů platí:

Táhněte k čertu  s americkým terorismem Obamo!


A jenom pro potvrzení: na tiskové konferenci, bylo jasně vidět. Zatímco Obama se kroutil jako had a nevěděl, co říci, Putin to pojmenoval jasně a otevřeně. Není i toto dost vypovídající?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...