Jourová může do vlády, Babiš lustraci nepotřebuje

 

A Němci jsou hlupáci, jakoby těmito výroky naznačovali. Já se osobně pro změnu domnívám, že to mají trošičku v hlavách pošmodrchané. (Velice jemně napsané)

A zkusím vysvětlit. Konspirace či pomáhání zločinnému režimu je vždy stavěno výš, než samotná vražda. Možná je to tím, že zločinný režim páchá mnoho vražd, likviduje občany podle svého momentálního přesvědčení a proto na tyto skutky amnestie neplatí. Že by Babiš – relativně vzdělaný člověk z Bratislavy – o ničem nevěděl, je totální lež. Že by nevěděl, že fašismus a komunismus jsou dvě totožné, zločinné organizace, může nakukat snad jenom dětem v mateřské školce, nebo jeho milované blondýně. Pouze se neví, zda za jeho spolupráci byl někdo zlikvidován, nebo pouze vyprávěl.

Sám Babiš, který vědomou spolupráci s StB popírá, v pondělí na mítinku ANO s občany v Brně mluvil o tom, že i vražda je po dvaceti letech promlčena.

Shodou okolností včera v Německu odsoudili Sonju Suderovou, která dostala 3,5 roku za bombové a žhářské útoky, které spáchala na konci 70 let minulého století, když operovala v gardách Revoluční buňky. A to přesto, že nikdo o život nepřišel a cílem byly továrny v Německu. (1977 a 1978) A i Babiš pomáhal komunistickým vrahům, aby se mohl účastnit práce v zahraničí. Zda někoho zničil, či nikoliv, není podstatou.

Nehledě k tomu, že získaný majetek Agrofertu není průzračně čistý a pochybnosti jsou více než malé!

Proto má tentokrát prezident Miloš Zeman pravdu. Zločiny proti režimu a občanům jsou nepromlčitelné. Stejně tak, jako dozorci z koncentračních táborů nemají promlčitelnost, byť možná také nikoho přímo nezabili. A Jourová se už už třese, jak bude přesypávat dotace z EU, za které byla už jednou zatčena, byť se nic zatím neprokázalo a za vazbu dostala náhradu.

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...